|
| Logu tiramie sledzi, vol.1 (agrak, tiramie motorini, vol.3) | |
| | |
Autors | Ziņojums |
---|
RobertsK
Number of posts : 489 Join date : 21.04.11 Age : 43 Dzīvesvieta : Salacgrīva ir spēks
| Tēma: Re: Logu tiramie sledzi, vol.1 (agrak, tiramie motorini, vol.3) 18.09.13 9:04 | |
| | |
| | | V
Number of posts : 837 Join date : 01.07.12 Age : 39
| Tēma: Re: Logu tiramie sledzi, vol.1 (agrak, tiramie motorini, vol.3) 19.09.13 6:31 | |
| | |
| | | RobertsK
Number of posts : 489 Join date : 21.04.11 Age : 43 Dzīvesvieta : Salacgrīva ir spēks
| Tēma: Re: Logu tiramie sledzi, vol.1 (agrak, tiramie motorini, vol.3) 19.09.13 8:31 | |
| - Voldemārs rakstīja:
- RobertsK rakstīja:
- Voldemārs rakstīja:
- Reinis 78 rakstīja:
- Voldemārs rakstīja:
- 3 stundas meistara laika, un var atkal lekat, priecaties un mest kuleni.
Viss bija iekilejis del rusas uz stokiem uz ka turas slotas, viss bija labs, i motorins, i drosinataji. Izdega sledzis un pec meistara vardiem labi ka nelikam uzreiz jaunu vieta.
Jautajums. Ka jus un cik biezi ellojat stokus? Nemat nost slotas un paris saibas zem tam, ellojiet un liekat atpakal?
Si procedura skaitas obligata un regulari veicama? nav nācies. Iznak ka nav obligati ellot regulari? Jo es pielauju tadam masinam vajag kautko regulari darit profilaksei, ko es nedariju, un rezultata sanemu auglus. VAJAG BRAUKT!!!!! Tas gan. Tikai nav ipasi kur. Lai diena butu 100-150km. Salūko dāmu, uzriktē kādu pēcnācēju un tad jau katru dienu uz dārziņu, veikalu uz Siguldu exkursijā utt.. . Ja tā vel nav pa prātam tad katru nedēļas nogali izlaid kādā expedīcijā pa LV ārēm. Ar to jau būs gana. Paskat kā te puikas laiž http://campervanculture.com/. | |
| | | V
Number of posts : 837 Join date : 01.07.12 Age : 39
| Tēma: Re: Logu tiramie sledzi, vol.1 (agrak, tiramie motorini, vol.3) 21.09.13 7:57 | |
| Salukot kartigu damu ir gruti, ne pirmo gadu lukojos, bet laikam neistaja vieta. Visas iepazisanas lapas sez mulkes, kuras neprot laikam pat abolu zapti izvarit, tikai bildes izlikt un jaunas cept pasaku princi gaidot.
Bet ka vel atkodet kur dzivo, kadu kartigu Latvieti ar ipasumu laukos, kur varetu darboties, lai ari neko neprotu no lauku darbiem. Kura butu centiga, ar perspektivu un nakotni, ar kartigiem radiem, kuriem patiktu darbs. Kur tevs vakaros nedzer leto alu. Daudzi saka kada starpiba kadi meitenei vecaki, bet es domaju, vina tak augusi ar tiem, tatad abols no abeles, un kam man slinko? Ko slinka dos berniem. Pietiek ka es majas neko neprotu.
Visi vienaudzi puslidz apprecejas, bet kautka neveiksmigi mana skatijuma. Slinkas un prasigas.
Negribu es neko ar to kura dzivo hruščova dzivokli un nekas dzive vairak neinterese briva laika, ka staigasana veikalos, tv luresana, un interneta sedesana.
Ta rakstit es varetu ilgi savus idealus, bet kada jega piegruzot forumu ar ne profila info. | |
| | | Sponsored content
| Tēma: Re: Logu tiramie sledzi, vol.1 (agrak, tiramie motorini, vol.3) | |
| |
| | | | Logu tiramie sledzi, vol.1 (agrak, tiramie motorini, vol.3) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā
| |
| |
| |