| joprojām problēmas ar piešķilšanu. | |
|
+5guunt maris Imants fiksais Reinis 78 9 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
uldis
Number of posts : 729 Join date : 27.08.10 Age : 57 Dzīvesvieta : Rīga, Valdlauči
| Tēma: Re: joprojām problēmas ar piešķilšanu. 15.02.12 17:14 | |
| | |
|
| |
Reinis 78
Number of posts : 183 Join date : 12.04.11
| Tēma: Re: joprojām problēmas ar piešķilšanu. 15.02.12 17:17 | |
| - uldis rakstīja:
- tonis-krāsa ?
Ak par to! Nu paskatīšos. A ja zilais nāk? Ko man no tā būs secināt? Jāmet ārā? | |
|
| |
uldis
Number of posts : 729 Join date : 27.08.10 Age : 57 Dzīvesvieta : Rīga, Valdlauči
| Tēma: Re: joprojām problēmas ar piešķilšanu. 15.02.12 17:40 | |
| Ar kautko līdzīgu esmu saskāries, pārbadīju lepnā dīz. centrā sprauslas-ok, bet vēlāk satiku lietpratēju no sava loka, šis saka viss tas h.....ņa naudiņu tik kāš maitas !!! Saka sprauslas noņem no auto pie -25 un tajā pašā kantorī uzreiz uz stendu te tev būs īstais rādījumS ?????? | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: joprojām problēmas ar piešķilšanu. 16.02.12 11:04 | |
| - Budzis rakstīja:
- guunt rakstīja:
- vw26 rakstīja:
- Es precīzi neatceros, bet man ar bmw 730D, bija kka kad siltam šķilot abratkā nedrīkstēja būt degvielai, rīt varu uzzināt, sanāk ka smidzinātājs aizkakāts un degvielu sit atpakaļ, bet tā nevajadzētu būt, ja vajag man ir restaurēts sūknis no 1.6D, ja kas rakstat.
Kaut kā neloģiski, uz sprauslām spiediens vismaz 130 atm ,kopresījai maks 28 .atplūdei 0 Guntis 29398987 bmw beeda parasti ir ar plundzheru siltam motoram Ko tu pīpē? Kāds plundžers 730D E38????? |
|
| |
bbsauto
Number of posts : 1 Join date : 14.03.12
| Tēma: karsts nelec! 14.03.12 12:22 | |
| Sveicinati visi klātesošie! Izlasīju Jūsu debates un gribēju visus iepriecināt saistībā ar auto nelekšanu,kad motors ir uzsilis(darba temperatūra).Nevajag rakt tik dziļi,jāsāk ar vienkāršako- ar primāro detaļu kas saistīta ar lekšanu-starteri.Neskatoties uz to ka Reinim bija dusma par paneli(šī nesaskaņa tika atrisināta,jo velns nebija tik melns kā pirmā brīdī krāsoja ) un šodien viņš atkal ir BBS Autocentrā ar vēlmi atrisināt nākošo problēmu motora nelekšanu siltam esot,ko mēs arī darām. Tātad informācijai ja starterim ir izdilušas bukses elipsē,( tad uzsilstot rotors sāk ķīlēt--Nomainam bukses un skaisti) un ievilcējam izdedzis + kontakts(par cik ievilcējs nejaucas mainam pret jaunu ievilcēju). Buksītes jaunas atrodamas viegli,grūtāk ar ievilcēju jo šim modelim neviens negrib tādas detaļas turēt uz vietas.Ņemot talkā pazīstamus cilvēkus "Rolis BOCHS" piemeklējām alternatīvu.Šobrīd starters jau atrestaurēts un stārā gan aukstā gan jau darba temperatūrā. . Visiem jauku dienu. Ar cieņu BBS Autocentrs Mārcis Purviņš | |
|
| |
Reinis 78
Number of posts : 183 Join date : 12.04.11
| Tēma: Re: joprojām problēmas ar piešķilšanu. 14.03.12 12:37 | |
| Man arī prieks, ka atrisinājām un ka vismaz kaut kur skatās kā saremontēt, nevis - "mainām visu nost, liekam virsū jaunu, tad redzēs kā būs", vai vēl sliktāk "šitādus vecus lūžņus neņemam" kā man atklāti vienā servisā pateica. Dusma, protams, bija un tas ir saprotami, ja iedod servisā mašīnu ar strādājošu paneli, bet atpakaļ saņem ar nestrādājošu, bet tā jau ir pagātne. Slēdzam tēmu. | |
|
| |
RobertsK
Number of posts : 489 Join date : 21.04.11 Age : 43 Dzīvesvieta : Salacgrīva ir spēks
| Tēma: Re: joprojām problēmas ar piešķilšanu. 14.03.12 19:20 | |
| - bbsauto rakstīja:
- Sveicinati visi klātesošie!
Izlasīju Jūsu debates un gribēju visus iepriecināt saistībā ar auto nelekšanu,kad motors ir uzsilis(darba temperatūra).Nevajag rakt tik dziļi,jāsāk ar vienkāršako- ar primāro detaļu kas saistīta ar lekšanu-starteri.Neskatoties uz to ka Reinim bija dusma par paneli(šī nesaskaņa tika atrisināta,jo velns nebija tik melns kā pirmā brīdī krāsoja ) un šodien viņš atkal ir BBS Autocentrā ar vēlmi atrisināt nākošo problēmu motora nelekšanu siltam esot,ko mēs arī darām. Tātad informācijai ja starterim ir izdilušas bukses elipsē,( tad uzsilstot rotors sāk ķīlēt--Nomainam bukses un skaisti) un ievilcējam izdedzis + kontakts(par cik ievilcējs nejaucas mainam pret jaunu ievilcēju). Buksītes jaunas atrodamas viegli,grūtāk ar ievilcēju jo šim modelim neviens negrib tādas detaļas turēt uz vietas.Ņemot talkā pazīstamus cilvēkus "Rolis BOCHS" piemeklējām alternatīvu.Šobrīd starters jau atrestaurēts un stārā gan aukstā gan jau darba temperatūrā. .
Visiem jauku dienu.
Ar cieņu BBS Autocentrs Mārcis Purviņš Prieks ka kaut kas jums arī izdevies!!! Grūti ir saprotami tie cilvēki , kuri brac ar 20 - 30 gadu jaunām mašīnām un vel grūtāk ka tās ir jāremontē! Atšķirībā no vairums jano ato lietotājiem, mēs ar saviem auto modeļiem braucam ,jo mēs tos mīlam un lielākai daļai mums tie ir kā ģimenes locekļi, tādēļ ļoti sarūktina šī Ser Viss Džeku attieksme un izgājieni!! Padomājiet!! Mēs vel ilgi brauksim!!! Ar cieņu, Praktiskais Latvietis Roberts Ķūrens | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: joprojām problēmas ar piešķilšanu. | |
| |
|
| |
| joprojām problēmas ar piešķilšanu. | |
|