| motors uzsprāga | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
sociofobs
Number of posts : 8 Join date : 09.10.13
| Tēma: motors uzsprāga 09.10.13 10:51 | |
| lieta tāda, manam t3 motors savu nokalpojis un nesen parādīja vidējo pirkstu pats neesmu nekāds mehāniķis, tā kā citu motoru vietā diez vai ielikšu un saregulēšu. izņemt veco vēl būtu spējīgs. lieta tāda, cik varētu izmaksāt nomainīt motoru un ielikt vietā 5robu kārbu? tagad stāv 4 robu un motors ir 1.6d, jaunais motors tieši tāds pats, vajag tik nomainīt. | |
|
| |
maris
Number of posts : 404 Join date : 01.10.10 Dzīvesvieta : Valmiera
| Tēma: Re: motors uzsprāga 09.10.13 11:06 | |
| Gan jau kāds būs ziņkārīgs un gribēs zināt kurā Latvijas malā atrodas tas buss?
Pēdējo reizi labojis maris 09.10.13 11:51; labots 2 reizes | |
|
| |
sociofobs
| Tēma: Re: motors uzsprāga 09.10.13 11:37 | |
| - maris rakstīja:
- Gan jau kāds būs ziņkārīgs un gribēs zināt kurā Latvijas malā atrodas tas buss?
atrodas starp Rīgu un Jelgavu, ja atrodas kāds entuziasts, tad esmu ar mieru viņu arī pārdot par sakarīgām naudiņām. ar mainītu motoru vai bez, motors dodas līdzi pagaidām gan pats ceru to motoru nomainīt un visu savest kārtībā, būtu labi ja kāds ar šādu pieredzi pateiktu apmēramās izmaksas motora un kārbas maiņai. | |
|
| |
fiksais
Number of posts : 753 Join date : 18.07.11 Age : 53 Dzīvesvieta : Priekule
| Tēma: Re: motors uzsprāga 09.10.13 13:25 | |
| Kas par busu (doka, sinhra, kemper, kravas, pasažieru....)? Motors ar/bez turbīnas, kā ar rūsu un galvenais cik par visu gribi? Vari atbildēt arī privāti... | |
|
| |
sociofobs
| Tēma: Re: motors uzsprāga 09.10.13 14:32 | |
| - fiksais rakstīja:
- Kas par busu (doka, sinhra, kemper, kravas, pasažieru....)? Motors ar/bez turbīnas, kā ar rūsu un galvenais cik par visu gribi?
Vari atbildēt arī privāti... transporters, pasažieru, reģistrēts kā kravas ar 2 sēdvietām. ir arī beņķis iekšā 4 cilvēkiem, nav gadījies ka menti piekasās, tā kā nezinu kā ar neatbilstošu sēdvietu skaitu sodiem. ja no tā bail, beņķus vienkārši var pielocīt un miers :Dkad vajag, uzlikt atpakaļ. motors 1.6 bez turbīnas, bundža ļoti labā stāvoklī. ir daži vizuāli rūsas pleķi bet ar to arī tā rūsa beidzas, jāmetina nekas nav. bundža ar tonētiem visiem aizmugurējiem logiem un izskatās busiņš, teiksim tā, ļoti labi. mazliet pieliekot roku varētu viņu vispār par konfekti uztaisīt. par visu gribētos ~800 ls, ar motora maiņu mazliet vairāk, atkarībā cik par to izies. cena mazliet runājama. vēlāk nometīšu te bildes, pagaidām nav safočēts. tehniskā līdz nākamā gada aprīļa beigām un apskatāms ir Olainē. ja nu kas, 27079022 | |
|
| |
Ģirts
Number of posts : 323 Join date : 19.07.11 Age : 54 Dzīvesvieta : latvia,riga
| Tēma: Re: motors uzsprāga 09.10.13 16:23 | |
| Par motora un karbas mainu parasti nemu 50-60 ls .ja nav kada lielaka problema. | |
|
| |
V
Number of posts : 837 Join date : 01.07.12 Age : 39
| Tēma: Re: motors uzsprāga 09.10.13 16:55 | |
| es iesaku salabot un braukt. nu bus 800ls, nu i ko var iegadaties? neizteiksmigo pasatu vai golfu? tad labak ar sabiedrisko. | |
|
| |
sociofobs
| Tēma: Re: motors uzsprāga 09.10.13 17:06 | |
| - Voldemārs rakstīja:
- es iesaku salabot un braukt. nu bus 800ls, nu i ko var iegadaties? neizteiksmigo pasatu vai golfu? tad labak ar sabiedrisko.
golf 4 vai a3, ja paveicas kā ikdienas auto gribu ko mazu un dinamisku, buss būtu ideāls priekš darba un izbraukumiem. ja būtu abi, būtu savādāk. | |
|
| |
V
| Tēma: Re: motors uzsprāga 09.10.13 19:52 | |
| - sociofobs rakstīja:
- Voldemārs rakstīja:
- es iesaku salabot un braukt. nu bus 800ls, nu i ko var iegadaties? neizteiksmigo pasatu vai golfu? tad labak ar sabiedrisko.
golf 4 vai a3, ja paveicas :)kā ikdienas auto gribu ko mazu un dinamisku, buss būtu ideāls priekš darba un izbraukumiem. ja būtu abi, būtu savādāk. tad labak motorolleri | |
|
| |
sociofobs
| Tēma: Re: motors uzsprāga 10.10.13 6:56 | |
| - Voldemārs rakstīja:
- sociofobs rakstīja:
- Voldemārs rakstīja:
golf 4 vai a3, ja paveicas :)kā ikdienas auto gribu ko mazu un dinamisku, buss būtu ideāls priekš darba un izbraukumiem. ja būtu abi, būtu savādāk. tad labak motorolleri tev mazi auto nepatīk, vai arī ir kas sakāms par tieši šiem diviem? | |
|
| |
V
| Tēma: Re: motors uzsprāga 10.10.13 10:46 | |
| - sociofobs rakstīja:
- Voldemārs rakstīja:
- sociofobs rakstīja:
- Voldemārs rakstīja:
golf 4 vai a3, ja paveicas :)kā ikdienas auto gribu ko mazu un dinamisku, buss būtu ideāls priekš darba un izbraukumiem. ja būtu abi, būtu savādāk. tad labak motorolleri tev mazi auto nepatīk, vai arī ir kas sakāms par tieši šiem diviem? man nepatik neizteksmigi. es nekad nepanemtu golf4 vai a3, un vel tajos naudu ieguldit. iznemums, grabaza pa 300ls ar apskati, kuru izmantot un nedomat lieki, un pec gada vai nu luznos, vai detalas, vai kadam kuram nebus slinkums iziet jaunu skati. | |
|
| |
Ģirts
| Tēma: Re: motors uzsprāga 10.10.13 17:54 | |
| Ko jus te nematies!!!!!! katrs perk un brauc ar ko grib.ja mes te saksim apspriest kada kuram masina patik vai ne tad jatver jauna foruma nodala.es paslaik braucu ar kautkadu mazdu demio.Imants esot nopircis Ford sierra,nu un!!!! | |
|
| |
kupris
Number of posts : 2 Join date : 05.11.13 Age : 39 Dzīvesvieta : Mārupe
| Tēma: Re: motors uzsprāga 05.11.13 12:18 | |
| Drīkst zināt, ka'tev tas sprādziens īsti notika? | |
|
| |
Ģirts
| Tēma: Re: motors uzsprāga 05.11.13 18:30 | |
| Klanis izlida caur bloku un teica SVEIKS LEMPI | |