V
Number of posts : 837 Join date : 01.07.12 Age : 39
| Tēma: Grozāmā uzparikte priekš sēdekļa 29.07.15 8:09 | |
| Cik aptuveni maksā. Kādi tai izmeri? Un kā zinātniski saucās, lai meklēt bildes internetā, nenoslogojot cilvēkus te. Es ne priekš T3. es atradu krēslu no ASV Union Pacific vilciena kabīnes. Jaizdomā tam balstu, lai varētu izveidot stilīgu krēslu mājai sēdēt pie datora. Gribās lai grozas, jo pats sēdeklis sver ap 30-40 kg. Vēl balsts ap 20. Tehniskā domāšana man slikta, tāpēc es nezinu galarezultātu. Varbūt kautkur ieraudzīšu gatavu eleganto, bet drošo, lai neapgāztos ar visu krēslu, balstu, savienošu un nevajadzēs šķūningot. Jo patreiz konstrukcija esot monstroza, disks no gazika un šīs krēsls. Pa vidu būtu jauki grozāmo uzparikti. Ja kāds saredzēs elegantāko risinājumu, būtu jauki redzēt. Tā jau viss forši, regulējās. Pat balsts regulējās ar īpašo čoku. Amerikāņi saprot jēgu komfortā. | |
|
ivars
Number of posts : 63 Join date : 23.06.13 Age : 59 Dzīvesvieta : Ikšķile
| Tēma: Re: Grozāmā uzparikte priekš sēdekļa 29.07.15 9:19 | |
| Uztaisi kasti no finiera, vēlams no 20. mm un apakšā pieskrūvē ritentiņus grozīsies ar visu pamatni, man ta Saab 9000 beņķis pie datora ir uztaisīts. Tikai liec kādus 6. riteņus. finieri varēsi nokrāsot vai apvilkt pec sirds patikas. | |
|
V
Number of posts : 837 Join date : 01.07.12 Age : 39
| Tēma: Re: Grozāmā uzparikte priekš sēdekļa 29.07.15 20:32 | |
| - ivars rakstīja:
- Uztaisi kasti no finiera, vēlams no 20. mm un apakšā pieskrūvē ritentiņus grozīsies ar visu pamatni, man ta Saab 9000 beņķis pie datora ir uztaisīts. Tikai liec kādus 6. riteņus. finieri varēsi nokrāsot vai apvilkt pec sirds patikas.
Ja vari, uztaisi bildi. Man tā problēma, un laime, ka grīda parketa, redzēts kādas rīsas izbrauc tie ritentņi, bail, tāpēc arī šobaltdien neesmu ticis pie biroja tipa krēsla. Es te savu disku apskatīju, izradās ka ne no māzāk leģendāra zil130, a es domāju no gazika. Ja ņemt ka konstrukcija zagta, krēsls iznāks gandrīz tīrais amerikāņu. Vienīgi grozāmā starplika būs no vācieša, no kāda chevy van, laikam būs atrast grūti. Varbūt kāds var ielikt VW T3 starplikas bildi? Ideāli ja rasējuma tipa, lai būtu ar izmēriem. Jātrapa 46 cm lai līdz pakaļai no grīdas būtu. Zil 130 diska augstums esot 26.5 cm, krēsla augstumu vēl nezinu, itkā starplikai rūme ir. | |
|
ivars
Number of posts : 63 Join date : 23.06.13 Age : 59 Dzīvesvieta : Ikšķile
| Tēma: Re: Grozāmā uzparikte priekš sēdekļa 30.07.15 11:38 | |
| Es tiesa izmantoju vecu skandu tai pieskrūvējot vēl vienu finieri, un man tur nav parketa un krēslis sanāca vienkārši ideāls atstaju pilnīgi visu ieskaitot sliedes līdz ar to var pastumt uz priekšu vai aizmuguri lai saglabātu līdzsvaru.http://tinypic.com/view.php?pic=68ep08&s=8 | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: Grozāmā uzparikte priekš sēdekļa | |
| |
|