RobertsK
Number of posts : 489 Join date : 21.04.11 Age : 43 Dzīvesvieta : Salacgrīva ir spēks
| Tēma: Re: Benzins gāzei un gāze benzinam 15.02.12 20:32 | |
| Es pabeigšu savu projektu un tad varēšu komentēt precīzāk cik ir patēriņu un piedzīvojumiem. Ja nepatiks tad varēšu likt savu d un būšu iztērējis tikai latus par dzelžiem un savam priekam paskruvejis. | |
|
guunt
Number of posts : 121 Join date : 28.08.10 Age : 67 Dzīvesvieta : Saldus
| Tēma: guunt 16.02.12 6:22 | |
| Esmu braucis ar dažādiem dīzeļa motoriem, bet 1.6dt tomēr nav ilgspēlējošā plate mūsu busiņiem. Mašīnas svars un motora lielie apgriezieni samērā ātri parāda kas ir kas. Šie mazie dīzeliši der golfos un tiem līdzīgos. To saprata arī ražotāji un radija 1.9d versījas ar divtik zirgiem. Tie kas brauc ar 1.6d un slavē ekonomiskumu, o.k. p.s. Vienīgi nesaprotu kāda motīva vadīti daudzi cenšas pāriet uz 1.9d | |
|
Juris
Number of posts : 310 Join date : 28.07.11 Dzīvesvieta : Valdemārpils
| Tēma: Re: Benzins gāzei un gāze benzinam 16.02.12 7:58 | |
| - guunt rakstīja:
- Esmu braucis ar dažādiem dīzeļa motoriem, bet 1.6dt tomēr nav ilgspēlējošā plate mūsu busiņiem. Mašīnas svars un motora lielie apgriezieni
samērā ātri parāda kas ir kas. Šie mazie dīzeliši der golfos un tiem līdzīgos. To saprata arī ražotāji un radija 1.9d versījas ar divtik zirgiem. Tie kas brauc ar 1.6d un slavē ekonomiskumu, o.k. p.s. Vienīgi nesaprotu kāda motīva vadīti daudzi cenšas pāriet uz 1.9d Pilnīgi piekrītu tas ir vispārzināms fakts jo mazāks dzinēja tilpums jo ātrāk tas nonīkst, to nevar apstrīdēt Jo ja 1,6 stiepj acis izbolījis ar visu ko spēj tad 2,6 strādās tikpatkā pusslodzē un nav jābūt Arhimedam lai saprastu kurš iznīks pirmais... Tapēc ir doma manis jauniegādātajai Dokai meklēr sirsniņu virs 2 bet zem 3l... | |
|
RobertsK
Number of posts : 489 Join date : 21.04.11 Age : 43 Dzīvesvieta : Salacgrīva ir spēks
| Tēma: Re: Benzins gāzei un gāze benzinam 16.02.12 8:54 | |
| Par dīzeli kopumā! Es uzskatu ka dīzelis sākas no 2.5 litri. Tad var iegūt dinamiku un var panākt kādu ekanomiju. 5 litri ))) | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: Benzins gāzei un gāze benzinam | |
| |
|