Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SatursSaturs  Latest imagesLatest images  MeklētMeklēt  ReģistrētiesReģistrēties  IeietIeiet  

Man jau apnicis mans motors

Go down 
+10
madfox
VWBus
Nauris
kunkuls
uldis
fiksais
Imants
Juris
JurisZe
Deels
14 posters
Pāriet uz lapu : 1, 2  Next
AutorsZiņojums
Deels

Deels

Number of posts : 61
Dzīvesvieta : Rīga

Man jau apnicis mans motors Empty
PostTēma: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty01.11.11 15:41

Sveiki Vīri , jautājums ir sekojošs , kurš grib vai zin kādu ( Rīga) kurš varētu manā busā ielikt manu 1.6 d kurš stāv salonā.
Protams ka procesa un pārvākšanās laikā ir daudz skrūves pazudušas drošvien tās ar būs jāpiemeklē, bet nu lieta vienkārša ielikt to motoru iekšā.
Vecais uzsprāga -tika izņemts un vienkārši aiz laika trūkuma jaunais ( cits ) vēl nav ielikts vēl tik daudz darba visam pārējam ka to motoru baigi negribās pašam likt
Ceru uz Jūsu atsaucību Vīri, jo tas motors man kā skabarga acī.
Gaidīšu piedāvājumus vai ieteikumus te vai PM vai 26586068 Raivo
Atpakaļ uz augšu Go down
JurisZe

JurisZe

Number of posts : 174
Dzīvesvieta : Jelgava

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty02.11.11 9:33

Zinu, ka T3 busus labprāt ņem pretī un saprot to vērtību servisā, kas Viskaļu ielā, tajā galā kur Krustabaznīcas iela pienāk klāt. Tur viens gaiši zils T3 ar kantainajām lampām stāv pie vārtiem un vēl viens detaļām aiz stūra.
Par cenām jārunā ar īpašnieku - Andris, mob: 29139013.

J
Atpakaļ uz augšu Go down
Juris

Juris

Number of posts : 310
Dzīvesvieta : Valdemārpils

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty02.11.11 9:36

Man brīvāks laiks, liec uz treili un velc pie manis. ja no rīta atvilksi vakarā varēsi savākt...
Atpakaļ uz augšu Go down
Deels

Deels

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty02.11.11 14:54

Juris rakstīja:
Man brīvāks laiks, liec uz treili un velc pie manis. ja no rīta atvilksi vakarā varēsi savākt...

Tev jau tā atrašanās vieta tāda patāla no manis , gribējās kaut kā tuvāk
Atpakaļ uz augšu Go down
Deels

Deels

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty02.11.11 14:59

JurisZe rakstīja:
Zinu, ka T3 busus labprāt ņem pretī un saprot to vērtību servisā, kas Viskaļu ielā, tajā galā kur Krustabaznīcas iela pienāk klāt. Tur viens gaiši zils T3 ar kantainajām lampām stāv pie vārtiem un vēl viens detaļām aiz stūra.

J

Vieta zināma, un to zilo busu ar biju jau atskatījies Kundziņsalā tieši pretī lietotāja Janka , mājai stāvēja gaidīja labākus laikus

piedāvājums tiks ņemts vērā, bet man vēl jāpārbauda viens variants netālu no busa atrašanās vietas , varbūt vēl kāds pados kādu ziņu,jo gribās lai tiešām zinošs cilvēks taisa neviss ķepu ļepu Very Happy
Atpakaļ uz augšu Go down
JurisZe

JurisZe

Number of posts : 174
Dzīvesvieta : Jelgava

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty02.11.11 19:32

Deels rakstīja:
JurisZe rakstīja:

J

Vieta zināma, un to zilo busu ar biju jau atskatījies Kundziņsalā tieši pretī lietotāja Janka , mājai stāvēja gaidīja labākus laikus

piedāvājums tiks ņemts vērā, bet man vēl jāpārbauda viens variants netālu no busa atrašanās vietas , varbūt vēl kāds pados kādu ziņu,jo gribās lai tiešām zinošs cilvēks taisa neviss ķepu ļepu Very Happy

Kur ir Tava atrašanās vieta?

Es meklēju kādu Jelgavā, tās tuvumā kurš būtu labs busiņu remontētājs.

Juris
Atpakaļ uz augšu Go down
Deels

Deels

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty04.11.11 12:54

JurisZe rakstīja:
Deels rakstīja:
JurisZe rakstīja:

J

Juris

Es atrodos Rīgā (daugavas pareizajā pusē Very Happy Very Happy Very Happy )
Atpakaļ uz augšu Go down
Imants
Admin
Imants

Number of posts : 776
Dzīvesvieta : jekabpils

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty04.11.11 15:30

Kura puse Daugavai ir tā pareizā un kāda vaina otrai pusei? affraid affraid affraid
Bet motoru jau ielikt nau grūti,tikai prātīgi būtu nopirkt jaunas skrūves pusasīm
tās melnās stiprās parasti pērku pie smago auto detaļu tirgotājie.Tur kvalitāte
garantēta. cheers cheers :cheers:Ja nebūtu tik tālu varētu palīdzēt. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Atpakaļ uz augšu Go down
Deels

Deels

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty05.11.11 10:19

vulf rakstīja:
Kura puse Daugavai ir tā pareizā un kāda vaina otrai pusei? affraid affraid affraid
Bet motoru jau ielikt nau grūti,tikai prātīgi būtu nopirkt jaunas skrūves pusasīm
tās melnās stiprās parasti pērku pie smago auto detaļu tirgotājie.Tur kvalitāte
garantēta. cheers cheers :cheers:Ja nebūtu tik tālu varētu palīdzēt. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Tā mēs te Rīgu dalam uz pusēm Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Tur jau tā lieta ka esat visi diezgan patālu ,, bet nu gan jau kko izdomāšu pa šo ziemu

Jā par tām skrūvēm tev taisnība būs tā jādara , bet vai nezinu kur lai dabon tās trīs plāksnītes kuras tur liek zem tām skrūvēm
Atpakaļ uz augšu Go down
fiksais

fiksais

Number of posts : 753
Dzīvesvieta : Priekule

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty05.11.11 15:38

plāksnes ir man-bet es esmu Dienvidkurzemē...
Atpakaļ uz augšu Go down
uldis

uldis

Number of posts : 729
Dzīvesvieta : Rīga, Valdlauči

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty05.11.11 16:35

brauc pakal iedosu !
Atpakaļ uz augšu Go down
Imants
Admin
Imants

Number of posts : 776
Dzīvesvieta : jekabpils

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty05.11.11 18:05

Plāknes var izmantot tās pašas vecās. affraid affraid :affraid:Bet vai ir vērts likt iekšā to pašu veco
1.6DDDDDD. cherry cherry cherry
Atpakaļ uz augšu Go down
kunkuls

Number of posts : 71

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty05.11.11 19:33

JurisZe rakstīja:
Deels rakstīja:
JurisZe rakstīja:

J

Juris
Kādi tieši remonti interesē?!
Ir iespēja šo to sariktēt bet nekrāsoju un nemetinu jo nav ar ko diemžēl.
Atpakaļ uz augšu Go down
Deels

Deels

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty09.11.11 14:03

kunkuls rakstīja:
JurisZe rakstīja:
Deels rakstīja:
JurisZe rakstīja:

J

Juris

Mani intresē tikai motora ielikšana un piejūgt visu ko viņam vajag klāt ( sajūgu , vadus degvielu utt) nu un tas arī uz sitiena viss ,, pārējo pats kaut kā saķimirēšu , galvenais lai starteris griež un var pielaist
Atpakaļ uz augšu Go down
Deels

Deels

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty09.11.11 14:12

vulf rakstīja:
Plāknes var izmantot tās pašas vecās. affraid affraid :affraid:Bet vai ir vērts likt iekšā to pašu veco
1.6DDDDDD. cherry cherry cherry

Veco nav pazudušas ,, kāds ir tādu arī pa\slaik gribu to motoru kad būs gatavs viss pārējais ar tad domāšu par citu , bet pašlaik iztikšu ar to pašu , jo daļas ar ir daudz
Bendzīns/gāze būs vēlāk, pašlaik gribu viņu tāpat nahadu dabūt
Atpakaļ uz augšu Go down
kunkuls

Number of posts : 71

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty09.11.11 20:45

Deels rakstīja:
kunkuls rakstīja:
JurisZe rakstīja:
Deels rakstīja:
JurisZe rakstīja:

J

Juris

Mani intresē tikai motora ielikšana un piejūgt visu ko viņam vajag klāt ( sajūgu , vadus degvielu utt) nu un tas arī uz sitiena viss ,, pārējo pats kaut kā saķimirēšu , galvenais lai starteris griež un var pielaist
Savam esmu mainijis motorus 2x tīri elementāri likās. Es vienīgi esmu Jelgavas galā!
Atpakaļ uz augšu Go down
Deels

Deels

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty11.11.11 5:14

kunkuls rakstīja:
Deels rakstīja:
kunkuls rakstīja:
JurisZe rakstīja:
Deels rakstīja:
JurisZe rakstīja:
Par cenām jārunā ar īpašnieku - Andris, mob: 29139013 begin_of_the_skype_highlighting              29139013      end_of_the_skype_highlighting.

J

Juris

Savam esmu mainijis motorus 2x tīri elementāri likās. Es vienīgi esmu Jelgavas galā!

Nu es vienreiz , un jautkā otreiz nrgribās pašam , dorba vēl daudz , nu Jelgava ir tā patālu meklēju kko tuvāk
Atpakaļ uz augšu Go down
Nauris

Number of posts : 57

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty06.06.12 17:17

Lai nespamotu jaunu tēmu rakstu šeit.

Varbūt T3 tautai ir zināmas aptuvenās izmaksas, lai tiktu vaļā no parastā 1.6D, un tā vietā ieliktu ko kaut nedaudz ņiprāku?
Vai vēl precīzāk - varbūt man to nemaz nevajag (čakars, nauda, nervi, sirmi mati utt.)?
Atpakaļ uz augšu Go down
Viesis
Viesis

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty06.06.12 17:31

Dizeli vai benzinu?
Atpakaļ uz augšu Go down
Nauris

Number of posts : 57

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty06.06.12 18:02

vw26 rakstīja:
Dizeli vai benzinu?
Man vienalga, uz buldozera nestrādāju un pierobežā nedzīvoju, tādēļ galvenais nav degvielas veids, bet pārbūves un uzturēšanas izmaksas.
Atpakaļ uz augšu Go down
Juris

Juris

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty06.06.12 18:23

Nauris rakstīja:
vw26 rakstīja:
Dizeli vai benzinu?
Man vienalga, uz buldozera nestrādāju un pierobežā nedzīvoju, tādēļ galvenais nav degvielas veids, bet pārbūves un uzturēšanas izmaksas.
Lai tiktu pie lētas suliņas nevajag ne vienu ne otru Rīgā stāvvietās tālbraucēji krieviņi tirgojot pa 60/ l ...
1.9TD ~150..200 Ls 1.9TDI varētu būt ap 300 Ls... Nepērc "labu" motoru plauktā bet tikai un vienīgi izmēģināmu pretējā gadījumā 99.99% ka tas jau ir šrots...!!!
Atpakaļ uz augšu Go down
fiksais

fiksais

Number of posts : 753
Dzīvesvieta : Priekule

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty06.06.12 19:35

nu ko lai saku, man bija 3gb. 1.6TD un tikai viens normāls..., es arī pieņēmu lēmumu par 1,9TD un ilgi meklējot dabūju AAZ (der arī 1Z) par 200ls.
no 1,6TD uz 1,9TD bez izmaiņām pārliku turbīnu, kronšteinus, karteri, eļļas sūkni, spararatu, izspūtēju un aiziet..., neko nenožēloju (kluss, stabils, praktiski bez pārbūves utt), tagad motorīts ir labās rokās...
Tev iesaku meklēt motoru no sista auto (nu vismaz līdz avārijai motors bija ejošs), sagādāt daudzos sīkumus (turbīnu, gaisafiltru ar gumiju, izspūtēju no TD, papildus dzesēšanas sūkni) un uzpriekšu...
Izmaksas??? nu ja Tev būtu TD, tad ap 300Ls, bet no D uz TD ir dārgāk...
Lai veicas.
Atpakaļ uz augšu Go down
Juris

Juris

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty06.06.12 20:04

fiksais rakstīja:
nu ko lai saku, man bija 3gb. 1.6TD un tikai viens normāls..., es arī pieņēmu lēmumu par 1,9TD un ilgi meklējot dabūju AAZ (der arī 1Z) par 200ls.
no 1,6TD uz 1,9TD bez izmaiņām pārliku turbīnu, kronšteinus, karteri, eļļas sūkni, spararatu, izspūtēju un aiziet..., neko nenožēloju (kluss, stabils, praktiski bez pārbūves utt), tagad motorīts ir labās rokās...
Tev iesaku meklēt motoru no sista auto (nu vismaz līdz avārijai motors bija ejošs), sagādāt daudzos sīkumus (turbīnu, gaisafiltru ar gumiju, izspūtēju no TD, papildus dzesēšanas sūkni) un uzpriekšu...
Izmaksas??? nu ja Tev būtu TD, tad ap 300Ls, bet no D uz TD ir dārgāk...
Lai veicas.
Par to papildus dzesēšanas sūkni neredzu vajadzību pašam ir 1.9TD ne reizi temperatūra nav bijusi virs normas, tad jau visiem vieglajiem vajadzētu papildus dzeses sūkni jo busam dzeses tilpums ir 2x lielāks par veiglo...
Atpakaļ uz augšu Go down
VWBus

VWBus

Number of posts : 288
Dzīvesvieta : Bergen, N, Baldone, Lv

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty06.06.12 20:15

Juris rakstīja:

Par to papildus dzesēšanas sūkni neredzu vajadzību pašam ir 1.9TD ne reizi temperatūra nav bijusi virs normas, tad jau visiem vieglajiem vajadzētu papildus dzeses sūkni jo busam dzeses tilpums ir 2x lielāks par veiglo...

Tas papildus sūknītis ir domāts, lai dzesētu dzinēju pēc tam, ka tas ir izslēgts! Braucot sūknītim nav nekādas nozīmes, bet kad karstu dzinēju noslāpē, tad apstājas dzesēšana sistēma, un karstums no dzinēja vairs nenovadās. Rezultātā tosols, kurš ir galvā pamatīgi uzvāras, jo nav cirkulācijas, bet dzinējs joprojām ir karsts, tāpēc arī tiem 1.6/ 1.9 dīzelīšiem plīst un lokās tās galvas. Bet ja ir tas mazais sūknītis, tad tosola cirkulācija turpinās līdz temperatūra nokrītas. Parasti izslēdzas pēc kādām 20min.

Ieska arī dīzeļ-dzinējam kadu minūti padarboties tukšgaitā pēc nopietnas braukšanas, tā lai drusku padzesējas. Uzreiz slāpēt nost nav labi.

Atpakaļ uz augšu Go down
http://martins.macs@gmail.com
Juris

Juris

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty06.06.12 20:48

Jā tur kur lielie bāņi un jāstiepj cik iet piekrītu iespējams noder bet pa LV kamieļmugurainajiem ceļiem neko nepaskriesi... Pašam busa nominālais ātrums tiek turēts ap 100 un pat tad ja steigā jāieskrien ceļmalas bodē vai krūmiņos atgriežoties motora temperatūra nekad nav bijusi sarkanajā vai tuvu tam... Ja pareizi funicierē dzeses sistēma braucot(nav ciet radiators un ar termostatu viss OK) panelī rāda 80...85 gr. tad nevajadzētu būt problēmām arī piestājot malā pēc raitākas braukšanas... Jā ja pedālim ir tikai divas pozīcijas "atlaists-nospiests grīdā" tad vajag papildus cirkulāciju un pat eļļas radiatoru... Embarassed Embarassed Embarassed
Atpakaļ uz augšu Go down
Sponsored content

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   Man jau apnicis mans motors Empty

Atpakaļ uz augšu Go down

Man jau apnicis mans motors
Atpakaļ uz augšu 
Lapa 1 no 2Pāriet uz lapu : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2E benzīna motors
» Motors noķīlējis!