| Vēl viens busiņš ienācies. | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
AndrisBWT
Number of posts : 7 Join date : 02.02.15 Age : 50 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: Vēl viens busiņš ienācies. 02.02.15 22:06 | |
| Sveicināti,Dāmas un Kungi! Tad nu tā,par sevi-88.gada VW T3, 1,6dīzelēns bez turbīnas,kravinieks-celtspēja 990kg.4-robu kārba, pieņemu,ka pats lēnākais reduktors,tad ātrums-paši saprotat ir man jau 3 gadus,pēdējos 2 kustināts tik cik lai cilindri nesarūsē. Bija domas gan kādam notirgot,bet rādās ka šāds aparāts būs nākotnē vajadzīgs,tāpēc vēl neesam šķīrušies. Uzdūros šim forumam,palasījos,iečekoju bildes-tad nu "pavilkos" pa riktīgo....viss,man arī savējam jāķeras klāt pa nopietno. Man jums daudziem būtu kaudzēm jautājumu,tad nu neesiet lepni ar padomu Bet nu to pamazām,palēnām. Tikko būs bildes,tad jau arī ielikšu. | |
|
| |
festers
Number of posts : 336 Join date : 25.08.10 Age : 45 Dzīvesvieta : vecāķi
| Tēma: Re: Vēl viens busiņš ienācies. 02.02.15 22:13 | |
| | |
|
| |
RobertsK
Number of posts : 489 Join date : 21.04.11 Age : 43 Dzīvesvieta : Salacgrīva ir spēks
| Tēma: Re: Vēl viens busiņš ienācies. 03.02.15 5:46 | |
| Mēs te visi lepni,visas lietas ir pašsaprotamas un ar idejām un zināšnām lieki nedalamies. Esam Latvieši Laipni lūgts forumā. | |
|
| |
gunfaters
Number of posts : 29 Join date : 27.01.15 Age : 34 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: Re: Vēl viens busiņš ienācies. 03.02.15 7:37 | |
| jā uz savas ādas jūtu ka esam Latvieši. meklēju atrumkārbu priekš 110hp TDI fiksaku.paldies par atsaucību | |
|
| |
RobertsK
Number of posts : 489 Join date : 21.04.11 Age : 43 Dzīvesvieta : Salacgrīva ir spēks
| Tēma: Re: Vēl viens busiņš ienācies. 03.02.15 12:18 | |
| - gunfaters rakstīja:
- jā uz savas ādas jūtu ka esam Latvieši. meklēju atrumkārbu priekš 110hp TDI fiksaku.paldies par atsaucību
Piedod kolēģi , bet ātrumkārbas ir tikpat intīms proces kā sieva. Katram mums ir savi krājumi kurus glabājam un nevienam tā īsti nepiedāvājam. Ir tas brīdis pienācis kad ātrumkārba maksā vairāk nekā pati mašīna. Vajag laiku un pacietību tad arī atradīsies labais piedāvājums . Es personīgi 4,57 dzenāju kādus 2 gadus. Pastāv iespēja pirkt jaunas detaļas un mainīt . Protams reduktors 4.57 maksā ap 700 eur. Tur nu mēs virzamies. | |
|
| |
gunfaters
| Tēma: Re: Vēl viens busiņš ienācies. 03.02.15 16:14 | |
| bendzinieka 4niece kas ar cetram skruvem nak pie motora vai ir iespeja uzlikt sajuga vietu-karbas lielo galu no dizeliša? | |
|
| |
Raitis
Number of posts : 190 Join date : 10.09.10 Age : 35 Dzīvesvieta : Zeltiņi
| Tēma: Re: Vēl viens busiņš ienācies. 03.02.15 16:22 | |
| To sauc par kārbas zvanu, un to var uzlikt no dīzeļa. Tikai jāskatās vai tā nav vecā tipa kārba - tām ātrumpārslēgs citā vietā. | |
|
| |
AndrisBWT
Number of posts : 7 Join date : 02.02.15 Age : 50 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: Re: Vēl viens busiņš ienācies. 03.02.15 16:44 | |
| ''Piedod kolēģi , bet ātrumkārbas ir tikpat intīms proces kā sieva....'' Sveiciens visiem! Ienāca prātā pajautāt-ko jūsu visu sievas/draudzenes saka par šo tēmu-VWT3?Neuzmet lūpu,ka "vecis" ar tādu vecu lūzni ir vairāk kopā,nekā ar viņu? Manējā,kā ieraudzīja,tā uzreiz deguntelis saraucās "kur šādu grabažu",tā teikt... Bezmaz sastrīdējāmies | |
|
| |
gunfaters
| Tēma: Re: Vēl viens busiņš ienācies. 03.02.15 17:35 | |
| man ir po ko meitene saka manliekas ka milu savu veco mana gada luzni reizem vairak ka meiteni jo tas tik luzt un neruna pretim | |
|
| |
uldis
Number of posts : 729 Join date : 27.08.10 Age : 57 Dzīvesvieta : Rīga, Valdlauči
| Tēma: Re: Vēl viens busiņš ienācies. 04.02.15 6:55 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Vēl viens busiņš ienācies. | |
| |
|
| |
| Vēl viens busiņš ienācies. | |
|