Šodien sametināju ar TIG saplīsušu augstspiediena caurulīti kas no sūkņa uz sprauslu. Vai kāds ir braukājis ar metinātu? vai arī man laicīgi labāk meklēt vietā jaunu. Internetā gan izdodas atrast tās caurules aptuveni pa 100Eur ar sūtīšanu
fiksais
Number of posts : 753 Join date : 18.07.11 Age : 53 Dzīvesvieta : Priekule
Tēma: Re: Sūkņa caurulītes 29.09.15 11:08
Meklē lietotas, bet ne metinātas, es pēc rūgtas pieredzes vadāju visas četras rezervē.
Ķieģelis
Number of posts : 136 Join date : 06.04.12
Tēma: Re: Sūkņa caurulītes 29.09.15 17:22
Normāli jau tas nav ka jāvadā rezerve:) Manam pušu jo biju pielocījis no cita motora, tā zem sprieguma drusku drošvien bija un arī bez tām gumijas skavām. Vēl svarīgi lai sūknis labi pieskrūvēts. Kur lai meklē lietotas 1.6td original?
ivars
Number of posts : 63 Join date : 23.06.13 Age : 59 Dzīvesvieta : Ikšķile
Tēma: Re: Sūkņa caurulītes 29.09.15 17:58
Var braukāt ar metinātu kadu laiku ies, bet tak var šrotā atrast līdzīgas ja gali der tad parejo var izlocīt. No kura motora pirku neacers.Esmu uz ceļa to darijis. Jo tas caurules pēriet pušu tad kad to vismazāk vajag. Vispār veikalos viņas pardodas atsevišķi taisnā veidā, nemaksāja neko kosmisku.
Ģirts
Number of posts : 323 Join date : 19.07.11 Age : 54 Dzīvesvieta : latvia,riga
Tēma: Re: Sūkņa caurulītes 18.10.15 15:35
Nu var tacu dabut lietotas trubinas,locitas ar ilgi neies,man ar vajadzetu but paris komplekti,vai piezvani Imantam,vinam 2 spaini ar tam trubinam,ja nau Tolmeta nodevis.