| Mans pelēcītis | |
|
+21Ģirts abez edzus RP ELL JurisZe maris MK 3mill8 RobertsK Zigis Imants guunt zeibis kristaps VWBus Juris Deels Reinis 78 uldis fiksais 25 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
Imants Admin
Number of posts : 776 Join date : 27.08.10 Age : 61 Dzīvesvieta : jekabpils
| |
| |
Imants Admin
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 31.03.12 20:34 | |
| Dodiet adrreses t n. un citas kordinātees braaukšu ar vabolēm tusēt.Mūsu t3 uz tusēsaons ir diezgan teiksim tānepārāk aktīvi .Braukšu s atiktieis ar vabolistiem ja kāds no vabolēm man izteeiks ko līdzīgu piedāvajumam apmeklēt viņu tusiņu. , Es spārnos,gaiadu atbildi no vabolistiem | |
|
| |
maris
Number of posts : 404 Join date : 01.10.10 Dzīvesvieta : Valmiera
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 01.04.12 8:52 | |
| - vulf rakstīja:
- Dodiet adrreses t n. un citas kordinātees braaukšu ar vabolēm tusēt.Mūsu t3 uz tusēsaons ir diezgan teiksim tānepārāk aktīvi .Braukšu
s
atiktieis ar vabolistiem ja kāds no vabolēm man izteeiks ko līdzīgu piedāvajumam apmeklēt viņu tusiņu. , Es spārnos,gaiadu atbildi no vabolistiem Vaboļnieki nekad nevienu prom nav dzinuši Ir pat īpaša "Pieaugušo vaboļu" sadaļa: http://forums.vabole.lv/viewforum.php?f=5Nepiegružosim pelēcīša tēmu Imant, skaties šeit: http://www.vwt3.lv/t291-vabolnieku-pasakumi#3136 | |
|
| |
fiksais
Number of posts : 753 Join date : 18.07.11 Age : 53 Dzīvesvieta : Priekule
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 01.04.12 12:15 | |
| Nē Māri, neko Tu nepiegružo..., ir jābūt iespējām visiem zināt un pagaidām pelēcīša fails ir topā (laikam briest pat seriāla uzmetums). Žēl ka daudzi nezina par plašo vaboļu iespējām (nu respektīvi, tur aicināti arī T1-T3 fani...) | |
|
| |
fiksais
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 01.04.12 12:19 | |
| - vulf rakstīja:
Nu tad beidzot sāc kaut ko darīt,a to mēs juau esaam galīgā nesaprašanā. šodien izstūmu pelēcīti no garāžas... kā jau visos seriālos, intriga ir jāsavērpj līdz baltkvēlei... daru jau es no 12.03., bet kaut kā lēni man iet. | |
|
| |
fiksais
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 01.04.12 12:27 | |
| - Juris rakstīja:
- fiksais rakstīja:
- RobertsK rakstīja:
- Meksika!!! Fiksais pārdodi savus 300 litrus saļeru, nopērc lietotu normmālu pusautomātu ( ideālajā versijā ūdris&co), un piemetini savu nemetodi!! Arī es iemācijos metināt , kad nopirku metināmo. Darbs dara darītāju, bet virtuālā vide tikai čakarē prātu!!
kur tu izrāvi 300 litrus-man vienkārši ir pieejama Putina DD, daudzums jau nav tonnās, bet manām vajādzībām pietiek 100 litri mēnesī (var arī vairāk) metināt es māku (gāze@elektrība ir OK, bet pusautomāts nevisai...), pirkt pusautomātu diviem landžeriem kaut kā negribas, jo ir pieejami kaimiņam un darbā... Nu un virtuālā vide-redzot jaunumus "mans pelēcītis", vienkārši ignorē šo sadaļu un būs miers mūros A ko tad tu bremzē...??? Ja proti metināt ar elektrodu tad pusautomāts ir elementārākais aparāts no visiem ko zinu..., notīri tik plikus bleķus pieliec un nospied visa opera... Pirms diviem gadiem (kad pirmoreiz reanimēju bušeli), pamēģināju ar pusautomātu-nu tā-tīrus bleķus kopā dabūju, bet tas bija spārna rajonā, bet šoreiz iet runa par baigo zirnekli un nesošajā konstrukcijā-labāk darīsim katrs ko protam, es uzticēšos specam... vēl 90jos, es ar gāzi nomainīju ZAZ965A sliekšņus, bet tagad labāk pagaidīšu drošāku variantu... | |
|
| |
Imants Admin
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 01.04.12 13:36 | |
| Žēl ka teu vairs nau ZAZ965A. | |
|
| |
fiksais
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 01.04.12 13:41 | |
| - vulf rakstīja:
Žēl ka teu vairs nau ZAZ965A. Tiešām žēl-mana pirmā mašīna, benzīns..., čaļi uz izlaidumu brauca ar javelēm, bet man jau bija PSRS vabole... | |
|
| |
Imants Admin
| |
| |
fiksais
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 01.04.12 14:25 | |
| - vulf rakstīja:
- fiksais rakstīja:
- vulf rakstīja:
Žēl ka teu vairs nau ZAZ965A. Tiešām žēl-mana pirmā mašīna, benzīns..., čaļi uz izlaidumu brauca ar javelēm, bet man jau bija PSRS vabole... Nu un kad ta tu saindējies ar soļarku? Nu tad nāca ZAZ966 (ausainais zapiņš-braucu mežu zāģēt), tad VAZ2103 (benzīns), tad Toyota corrola (benzīns), VAZ2121 (dienesta,nullīte no konveijera- benzīns), tad VWGolf2 (arī benzīns) un tad iedeva dienesta VW passat variants B3 DĪZELIS (sākumā spurojos, bet iepatikās...), tad vēl škoda fabija, opel vectra, vw T3 visi dīzeļi, tagad opel combo arī DD..., nu ko te stāstīt, esmu braucis ar B un G, ar automātu un ar GAZ, ZIL, KAMAZ, bet nociklējos uz DD-kāpēc, nu to jau es esmu stāstījis... | |
|
| |
Juris
Number of posts : 310 Join date : 28.07.11 Dzīvesvieta : Valdemārpils
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 03.04.12 17:57 | |
| Cik saprotu.... Edžus kemperi tirgo ss.lv vai kļūdos...??? | |
|
| |
abez
Number of posts : 753 Join date : 30.08.10 Age : 46 Dzīvesvieta : Ventspils
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 03.04.12 19:08 | |
| | |
|
| |
uldis
Number of posts : 729 Join date : 27.08.10 Age : 57 Dzīvesvieta : Rīga, Valdlauči
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 04.04.12 5:31 | |
| Edžum seriāls piegriezās ! | |
|
| |
fiksais
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 04.04.12 15:36 | |
| - uldis rakstīja:
- Edžum seriāls piegriezās !
Tieši tā, vēl pirmdien un šodien sazvanījāmies ar Edžu, šodien biju Liepājā pie sociem un apdrošinātājiem, kā arī izņēmu bankas izdruku-----nu nežēlošos te forumā, bet respektīvi, kemperīti es nevaru paņemt un pelēcītis arī uz jautājuma... Ar Edža atļauju uztaisīšu jaunu topiku, kur tirgosies kemperītis... | |
|
| |
fiksais
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 04.04.12 16:34 | |
| | |
|
| |
fiksais
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 04.04.12 17:20 | |
| - vulf rakstīja:
Pelēcītim game over,bet seriāls turpinās. Ja jau pelēcīša nebūs, tad kāds vēl seriāla turpinājums? | |
|
| |
Imants Admin
| |
| |
fiksais
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 05.04.12 18:09 | |
| - vulf rakstīja:
Čau Fiksais ,ko štuko,šodien atvedu mājā divus zaļus busus dddddddddīzelus. Ko tagad darīt? Tu-..., atbildi par bāku, kuras dirkas jānoglušī, kuras jāsavieno...? DD ir super, cel augšā... Nu tu pārsolīji Grobiņa kemperi, vai arī priecāsies par savu jokeri... | |
|
| |
fiksais
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 05.04.12 18:13 | |
| Rīt iemetīšu bilžas, kā restaurējas pelēcītis... | |
|
| |
Imants Admin
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 05.04.12 18:23 | |
| Bākā jānoglušī tas caurums pa kuru lej iekšā soļarku,tad vis ir ok.. Es forumā smalki un plaši izskaidroju kā partaisa visu lai nebūtu vajadzības pēc tiem sūda bunduļiem un lai bākā varētu ieliet smaržīgu bendzīnu. | |
|
| |
edzus
Number of posts : 24 Join date : 15.11.10 Age : 56 Dzīvesvieta : Madliena,Ogres raj.
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 05.04.12 18:57 | |
| Ja šitā turpināsies ar tām degvielas cenām,drīz būs jāsāk domāt kā pāriet uz malku ,škeldu vai vēl kādu citu cieto kurināmo! quote="vulf"] Bākā jānoglušī tas caurums pa kuru lej iekšā soļarku,tad vis ir ok.. Es forumā smalki un plaši izskaidroju kā partaisa visu lai nebūtu vajadzības pēc tiem sūda bunduļiem un lai bākā varētu ieliet smaržīgu bendzīnu. [/quote] | |
|
| |
RobertsK
Number of posts : 489 Join date : 21.04.11 Age : 43 Dzīvesvieta : Salacgrīva ir spēks
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 05.04.12 22:24 | |
| Jā ! Man sāk jau raisīties doma par doku kuras kravas kastē varētu iebūvēt koka gāzes ģeneratoru un tad tikai uz priekšu!! Atradu somijā vīru kurš sev sbūvējis entos ģeneratorus . Viņam uz 2 litri motora 20kg šķelda uz 100km un ar vienu uztankošanos 500km!! Zvērā!! | |
|
| |
edzus
Number of posts : 24 Join date : 15.11.10 Age : 56 Dzīvesvieta : Madliena,Ogres raj.
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 06.04.12 2:36 | |
| Par to Somu onku esmu dzirdējis no klasesbiedra,viņš pat pie viņa ir bijis. Varbūt atmet kādu linku,interesanti paskatīties. Dokas variantā būtu gana labs experiments. - RobertsK rakstīja:
- Jā ! Man sāk jau raisīties doma par doku kuras kravas kastē varētu iebūvēt koka gāzes ģeneratoru un tad tikai uz priekšu!! Atradu somijā vīru kurš sev sbūvējis entos ģeneratorus . Viņam uz 2 litri motora 20kg šķelda uz 100km un ar vienu uztankošanos 500km!! Zvērā!!
| |
|
| |
fiksais
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 06.04.12 7:09 | |
| | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: Mans pelēcītis 06.04.12 8:35 | |
| - edzus rakstīja:
- Par to Somu onku esmu dzirdējis no klasesbiedra,viņš pat pie viņa ir bijis. Varbūt atmet kādu linku,interesanti paskatīties. Dokas variantā būtu gana labs experiments.
- RobertsK rakstīja:
- Jā ! Man sāk jau raisīties doma par doku kuras kravas kastē varētu iebūvēt koka gāzes ģeneratoru un tad tikai uz priekšu!! Atradu somijā vīru kurš sev sbūvējis entos ģeneratorus . Viņam uz 2 litri motora 20kg šķelda uz 100km un ar vienu uztankošanos 500km!! Zvērā!!
Viss jaunais ir sen aizmirsts vecais, nekā jauna tur nav. Otrajā pasaules karā jau bija kas līdzīgs, zviedriem krīzes laikā bija. Jaunākais ko audi izdomajā ir darbinat uz metana, vini kkada veida viņu dabujā, sanāk ka atjaunojams resurss, bet vecā dziesma, iekārta dārga un uzpilde arī, bet viņi domā palaist masveidā, tā samazinot izmaksas. |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Mans pelēcītis | |
| |
|
| |
| Mans pelēcītis | |
|