Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SatursSaturs  Latest imagesLatest images  MeklētMeklēt  ReģistrētiesReģistrēties  IeietIeiet  

kautkas man salūza :(

Go down 
+8
Imants
gugu30
AndrisBWT
ivars
madfox
dzintars
abez
maris
12 posters
Pāriet uz lapu : Previous  1, 2
AutorsZiņojums
V

V

Number of posts : 837

kautkas man salūza :( - Page 2 Empty
PostTēma: Re: kautkas man salūza :(   kautkas man salūza :( - Page 2 Empty01.11.15 18:32

ivars rakstīja:
Nomierinies , nekas nenotiks motoram kad iedarbināsi pirmo pusstundu padūmos vairāk un viss, ja tev puslīdz normāla ēļļa tad var stavet arī ilgāk, šitiem busiem ir labāk ka ziemu nebrauc nekā brauc jo sāls saēd vairāk ka stāvēšana.
Vispār jau zēni jūs pārejat uz personīgiem apvainojumiem, nu ir cilvēkam garlaicīgi un viņš raksta šeit varbūt ne par tēmu bet visi lasa. Un domāju šī startera problēma ir daudzus piemeklējusi, man ieprieksejam un arī tagadejam T3 ir speciāla poga kura pa taisno pieslēdz starteri palīdz.
Vispār jau es savu pirmo T3 nopirku 1993. gadā un pa šo laiku esmu izgajis gandrīz visam cauri bet joprojām ir lietas ar kurām saduros pirmo reizi jo nenodarbojos ar busu komerclabošanu.
Paldies.

Tad jau labi, pa ziemu es nebraucu nekad ar viņu, sākumā nebija vajadzības, vēlāk izlasīju ka kaitīgi. Vienīgi dzinēju darbināju, brīžos kad sals laida uz 0.

Bet kopumā es neņēmu pie sirds, vienīgi vakar padomāju, ka forumu jāpardevē par pārpircēju vietu un guglā jāizvieto reklāmu lai arābi nāktu. Kā var tirgot arābiem miļoto modeļi un ar to lepoties, vēlāk raudāt ka Latvija iztirgota? Nu tak paši, visu paši. Kas kuram esot, vienam t3, citam meži, vēl kādam zemes un laukumājas. Ja latviešiem nebūtu šī tirgošanas patikas varbūt arī neiztirgotu. Neticu, ka vienīgais iztikas āvots.
Nu cik arābs dod, nu ne vairāk par 800 eur.

Kāpēc visu jātirgo? Nesaprotu. Īpaši dzīvojot Rīgā, varētu izveidot modi, labot un tirgot par ap 1200 jauniešiem, jo pateicīga mašīna uz pašizpausmi, krāso ar otu ko vēlies, liec būdā iekšā divānu no ss par 30 eur un brauc apkārt Latvijai, izveidot mobīlo servisu, jo aug paadze ka es kura zin minimāli, ja salūztu, cilvēks uzzvanitu, pateiktu, viņš kautko nebrauc, un mestars brauktu salabot uz ceļa, vai vismaz sarunāt ar katras pilsētas servisiem, vot tas būtu T3 klubs, visi alkstu pēc tādas masīnas.
Ziemā varētu kautkur glabāt, kādu dārzu pārveidojot par stāvlaukumu. Žēl ka Rīgā nedzīvoju, tāda ideja pazūd, es ābeles nogāztu uzreiz.
Šobrīd pēc dokumentiem t3 ir vecs, bet vai retro? Liels jautājums. Cena nav konstanta, viens izliek par 7000 ideālo, cits braucāmo ar skati par 700. Jāliedz pārdot lētāk par 1500 bez skates. Cilvēks redz ar skati par 700, domā hlams un neviens sājusmā neesot redzot tevi. Jāgaida vēl 10 gadus, vismaz octa būs minimāla.

Es tieši otrādi, es visu pērku, vai ja atrodu par brīvu, tad nešķiros, jo nu būs nauda, nu un, preces ta nebūs.
Ja pardošu visus kraukļa krājumus, nu būs varbūt ap 10000, nu un. Nekā laba nenopirkt. Īsto laukumāju nē, vienistabas ūķīti Rīgā arī.

Šodien grāmatu atradu, sazin cik maksā un cik reta, tik un tā nepārdošu. Īpaši, ja palika tikai muzejā un man.
http://dziesmusvetki.lndb.lv/9-visparejie-latviesu-dziesmu-svetki/objekts-9/

Labi ka mana paziņu loka reālajā dzīvē nav pārpircēju, arī visi visu krāj un vāc. Vienam esot latiņos ieguldīts. Vairākas kolekcijas, ja notirgojot visas ap 5000 eur. Papīra un metāla. Un saka ka retums esot, ir kontakti LB, tur pa nominālu izņem reto, idioti krāja krāja, tāda histērija bija pret stārķi vai skūdru, un šogad sākuši masveidā iet mainīt pret eiro. Laikam šņabim trūkst.

Pārdot var kautko importēto ja patīk tā lieta, Latvija tirgū īstenība vēl daudz ka var importēt pārtikas jomā, saldumu piedāvājums vispar niecīgs, viena ķīmija, lai arī t3 tirgošana no vienas puses ir laba. Ātrāk būs retums. Slikti, ka arābi nāk un jautā vai nepārdodu, a man bija izrīns pirmo gadu, nāk un nāk visādi čigāni, viens pat 1500 vēl latu piedāvāja. Laikam vajadzēja toreiz, tad nebija vēl ieguldīts, pārkrasots un iemīlēts. 1500 kad iepirku par 600. Mājās arī nāca, vienam dzēkam rituāls bija ap 13 dienā ierasties, pāris mēnešus vaktēja, pateicu ka sākot no 3000 eur, un šīs pazuda uz mūžu.

Kurās valstīs un pilsētās vismaz vini visi tiek? Gribās bildes aplūkot google maps. Es arī paredzu, ka kādreiz atkal no turienes fani vilks, kad Eiropā sarusēs viss kas palicis.
Neizprotu es tos arābus, Brazīlijā, ja nemaldos, ražoja līdz 92 gadam, sāli tur nekaisa, kāda jega no Eiropas veciem hlamiem.
Atpakaļ uz augšu Go down
dzintars

Number of posts : 85

PostTēma: Re: kautkas man salūza :(   kautkas man salūza :( - Page 2 Empty02.11.15 19:23

nezinu vai vērts man izteikt savu viedokli,jo nēesmu busu fans un tikai 6 mēn.kā esmu t3 saimnieks,jo auto ir praktisks ,viegli remontējams .Man ir izveidojies viedoklis pat nezinu vai var nosaukt šos cilvēkus par t3 faniem vai mīļotājiem,esmu gan pircis,gan meklējis no vairākiem šeit forumā tusējošiem cilvēkiem rezerves daļas,varu pateikt savu viedokli ,bet tas ir bez apvainojumiem vienam otram tas ir kā daļēji bizness grib visu nopirkt par sviestmaizi,bet kad pie šā es gribu ko nopirkt kad šis pasaka cenu savām ausīm neticu....megakosmoss un skatās uz mani un domā ,ka es neko nemāku,nezinu un cenās neorentējos.V kungam ko te apceļ ir taisnība daļēji un tas dažiem nepatīk. Un ko te cepties par svešu busu,da lai dara ko grib viņa buss ja grib lai pūdē,ja grib lai tirgo uz āfriku,un ja nemāk un neprot remontēt un nesaprot nu ,bet tā ir viņa problēma,ja uzdot jautājumu nu liekas tas muļķīgs nu tak negribi un neatbildi,kādas problēmas,piedodat ,bet jūs rejat kā klejojoši suņi!Каждый петух на улице думает что он самый главный
Atpakaļ uz augšu Go down
Ģirts

Ģirts

Number of posts : 323
Dzīvesvieta : latvia,riga

PostTēma: Re: kautkas man salūza :(   kautkas man salūza :( - Page 2 Empty03.11.15 7:10

Noperc sev donora masinu un nebus jamekle un japerk rezerves dalas par bargu naudu!
Atpakaļ uz augšu Go down
madfox

madfox

Number of posts : 88
Dzīvesvieta : Madona

PostTēma: Re: kautkas man salūza :(   kautkas man salūza :( - Page 2 Empty03.11.15 8:45

Lietotājs Dzintars labāk būtu paklusējis,jo kad vedu tos oriģinālo vārstu komplektu par nieka 13eur uz Jēkabpili,neturēji par vajadzīgu pat pacelt telefonu,kaut iepriekšējā dienā sarunājām,ka atskriesi pretī tos 6km...ja neesi pats ideāls,tad nav ko līst citu saimnieciskajā darbībā...pa lielam,katram ir iespēja nopirkt,uzkrāt lietotās rezerves daļas,tās tirgot par sev pieņemamu cenu un nevienam nav tiesības noteikt,vai tā cena ir augsta,vai tieši pretēji-nesamērīgi zema. Starp šejieniešiem ir bijusi iespēja mainīties detaļām un tas ir normālākais veids,kā atrisināt veco auto sasāpējušās lietas...reizēm piebesī,ja sludinājumā kāds ieraksta"tiešām nevienam nav lieka kārba,lieka stūres reika,lieki aizmugurējie bremžu atloki?",jā,man stāv nolikta rezervē viena kārba,durvju komplekts,atrestaurēts degvielas sūknis un vēl pa kādam deficītiņam,kurus ar uguni nesameklēt,bet tas nenozīmē,ka tas par tirgus cenu ir jāpārdod pirmajam,kuram to savajagās. Jā,kādam lietotās rezerves daļas ir bizness,nu un kas,ka tā,vismaz pārējiem ir zināma vieta,kur par lielām,vai mazām naudām ir iespējas tās iegādāties,nevis bezspēcībā noplātīt rokas.
Kas par visuvareno tēmu ģenerētāju,tad šaubos vai tas "baltais" silikona kilogramu redzējušais maz kādreiz oficiāli parādīsies uz LV ceļiem,jo takš cienījamais īpašnieks nemaksās sakrājušos transporta nodevu,ja nu vienīgi kāds labdaris neizveidos sabiedrisku veidojumu,kurš nosegs to parādiņu,jo redz Valkas pusē nav iespējas nodot reģistrācijas numurus(ir opcija arī saglabāt to karodziņu,tikai tad katru gadu jāpagarina saglabāšana).
Uz doto mirkli mana busa numuri ir nodoti,nomaksāts nodoklis par šo gadu un buss aiziet ziemas remontā,par šo laiku transporta nodeva nebūs jāmaksā un tas var vilkties kaut piecus gadus...tātad līdz pavasarim ražens periods un laiks,lai buss piedzīvotu trešo jaunību. Esmu gatavs jebkuram forumietim palīdzēt ar padomu,tāpat labprāt saņemtu kāda cita lietpratēja padomus,bet man metās zosene,ja padomus prasa forumieši,kuriem tehnika ir tikai,kā spēļmantiņa,muzeja eksponāts...T3 ir vēsture un mums ir pienākums šo auto noturēt nevainojamā stāvoklī,lai uz ceļa nav kauns,lai varam viens otru pasveicināt un lepoties ar to. Pa lielam vecie auto ir radīti trīs kategoriju cilvēkiem-automehāniķiem,turīgiem fanātiem un cilvēkiem ar "putniem" galvā,pēdējai kategorijai ir visgrūtāk patstāvīgi projektu uzturēt svaigā izskatā,tieši tāpēc viņiem ir un būs jābrauc uz autoservisiem,lai nesanāk,ka no vienas problēmas tiek ģenerētas nākošās...tas viss attiecas uz automīļiem,ne ierindas autobraucēju,kurš auto izvēlas,lai pēc iespējas lētāk nobrauktu no punkta A līdz punktam B!
Voldemār,es ļoti vēlētos(domāju vēl kāds atradīsies),lai Tu beigtu cept tās jaunās (ne)tēmas,par angāriem,par sabiedriskajām organizācijām,par derībām,par V8 monstriem,par T3 minimālajām pārdošanas cenām,par molbertiem,dekoratīvajiem diskiem,datorsēdekļiem...gan jau kaut ko ātrumā piemirsu.
Un visbeidzot,ja nu tomēr pavasarī mums atrādīsi savu busu ar izietu tehnisko skati un bez kauna to varēsi atrādīt,tad apsolos apēst savu darba cepuri!
Atpakaļ uz augšu Go down
fiksais

fiksais

Number of posts : 753
Dzīvesvieta : Priekule

PostTēma: Re: kautkas man salūza :(   kautkas man salūza :( - Page 2 Empty03.11.15 9:38

madfox-pilnīgi piekrītu.
voldiņ-jaunas NETĒMAS turpmāk dzēsīšu bez žēlastības affraid
Atpakaļ uz augšu Go down
dzintars

PostTēma: Re: kautkas man salūza :(   kautkas man salūza :( - Page 2 Empty03.11.15 14:57

madfoksa kungs skaties ka neapkakājies pats bij noruna ,ka es pēc 11 no rīta piebraukšu pie karjeras kur jūs cienītais kungs sportojat un tad piezvanīšu bij tā vai ne ?Piebraucu ar kaimiņu kuram nebij laika ,bet pierunāju to lai aizved.Vēl pateiksi ,ka nebij zvana pēc 11 ?Piebraucu zvanu,bet jūs cienītais kungs pats neņēmāt klausuli iemeslu nezinu kāpēc,man nau jāzvana neskaitāmas reizes ar cerību ņems vai neņems bij noruna. Protams es netaisos sēdēt krūmos un zvanīt neskaitāmas reizes.Nu neņem i nevajag iebraucu tuvējā veikalā un nopirku jaunus,UN man nav pienākums tad vēl darba laikā atbildēt uz man apsolūti nevajadzīgiem zvaniem taisnoties vai vē kaut ko.ES nestaipu visulaiku telefonu kā citi un es uzskatu ,ka man nav jātaisnojas.Ja nevarēji pats atbildēt vai sportoji tajā brīdī vajadzēja to telefonu iedot da jebkuram ar tiem štrunta vārstiem un visa problēma.Vot tā cienītais
Atpakaļ uz augšu Go down
madfox

madfox

Number of posts : 88
Dzīvesvieta : Madona

PostTēma: Re: kautkas man salūza :(   kautkas man salūza :( - Page 2 Empty03.11.15 17:23

dzintars rakstīja:
madfoksa kungs skaties ka neapkakājies pats bij noruna ,ka es pēc 11 no rīta piebraukšu pie karjeras kur jūs cienītais kungs sportojat un tad piezvanīšu bij tā vai ne ?Piebraucu ar kaimiņu kuram nebij laika ,bet pierunāju to lai aizved.Vēl pateiksi ,ka nebij zvana pēc 11 ?Piebraucu zvanu,bet jūs cienītais kungs pats neņēmāt klausuli iemeslu nezinu kāpēc,man nau jāzvana neskaitāmas reizes ar cerību ņems vai neņems bij noruna. Protams es netaisos sēdēt krūmos un zvanīt neskaitāmas reizes.Nu neņem i nevajag iebraucu tuvējā veikalā un nopirku jaunus,UN man nav pienākums tad vēl darba laikā atbildēt uz man apsolūti nevajadzīgiem zvaniem taisnoties vai vē kaut ko.ES nestaipu visulaiku telefonu kā citi un es uzskatu ,ka man nav jātaisnojas.Ja nevarēji pats atbildēt vai sportoji tajā brīdī vajadzēja to telefonu iedot da jebkuram ar tiem štrunta vārstiem un visa problēma.Vot tā cienītais
Sarunāts mums bija līdz 11-tiem,jo precīzi 11 bija sacensību pirmā daļa un to jau iepriekšējā dienā teicu,ka nebraucu makšķerēt,bet gan sportot(telefonu neņemu līdz) un kad pēc finiša atzvanīju(ne reizi vien),tad neturēji par vajadzīgu pat pacelt klausuli,bet nu ko vairs un krūmos jau varēji nesēdēt,tai teritorijā bija tikai viens T3,tad nu dažas minūtes uzgaidot varētu ieekonomēt ne vienu vien desmitu eiro.
Atpakaļ uz augšu Go down
dzintars

PostTēma: Re: kautkas man salūza :(   kautkas man salūza :( - Page 2 Empty03.11.15 19:22

neņēmi galvā ko tev pa telefonu tad teicu,līdzi telefonu neņēmi jo atbrauci sportot? Nu tad spriežot pēc visa nebiji īpaši ieinteresēts un tagad nevajag man pārmest.Tad jau man vajadzēja skraidīt un meklēt tavu busu un kā sunim gaidīt kad nu kungs beigs sportot un izdomās nākt?Runājot par telefonu es tev ari teicu,ka man nau pienākums runāt tukšas sarunas par to kas man vairs nav vajadzīgs un vēl taisnoties,to ka es tev zvaniju kā bij runāts paskaties savā telefonā tajā datumā uzreiz pēc 11 neatbildētos zvanus telefona pēdējie cipari 631.Nu tad ko es te vainīgs ?
Atpakaļ uz augšu Go down
abez

Dzīvesvieta : Ventspils

PostTēma: Re: kautkas man salūza :(   kautkas man salūza :( - Page 2 Empty03.11.15 20:55

Varbūt slēdzam tēmu!
It kā šeit tehniska rakstura diskusijas!!!
Atpakaļ uz augšu Go down
http://www.ventspilsavize.lv
Ģirts

Ģirts

PostTēma: Re: kautkas man salūza :(   kautkas man salūza :( - Page 2 Empty04.11.15 6:48

Piekritu,jasledz!!! Forums Sak parversties par klaunu paradi. affraid affraid affraid Piekritu Raita teiktajam.
Atpakaļ uz augšu Go down
V

V

PostTēma: Re: kautkas man salūza :(   kautkas man salūza :( - Page 2 Empty04.11.15 14:57

madfox rakstīja:

Voldemār,es ļoti vēlētos(domāju vēl kāds atradīsies),lai Tu beigtu cept tās jaunās (ne)tēmas,par angāriem,par sabiedriskajām organizācijām,par derībām,par V8 monstriem,par T3 minimālajām pārdošanas cenām,par molbertiem,dekoratīvajiem diskiem,datorsēdekļiem...gan jau kaut ko ātrumā piemirsu.
Un visbeidzot,ja nu tomēr pavasarī mums atrādīsi savu busu ar izietu tehnisko skati un bez kauna to varēsi atrādīt,tad apsolos apēst savu darba cepuri!

Nu kapec tev ta jamokas, cepuri netiro jaed, vel saindesies un nomirsi. Un ko forums daris bez tevis?

Neradisu es nevienam un neko, un taja biedriba nevienu no sejienes nesauksu. Principa pec. Nu labi, dazus, ja gribes. Tevi madfox ne, pat par naudu. Paliekat sveiki.

Es tahad saprotu kapec forums neaug, un sanaksanas nenotiek, lai ari registrantu daudz. No klatesosiem man ipasi neko nevajag, lai te uztureties, detalas man sen iegaumets pirkt jaunas, nevis likt sarusejusas par ko meistars nodiras dubulta laika stundas.

Parejas idejas ari labak apspriest citur.
Atpakaļ uz augšu Go down
V

V

PostTēma: Re: kautkas man salūza :(   kautkas man salūza :( - Page 2 Empty04.11.15 15:03

Ģirts rakstīja:
Piekritu,jasledz!!! Forums Sak parversties par klaunu paradi. affraid affraid affraid Piekritu Raita teiktajam.
Labak slegt forumu. Tik un ta tikai nosaukums un andele.

Citos forumos ir dzive. Cilveki raksta viskautko, apspriez redzeto. Te ta nebus nekad.
Atpakaļ uz augšu Go down
fiksais

fiksais

Dzīvesvieta : Priekule

PostTēma: Re: kautkas man salūza :(   kautkas man salūza :( - Page 2 Empty04.11.15 15:19

Voldiņ tu atkal uzprasies...
Labi, Dzintars un madfox (nomaini kļičku, nevaru pat izrunāt, kur nu vēl uzrakstīt, vai tiešām māte ar tēvu Tev nav devuši vārdu-tas uz mafdox), te pamazgāja savu vešu...
Voldiņ, tev vēlreiz saka, risini savus jautājumus savā saitā, zem sava busa-kas gribēs, tas apskatīs, atbildēs, palīdzēs, bet katra štrunta dēļ taisīt jaunu tēmu nevajag.
Ja esi baigi aizvainots, tad pasēdi kaktā un padomā...
Man arī sāk piegriezties tavas Napoleona idejas, šo tēmu nebloķēju, jo pašam bija līdzīga problēma, bet tavi taksofoni un angāri besī-slēdzu un slēgšu (kamēr tauta man uzticējusi admina lomu).
Ja kas, raksti privāti (aigarslegzdins@inbox.lv), bet ievēro noteikumus...
Lai Jums visiem veicas
Atpakaļ uz augšu Go down
Ģirts

Ģirts

PostTēma: Re: kautkas man salūza :(   kautkas man salūza :( - Page 2 Empty04.11.15 18:45

Varbut Voldins gribetu vel foruma atvert iepazisanas temu pilnai laimei!!! What a Face
Atpakaļ uz augšu Go down
Ģirts

Ģirts

PostTēma: Re: kautkas man salūza :(   kautkas man salūza :( - Page 2 Empty04.11.15 18:46

Varbut Voldins gribetu vel foruma atvert iepazisanas temu pilnai laimei!!! What a Face
Atpakaļ uz augšu Go down
V

V

PostTēma: Re: kautkas man salūza :(   kautkas man salūza :( - Page 2 Empty06.11.15 0:12

fiksais rakstīja:
Voldiņ tu atkal uzprasies...
Labi, Dzintars un madfox (nomaini kļičku, nevaru pat izrunāt, kur nu vēl uzrakstīt, vai tiešām māte ar tēvu Tev nav devuši vārdu-tas uz mafdox), te pamazgāja savu vešu...
Voldiņ, tev vēlreiz saka, risini savus jautājumus savā saitā, zem sava busa-kas gribēs, tas apskatīs, atbildēs, palīdzēs, bet katra štrunta dēļ taisīt jaunu tēmu nevajag.
Ja esi baigi aizvainots, tad pasēdi kaktā un padomā...
Man arī sāk piegriezties tavas Napoleona idejas, šo tēmu nebloķēju, jo pašam bija līdzīga problēma, bet tavi taksofoni un angāri besī-slēdzu un slēgšu (kamēr tauta man uzticējusi admina lomu).
Ja kas, raksti privāti (aigarslegzdins@inbox.lv), bet ievēro noteikumus...
Lai Jums visiem veicas
Ko ta man apvainoties. Ne mana lapa, ne mana bēda par 'tas nākotni. Esmu te jau 3 gadu, bet jaunpienācēju maz. Neaug.

Es drīzāk ietiektu neterēt naudu uzturēšanai, bet pārbraukt draugos, izveidot grupu, var slēgtu un par brīvu šaurā lokā, jo tik un tā forums vairāk privāts neka publisks.
Atpakaļ uz augšu Go down
V

V

PostTēma: Re: kautkas man salūza :(   kautkas man salūza :( - Page 2 Empty06.11.15 0:13

Nu kas tas par klubu, cilvēks zin ka var saglabāt LV karogu nododot numuru, bet klusē ka partizāns krievu gustā.
Atpakaļ uz augšu Go down
Sponsored content

PostTēma: Re: kautkas man salūza :(   kautkas man salūza :( - Page 2 Empty

Atpakaļ uz augšu Go down

kautkas man salūza :(
Atpakaļ uz augšu 
Lapa 2 no 2Pāriet uz lapu : Previous  1, 2