- orkans247 rakstīja:
- + info kas varētu interesēt.
Mans T2 pēdējo reizi apskati gāja 2005 gadā (izgāja ar pirmo reizi). Tikko biju CSDD ar jautājumu cik liels ceļa nodevas parāds iekrājies?
Atbilde bija: ja auto nav gājis apskati vismaz 5 gadus, tas tiek izslēgts no satiksmes, t.i. norakstīti visi nodokļu parādi.
Ja es gribu atkal piedalītie satiksmē, man tikai jāiziet tehniskā apskate un jāsamaksā ceļu nodeva par tekošo gadu.
22. Papildus šajos noteikumos minētajiem gadījumiem, kad transportlīdzekļa reģistrācijai iesniedz izziņu par agregātu numuru salīdzināšanu, to obligāti iesniedz arī šādos gadījumos:
22.1. pašbūvēta transportlīdzekļa reģistrācijai, izņemot, ja transportlīdzeklim noteiktā kārtībā ir piešķirts identifikācijas numurs;
22.2. tāda transportlīdzekļa reģistrācijai, kuram transportlīdzekļu reģistrā saskaņā ar šo noteikumu 55.punktu ir vai tiks reģistrētas transportlīdzekļa identifikācijas numura izmaiņas vai kuram identifikācijas numura nav, izņemot reģistrācijas pārtraukšanu uz laiku, pārtrauktas reģistrācijas atjaunošanu, noņemšanas no uzskaites termiņa pagarināšanu vai norakstīšanu;
22.3. pēc CSDD darbinieka pieprasījuma, ja radušās šaubas vai aizdomas par datu neatbilstību;
22.4. reģistrējot no transportlīdzekļu reģistra izslēgtu transportlīdzekli.
(Grozīts ar MK 25.09.2012. noteikumiem Nr.645)
Auto uz tava vārda? Ja nē, tad vispirms dabū uz sava vārda. Sistēma ir tāda, ka jāliek auto uz autoevakuatora/piekabes un jādodas uz csdd numuru salīdzināšanu, un tad visa pārējā pentere, nodoklis būs jāmaksā par tekošo gadu.