| Man jau apnicis mans motors | |
|
+10madfox VWBus Nauris kunkuls uldis fiksais Imants Juris JurisZe Deels 14 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
Deels
Number of posts : 61 Join date : 04.08.10 Age : 39 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: Man jau apnicis mans motors 01.11.11 15:41 | |
| Sveiki Vīri , jautājums ir sekojošs , kurš grib vai zin kādu ( Rīga) kurš varētu manā busā ielikt manu 1.6 d kurš stāv salonā. Protams ka procesa un pārvākšanās laikā ir daudz skrūves pazudušas drošvien tās ar būs jāpiemeklē, bet nu lieta vienkārša ielikt to motoru iekšā. Vecais uzsprāga -tika izņemts un vienkārši aiz laika trūkuma jaunais ( cits ) vēl nav ielikts vēl tik daudz darba visam pārējam ka to motoru baigi negribās pašam likt Ceru uz Jūsu atsaucību Vīri, jo tas motors man kā skabarga acī. Gaidīšu piedāvājumus vai ieteikumus te vai PM vai 26586068 Raivo | |
|
| |
JurisZe
Number of posts : 174 Join date : 22.03.11 Age : 42 Dzīvesvieta : Jelgava
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 02.11.11 9:33 | |
| Zinu, ka T3 busus labprāt ņem pretī un saprot to vērtību servisā, kas Viskaļu ielā, tajā galā kur Krustabaznīcas iela pienāk klāt. Tur viens gaiši zils T3 ar kantainajām lampām stāv pie vārtiem un vēl viens detaļām aiz stūra. Par cenām jārunā ar īpašnieku - Andris, mob: 29139013.
J | |
|
| |
Juris
Number of posts : 310 Join date : 28.07.11 Dzīvesvieta : Valdemārpils
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 02.11.11 9:36 | |
| Man brīvāks laiks, liec uz treili un velc pie manis. ja no rīta atvilksi vakarā varēsi savākt... | |
|
| |
Deels
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 02.11.11 14:54 | |
| - Juris rakstīja:
- Man brīvāks laiks, liec uz treili un velc pie manis. ja no rīta atvilksi vakarā varēsi savākt...
Tev jau tā atrašanās vieta tāda patāla no manis , gribējās kaut kā tuvāk | |
|
| |
Deels
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 02.11.11 14:59 | |
| - JurisZe rakstīja:
- Zinu, ka T3 busus labprāt ņem pretī un saprot to vērtību servisā, kas Viskaļu ielā, tajā galā kur Krustabaznīcas iela pienāk klāt. Tur viens gaiši zils T3 ar kantainajām lampām stāv pie vārtiem un vēl viens detaļām aiz stūra.
Par cenām jārunā ar īpašnieku - Andris, mob: 29139013.
J Vieta zināma, un to zilo busu ar biju jau atskatījies Kundziņsalā tieši pretī lietotāja Janka , mājai stāvēja gaidīja labākus laikus piedāvājums tiks ņemts vērā, bet man vēl jāpārbauda viens variants netālu no busa atrašanās vietas , varbūt vēl kāds pados kādu ziņu,jo gribās lai tiešām zinošs cilvēks taisa neviss ķepu ļepu | |
|
| |
JurisZe
Number of posts : 174 Join date : 22.03.11 Age : 42 Dzīvesvieta : Jelgava
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 02.11.11 19:32 | |
| - Deels rakstīja:
- JurisZe rakstīja:
- Zinu, ka T3 busus labprāt ņem pretī un saprot to vērtību servisā, kas Viskaļu ielā, tajā galā kur Krustabaznīcas iela pienāk klāt. Tur viens gaiši zils T3 ar kantainajām lampām stāv pie vārtiem un vēl viens detaļām aiz stūra.
J Vieta zināma, un to zilo busu ar biju jau atskatījies Kundziņsalā tieši pretī lietotāja Janka , mājai stāvēja gaidīja labākus laikus
piedāvājums tiks ņemts vērā, bet man vēl jāpārbauda viens variants netālu no busa atrašanās vietas , varbūt vēl kāds pados kādu ziņu,jo gribās lai tiešām zinošs cilvēks taisa neviss ķepu ļepu Kur ir Tava atrašanās vieta? Es meklēju kādu Jelgavā, tās tuvumā kurš būtu labs busiņu remontētājs. Juris | |
|
| |
Deels
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 04.11.11 12:54 | |
| - JurisZe rakstīja:
- Deels rakstīja:
- JurisZe rakstīja:
J Vieta zināma, un to zilo busu ar biju jau atskatījies Kundziņsalā tieši pretī lietotāja Janka , mājai stāvēja gaidīja labākus laikus
piedāvājums tiks ņemts vērā, bet man vēl jāpārbauda viens variants netālu no busa atrašanās vietas , varbūt vēl kāds pados kādu ziņu,jo gribās lai tiešām zinošs cilvēks taisa neviss ķepu ļepu Kur ir Tava atrašanās vieta?
Es meklēju kādu Jelgavā, tās tuvumā kurš būtu labs busiņu remontētājs.
Juris Es atrodos Rīgā (daugavas pareizajā pusē ) | |
|
| |
Imants Admin
Number of posts : 776 Join date : 27.08.10 Age : 61 Dzīvesvieta : jekabpils
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 04.11.11 15:30 | |
| | |
|
| |
Deels
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 05.11.11 10:19 | |
| | |
|
| |
fiksais
Number of posts : 753 Join date : 18.07.11 Age : 53 Dzīvesvieta : Priekule
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 05.11.11 15:38 | |
| plāksnes ir man-bet es esmu Dienvidkurzemē... | |
|
| |
uldis
Number of posts : 729 Join date : 27.08.10 Age : 57 Dzīvesvieta : Rīga, Valdlauči
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 05.11.11 16:35 | |
| | |
|
| |
Imants Admin
Number of posts : 776 Join date : 27.08.10 Age : 61 Dzīvesvieta : jekabpils
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 05.11.11 18:05 | |
| | |
|
| |
kunkuls
Number of posts : 71 Join date : 01.03.11
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 05.11.11 19:33 | |
| - JurisZe rakstīja:
- Deels rakstīja:
- JurisZe rakstīja:
piedāvājums tiks ņemts vērā, bet man vēl jāpārbauda viens variants netālu no busa atrašanās vietas , varbūt vēl kāds pados kādu ziņu,jo gribās lai tiešām zinošs cilvēks taisa neviss ķepu ļepu Kur ir Tava atrašanās vieta?
Juris Kādi tieši remonti interesē?! Ir iespēja šo to sariktēt bet nekrāsoju un nemetinu jo nav ar ko diemžēl. | |
|
| |
Deels
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 09.11.11 14:03 | |
| - kunkuls rakstīja:
- JurisZe rakstīja:
- Deels rakstīja:
- JurisZe rakstīja:
Juris Kādi tieši remonti interesē?! Ir iespēja šo to sariktēt bet nekrāsoju un nemetinu jo nav ar ko diemžēl. Mani intresē tikai motora ielikšana un piejūgt visu ko viņam vajag klāt ( sajūgu , vadus degvielu utt) nu un tas arī uz sitiena viss ,, pārējo pats kaut kā saķimirēšu , galvenais lai starteris griež un var pielaist | |
|
| |
Deels
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 09.11.11 14:12 | |
| | |
|
| |
kunkuls
Number of posts : 71 Join date : 01.03.11
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 09.11.11 20:45 | |
| - Deels rakstīja:
- kunkuls rakstīja:
- JurisZe rakstīja:
- Deels rakstīja:
- JurisZe rakstīja:
Juris Kādi tieši remonti interesē?! Ir iespēja šo to sariktēt bet nekrāsoju un nemetinu jo nav ar ko diemžēl. Mani intresē tikai motora ielikšana un piejūgt visu ko viņam vajag klāt ( sajūgu , vadus degvielu utt) nu un tas arī uz sitiena viss ,, pārējo pats kaut kā saķimirēšu , galvenais lai starteris griež un var pielaist Savam esmu mainijis motorus 2x tīri elementāri likās. Es vienīgi esmu Jelgavas galā! | |
|
| |
Deels
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 11.11.11 5:14 | |
| - kunkuls rakstīja:
- Deels rakstīja:
- kunkuls rakstīja:
- JurisZe rakstīja:
- Deels rakstīja:
- JurisZe rakstīja:
Par cenām jārunā ar īpašnieku - Andris, mob: 29139013 begin_of_the_skype_highlighting 29139013 end_of_the_skype_highlighting.
Juris Kādi tieši remonti interesē?! Ir iespēja šo to sariktēt bet nekrāsoju un nemetinu jo nav ar ko diemžēl. Mani intresē tikai motora ielikšana un piejūgt visu ko viņam vajag klāt ( sajūgu , vadus degvielu utt) nu un tas arī uz sitiena viss ,, pārējo pats kaut kā saķimirēšu , galvenais lai starteris griež un var pielaist Savam esmu mainijis motorus 2x tīri elementāri likās. Es vienīgi esmu Jelgavas galā! Nu es vienreiz , un jautkā otreiz nrgribās pašam , dorba vēl daudz , nu Jelgava ir tā patālu meklēju kko tuvāk | |
|
| |
Nauris
Number of posts : 57 Join date : 06.06.12
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 06.06.12 17:17 | |
| Lai nespamotu jaunu tēmu rakstu šeit.
Varbūt T3 tautai ir zināmas aptuvenās izmaksas, lai tiktu vaļā no parastā 1.6D, un tā vietā ieliktu ko kaut nedaudz ņiprāku? Vai vēl precīzāk - varbūt man to nemaz nevajag (čakars, nauda, nervi, sirmi mati utt.)? | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 06.06.12 17:31 | |
| |
|
| |
Nauris
Number of posts : 57 Join date : 06.06.12
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 06.06.12 18:02 | |
| - vw26 rakstīja:
- Dizeli vai benzinu?
Man vienalga, uz buldozera nestrādāju un pierobežā nedzīvoju, tādēļ galvenais nav degvielas veids, bet pārbūves un uzturēšanas izmaksas. | |
|
| |
Juris
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 06.06.12 18:23 | |
| - Nauris rakstīja:
- vw26 rakstīja:
- Dizeli vai benzinu?
Man vienalga, uz buldozera nestrādāju un pierobežā nedzīvoju, tādēļ galvenais nav degvielas veids, bet pārbūves un uzturēšanas izmaksas. Lai tiktu pie lētas suliņas nevajag ne vienu ne otru Rīgā stāvvietās tālbraucēji krieviņi tirgojot pa 60/ l ... 1.9TD ~150..200 Ls 1.9TDI varētu būt ap 300 Ls... Nepērc "labu" motoru plauktā bet tikai un vienīgi izmēģināmu pretējā gadījumā 99.99% ka tas jau ir šrots...!!! | |
|
| |
fiksais
Number of posts : 753 Join date : 18.07.11 Age : 53 Dzīvesvieta : Priekule
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 06.06.12 19:35 | |
| nu ko lai saku, man bija 3gb. 1.6TD un tikai viens normāls..., es arī pieņēmu lēmumu par 1,9TD un ilgi meklējot dabūju AAZ (der arī 1Z) par 200ls. no 1,6TD uz 1,9TD bez izmaiņām pārliku turbīnu, kronšteinus, karteri, eļļas sūkni, spararatu, izspūtēju un aiziet..., neko nenožēloju (kluss, stabils, praktiski bez pārbūves utt), tagad motorīts ir labās rokās... Tev iesaku meklēt motoru no sista auto (nu vismaz līdz avārijai motors bija ejošs), sagādāt daudzos sīkumus (turbīnu, gaisafiltru ar gumiju, izspūtēju no TD, papildus dzesēšanas sūkni) un uzpriekšu... Izmaksas??? nu ja Tev būtu TD, tad ap 300Ls, bet no D uz TD ir dārgāk... Lai veicas. | |
|
| |
Juris
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 06.06.12 20:04 | |
| - fiksais rakstīja:
- nu ko lai saku, man bija 3gb. 1.6TD un tikai viens normāls..., es arī pieņēmu lēmumu par 1,9TD un ilgi meklējot dabūju AAZ (der arī 1Z) par 200ls.
no 1,6TD uz 1,9TD bez izmaiņām pārliku turbīnu, kronšteinus, karteri, eļļas sūkni, spararatu, izspūtēju un aiziet..., neko nenožēloju (kluss, stabils, praktiski bez pārbūves utt), tagad motorīts ir labās rokās... Tev iesaku meklēt motoru no sista auto (nu vismaz līdz avārijai motors bija ejošs), sagādāt daudzos sīkumus (turbīnu, gaisafiltru ar gumiju, izspūtēju no TD, papildus dzesēšanas sūkni) un uzpriekšu... Izmaksas??? nu ja Tev būtu TD, tad ap 300Ls, bet no D uz TD ir dārgāk... Lai veicas. Par to papildus dzesēšanas sūkni neredzu vajadzību pašam ir 1.9TD ne reizi temperatūra nav bijusi virs normas, tad jau visiem vieglajiem vajadzētu papildus dzeses sūkni jo busam dzeses tilpums ir 2x lielāks par veiglo... | |
|
| |
VWBus
Number of posts : 288 Join date : 25.03.11 Age : 44 Dzīvesvieta : Bergen, N, Baldone, Lv
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 06.06.12 20:15 | |
| - Juris rakstīja:
Par to papildus dzesēšanas sūkni neredzu vajadzību pašam ir 1.9TD ne reizi temperatūra nav bijusi virs normas, tad jau visiem vieglajiem vajadzētu papildus dzeses sūkni jo busam dzeses tilpums ir 2x lielāks par veiglo... Tas papildus sūknītis ir domāts, lai dzesētu dzinēju pēc tam, ka tas ir izslēgts! Braucot sūknītim nav nekādas nozīmes, bet kad karstu dzinēju noslāpē, tad apstājas dzesēšana sistēma, un karstums no dzinēja vairs nenovadās. Rezultātā tosols, kurš ir galvā pamatīgi uzvāras, jo nav cirkulācijas, bet dzinējs joprojām ir karsts, tāpēc arī tiem 1.6/ 1.9 dīzelīšiem plīst un lokās tās galvas. Bet ja ir tas mazais sūknītis, tad tosola cirkulācija turpinās līdz temperatūra nokrītas. Parasti izslēdzas pēc kādām 20min. Ieska arī dīzeļ-dzinējam kadu minūti padarboties tukšgaitā pēc nopietnas braukšanas, tā lai drusku padzesējas. Uzreiz slāpēt nost nav labi. | |
|
| |
Juris
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors 06.06.12 20:48 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Man jau apnicis mans motors | |
| |
|