| Mūsu ceļi un t3 | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
Ķieģelis
Number of posts : 136 Join date : 06.04.12
| Tēma: Mūsu ceļi un t3 29.08.13 19:16 | |
| Sveiki,
Nēesmu braucis ar nevienu citu t3 kā savējo tāpēc nav ar ko salīdzināt. Bet gribu vaicāt vai visiem t3 ir nekomfortabli ceļu nelīdzenumi- ielāpi, akas vāki, šūpinājieni salīdzinājumā ar auto kam rati nav zem dibena. Cirvis zāģis ratos, pats pa virsu kratos. Varbūt man meklēt jaunus amīšus, skati ar šiem izgāju, bet tas jau varbūt nav rādītājs. Varbūt ir vēl kādas apslēptās lietas priekšējai piekarei kam pievērst uzmanību performances uzlabošanai? Dusmu uzrauj pārāk bieži mūsu ceļi. | |
|
| |
maris
Number of posts : 404 Join date : 01.10.10 Dzīvesvieta : Valmiera
| Tēma: Re: Mūsu ceļi un t3 29.08.13 19:27 | |
| | |
|
| |
RobertsK
Number of posts : 489 Join date : 21.04.11 Age : 43 Dzīvesvieta : Salacgrīva ir spēks
| Tēma: Re: Mūsu ceļi un t3 29.08.13 20:13 | |
| - Ķieģelis rakstīja:
- Sveiki,
Nēesmu braucis ar nevienu citu t3 kā savējo tāpēc nav ar ko salīdzināt. Bet gribu vaicāt vai visiem t3 ir nekomfortabli ceļu nelīdzenumi- ielāpi, akas vāki, šūpinājieni salīdzinājumā ar auto kam rati nav zem dibena. Cirvis zāģis ratos, pats pa virsu kratos. Varbūt man meklēt jaunus amīšus, skati ar šiem izgāju, bet tas jau varbūt nav rādītājs. Varbūt ir vēl kādas apslēptās lietas priekšējai piekarei kam pievērst uzmanību performances uzlabošanai? Dusmu uzrauj pārāk bieži mūsu ceļi. Ceļi vienkārši iespārda!! Ar amīšiem arī ir bēdīgi. Novembrī uzliku jaunu kyb un martā jau nomainiju pret vecajiem no čupas. Pavasara bedres tos nobeidz vienā rāvienā. Pēc skata viss itkā normāli, bet pabedrēm var atsist nieres vai galvu pret griestiem:rendeer: . Aizmugurējie turras, bet ar priekšējiem man ir problēma!! Ceļi arī ir kā karā uzrauj man uz niķi it sevišķi kad dienā jānorullē vismaz 400 km!!! | |
|
| |
V
Number of posts : 837 Join date : 01.07.12 Age : 39
| Tēma: Re: Mūsu ceļi un t3 29.08.13 20:18 | |
| Man patik. Runa ka lidzigi ir G klasses mersim, bet neesmu braucis. Runa ka del si efekta daudziem nepatik G klasse. bet man...atliek izdomat kur nopelnit tik daudz:flower:
Vai ari T3 ielikt ko ipasi jaudigu. | |
|
| |
RobertsK
Number of posts : 489 Join date : 21.04.11 Age : 43 Dzīvesvieta : Salacgrīva ir spēks
| Tēma: Re: Mūsu ceļi un t3 29.08.13 20:37 | |
| Vajag izbraukt uz Igauniju un tad vispār paliek slābi ap dūšu!! Tur viss ir sakārtots!!! | |
|
| |
VWBus
Number of posts : 288 Join date : 25.03.11 Age : 44 Dzīvesvieta : Bergen, N, Baldone, Lv
| Tēma: Re: Mūsu ceļi un t3 29.08.13 20:54 | |
| Mans VW T3 Westfalia (oranžais) ir pilnīgi nebraucams pa nelīdzeniem ceļiem. Gatavā zemestrīce.
Toties ar mana tēva T3 Coach ar oriģinālajām Coach atsperēm un amortiņiem no 1990 gada peld kā pa krējumu. Bedres praktiski nejūt. Sēdi kā dīvānā.
| |
|
| |
Imants Admin
Number of posts : 776 Join date : 27.08.10 Age : 61 Dzīvesvieta : jekabpils
| Tēma: Re: Mūsu ceļi un t3 30.08.13 4:13 | |
| Es ar savu sabeikto muguru pa mūsu ceļiem varu braukt ar diviem transportlīdzekļiem. Viens ir Citroen ar hidraulisko piekari otrs irT3. Nezinu kā jums,bet mans iet baigi mīksti un komfortabli,gan pa zemes ceļiem,gan pa salāpīto asfaltu. Amartiņi no astoņdesmitajiem gadiem,kā i pats busiņš. | |
|
| |
Ķieģelis
Number of posts : 136 Join date : 06.04.12
| Tēma: Re: Mūsu ceļi un t3 30.08.13 6:39 | |
| O! Tad jau cerība ir. Jāmēģina drošvien uzlikt jauni amīši. Kādas manam armīniekam atsperes nezinu, krāsu kodi nav redzami, diski dzelzs 14'', riepas 185 diezgan augstas. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Mūsu ceļi un t3 | |
| |
|
| |
| Mūsu ceļi un t3 | |
|