| Mans pelēcītis | |
|
+21Ģirts abez edzus RP ELL JurisZe maris MK 3mill8 RobertsK Zigis Imants guunt zeibis kristaps VWBus Juris Deels Reinis 78 uldis fiksais 25 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
fiksais
Number of posts : 753 Join date : 18.07.11 Age : 53 Dzīvesvieta : Priekule
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 13.04.12 8:05 | |
| - maris rakstīja:
- [quote="
Nummuri jau laikam ir tikai vienā vietā - priekšā uz labās šķērssijas? Un vēl plāksnīte durvju ailē. CSDD man baudīja un salīdzināja to uz šķerssijas, bet esot vēl zem priekšējā loga šofera pusē... | |
|
| |
zeibis
Number of posts : 51 Join date : 05.09.11 Age : 45 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 13.04.12 8:32 | |
| Stipri apšaubāms moments... | |
|
| |
uldis
Number of posts : 729 Join date : 27.08.10 Age : 57 Dzīvesvieta : Rīga, Valdlauči
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 13.04.12 8:35 | |
| tev tik tā liekas,protams cienu tavu nostāju . | |
|
| |
zeibis
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 13.04.12 8:47 | |
| - uldis rakstīja:
- tev tik tā liekas,protams cienu tavu nostāju .
Kura??? | |
|
| |
zeibis
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 13.04.12 8:50 | |
| Ja tas ir par Nr. metināšanu, tad labāk, Fiksais, ņem donoru un ar tīriem papīriem... | |
|
| |
zeibis
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 13.04.12 9:29 | |
| Droši, ak cietumā nē, bet, ja ķer, tad var palikt kājniekos... | |
|
| |
fiksais
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 13.04.12 10:33 | |
| pēdējā apskatē man jau ierakstīja-bojāts VIN, bet tas tāpēc, ka bija norūsējusi tā vieta, pašu Nr. vēl varēja salasīt... Marka, modelis: VW TRANSPORTER Reģistrācijas numurs: HK2166 Nākošās apskates datums: 23.01.2012 Nobraukums (km): 220436 Novērtējums: 1 - Ar pieļaujamiem defektiem CO (%): 0.00 CO paaugst.(%): 0.00 HC (ppm): 0. Lambda: 0. Degvielas veids: Dīzeļdegviela Pilna masa (kg): 2460 Pašmasa (kg): 1480 Detalizētais vērtējums: Kods Novērtējums Trūkumi vai bojājumi 101 1 Bojāts VIN. 601 1 Nesošās konstrukcijas stiprību neietekmējoši korozijas bojājumi. 403 1 Nevienmērīgs bremzēšanas spēka pieaugums. 202 1 Neprecīzi noregulēts labais tuvās gaismas lukturis. 618 1 Nenozīmīga eļļas noplūde no motora (transmisijas) Bremžu vērtējums: Ass Labais Kreisais Bremžu tips 1 2.6 2.7 D 2 2 2.2 D 2 1.8 2.4 S D - Darba bremzes; S - Stāvbremzes pagaidīsim svētdienu (seriālā, taču vajadzīgi jauni pavērsieni )-ja atdos pa metāllūžņu cenu, tad ņemšu un domāšu par landžeru pārlikšanu, ja prasīs kosmosu, tad metināšu 2,5 mm bleķi | |
|
| |
Juris
Number of posts : 310 Join date : 28.07.11 Dzīvesvieta : Valdemārpils
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 15.04.12 11:58 | |
| - fiksais rakstīja:
- maris rakstīja:
- [quote="
Nummuri jau laikam ir tikai vienā vietā - priekšā uz labās šķērssijas? Un vēl plāksnīte durvju ailē. CSDD man baudīja un salīdzināja to uz šķerssijas, bet esot vēl zem priekšējā loga šofera pusē... Starp citu par numuriem paložņāju šodien gar nojauktajām virsbūvēm un atradu plāksnīti(kniedētu) ar numuriem(apakšējā rinda virsbuves nr.) zem šofera sēdekļa kastes iekšpusē labajā pusē (!!!), zem drošinātājiem bija papīra uzlīme ar nr., un protams no apakšas domkrata kronšteins(šķērssija)... tas it kā viss... | |
|
| |
Imants Admin
Number of posts : 776 Join date : 27.08.10 Age : 61 Dzīvesvieta : jekabpils
| |
| |
ELL
Number of posts : 188 Join date : 25.08.10 Age : 47 Dzīvesvieta : Titurga
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 16.04.12 16:21 | |
| | |
|
| |
guunt
Number of posts : 121 Join date : 28.08.10 Age : 67 Dzīvesvieta : Saldus
| Tēma: guunt 17.04.12 17:32 | |
| | |
|
| |
Imants Admin
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 17.04.12 17:57 | |
| paskaidrojiet ko nozīmē tas gote_ ko Māris rakstīja. | |
|
| |
ELL
Number of posts : 188 Join date : 25.08.10 Age : 47 Dzīvesvieta : Titurga
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 17.04.12 19:35 | |
| - vulf rakstīja:
paskaidrojiet ko nozīmē tas gote_ ko Māris rakstīja. tas ir citaata kods, tas nav nekas traks, nepaardziivo Imant. | |
|
| |
Juris
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 17.04.12 20:36 | |
| Mēs jau tik dalāmies ar info kur jāskatās pēc nummuriem kad pērkam auto lai nesasmucētos... ne tā...??? | |
|
| |
fiksais
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 24.04.12 11:02 | |
| Forša diena, negribas rakstīt bēdīgu seriāla noslēgumu, bet vajag... Pelēcītis fiziski beidz savu dzīvi, gribējās jau uzcelt, bija pat donors landžeroniem sameklēts, bet kad noārdīju pilnībā, tad tiešām RUSLANS NEMIRST-viņš mazliet iemieg. Visas tās vietas, kuras divus gadus atpakaļ tika notīrītas, sametinātas, nogruntētas utt, tagad ir atkal brūnas. T3 tas nav auto, TAS IR DZĪVESVEIDS, bet lai to jauki nodzīvotu, vajag trīs lietas 1)otru auto, ar kuru pārvietoties ikdienā. 2)brīvus naudas līdzekļus (diemžēl, nevienā citā mašīnā es tik daudz naudas neesmu ieguldījis) 3) brīvu laiku busiņa "čubināšanai", tā kā man nav neviena no uzskaitītajiem, tad tika nolemts šķirties... Pamatā viss ies uz gružiem un naglām, bet smalkāk skatieties pie pārdošanas. Lai Jums jauka vasara... | |
|
| |
uldis
Number of posts : 729 Join date : 27.08.10 Age : 57 Dzīvesvieta : Rīga, Valdlauči
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 24.04.12 15:05 | |
| Pareizs risinājums, jo tā bundža pēc bildēm spriežot ir biegta ! | |
|
| |
fiksais
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 24.04.12 16:45 | |
| - uldis rakstīja:
- Pareizs risinājums, jo tā bundža pēc bildēm spriežot ir biegta !
Uldi, Tev taisnība-NEBRAUCIET AR BUSIEM ZIEMĀ (un neturiet garāža ar bedri...) | |
|
| |
maris
Number of posts : 404 Join date : 01.10.10 Dzīvesvieta : Valmiera
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 29.04.12 16:37 | |
| Fiksais, ņem ciet šito un turpini savu seriālu
Pēdējo reizi labojis maris 29.04.12 21:29; labots 3 reizes | |
|
| |
Imants Admin
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 29.04.12 19:16 | |
| Piedāvājumu neredzam, bet SS.ā bij labs variants kravenieks bez motora un bez agregātiem par 150 naudiņām Bez liekiem nodokļiem un ar pārdevēju visu varēja sarunāt,es uzzvanīju un kā vienmēr ,tad kad man vairs nevajag tad ir ļoti labs piedāvājums. | |
|
| |
Reinis 78
Number of posts : 183 Join date : 12.04.11
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 30.04.12 17:49 | |
| Man T3 ir dzīvesveids vārda vistiešākajā nozīmē, jo es ar viņu braucu tagad jau pusotru gadu, var teikt, katru dienu - ziema, vasara, rudens vai pavasaris. Tā tomēr ir mašīna, kura ir pelnījusi, lai ar viņu brauktu, nevis turētu aiz stikla. Mana meita viņā pie galdiņa pilda mājasdarbus, dēls parasti guļ pusdienlaiku, bet es pa laikam pieslēdzu datoru un strādāju, kamēr daugavas malā gruntene iemesta. Ar visu cieņu pret tiem, kuri savus busu tur garāžā un izbrauc 3x gadā lai nopulētu - tas nav priekš manis. Piedodiet par offtopic, bet izskatās, ka visu laiku komentētākais T3 foruma raksts ir tapis. | |
|
| |
fiksais
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 01.05.12 17:14 | |
| Paldies Māri par ideju, paldies Reini par atbalstu, paldies Uldi par sapratni, paldies Edžu, ka neļāvi cerībai nomirt..., paldies Lustīgais par foršo Saldus tusiņu un emocīju apslāpēšanu, paldies Gunti- kārba ir super, žēl ka būs jāpārdod, paldies Zigi par uzaicinājumu uz Ventiņiem, bet laikam nebūšu (nu ja VULFiņš aizbrauks ar DD Joker-tad es ar štopiem arī būšu...), paldies adminiem ELL, Deels utt (adminu jau tik daudz, ka vairs nevar pārskaitīt...) par foruma tīrību, īpašs paldies Kriksim (nu Tu jau zini...), paldies visiem, kas juta līdzi, kas vismaz domās (arī negatīvās) bija kopā ar pelēcīti (atvainojiet, ja kādu steigā aizmirsu...), bet rīt (02.05.12.) pelēcīša "juridiskā" daļa pārceļas uz citu "bundžiņu", bet pats dodas uz nazīšiem un nagliņām..., žēl, ļoti žēl... tā kā pelēcīša fails ir topikā (nu pēdējo mēnesi ir klusums...), tad paturpināšu vēl seriālu šeit... VULFiņ-par ko bija uzbrauciens man?, tā arī nesapratu, bet vienalga ATVAINO, PIEDOD, JA KAUT KAS NEBIJA PAREIZI, LŪDZU... Reini-man arī pelēcītis gāja diendienā, no rīta piešķiļu, bet gāzes trose iesalusi (kājās baltas džīnas...), jābrauc..., ņemu lodlampu un kausēju, aizbraucu līdz skolai (slāpēt nevar- starteris beigts, bet jaunais tikai pasūtīts), norauju roceni, lai rūc, atnāku atpakaļ-roķene iesalusi..., braucu stāvlaukumā-gabarītos iekļaujos, bet kas to bedri izracis?-spogulis nolauzts... un tā varētu seriālu vēl un vēl turpināt..., bet galvenais, ko gribēju teikt-ir Z, P, V, R kopiet bušeļus un viņi ies gan mežā, gan uz ballīti... Sekoju ss un leišu tirgum, bet TĀDS variants kāds bija pagaišgada nogalē vairs nav..., vēl jau ir cerība... Nu pietiek "puņķoties", LAI JUMS JAUKA VASARA... PS vēl daļa detaļu ir nepārdota, bet tas laikam lai paliek zem PĀRDOD topika... | |
|
| |
Juris
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 01.05.12 18:24 | |
| Skaties no gaišās puses pilnā garažā jaunu/citu T- busu neiedzīsi... acīmredzot tam bij jānotiek lai notiktos nākošais T-3/2 vai nu "Pelēcītis II", vai "Citonītis I" vai cits .... Jo manuprāt galvenais lai ir "T -3", jo šī mašīna ir īpaša maza bet ietilpīga, viegla bet kravnesīga, lēta iegādē un ekspluatācijā, remontos....utt... | |
|
| |
fiksais
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 01.05.12 18:33 | |
| Taisnība Juri, divus busus vienos vārtos neiestumt..., gan jau kau kas jauns būs... Kā ar medāli mums ar Vulfiņu? Kā iet ar MANU (biju jau viņu domās/morāli pierakstījis sev) kemperīti? | |
|
| |
Juris
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 01.05.12 18:46 | |
| | |
|
| |
maris
Number of posts : 404 Join date : 01.10.10 Dzīvesvieta : Valmiera
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 01.05.12 19:08 | |
| Fiksais, nu jau Tu runā kā tāds aizgājējs... Gan jau ka vienkārši pa daudz esi ieķēris | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Mans pelēcītis | |
| |
|
| |
| Mans pelēcītis | |
|