| stūres pastiprinātājs... | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
Raitis
Number of posts : 190 Join date : 10.09.10 Age : 35 Dzīvesvieta : Zeltiņi
| Tēma: stūres pastiprinātājs... 01.04.11 16:27 | |
| Sveiki,
Rakstu pirmo reizi, bet sekoju līdzi visam. Tad nu ir tāds jautājums:
kur kvalitatīvi iespējams saremontēt hidraulisko stūres reiku??? Vislabāk jau būtu kāda vietiņa, kur kāds jau to darījis. Protams arī aptuvenais izcenojums interesē. | |
|
| |
Zigis
Number of posts : 94 Join date : 26.08.10 Dzīvesvieta : ventspils
| Tēma: stūres pastiprinātājs 07.04.11 7:21 | |
| - Raitis rakstīja:
- Sveiki,
Rakstu pirmo reizi, bet sekoju līdzi visam. Tad nu ir tāds jautājums:
kur kvalitatīvi iespējams saremontēt hidraulisko stūres reiku??? Vislabāk jau būtu kāda vietiņa, kur kāds jau to darījis. Protams arī aptuvenais izcenojums interesē. Skatos ka neviens nav rakstījis par šo tēmu, kā Tev sokās ar to lietu,Kas tad par problēmu tai reikai? | |
|
| |
Raitis
| Tēma: Re: stūres pastiprinātājs... 07.04.11 8:31 | |
| Reika ilgi nostāvējusi noliktavā, un cik man māk teikt, tad viena puse tai sulojusi. Aizvedu to uz Hydrotechserviss un šie pateica, ka nevarot atskrūvēt, jo ir pārāk saoksidējies vītnes vietā, un ka tiešām viena puse sulos, jo nu jau tur ir arī rūses pleķīši. Aizvedu to reiku pie sava vietējā mehāniķa, lai viņš pamēģina dabūt vaļā, varbūt sanāk. Šodien aizskriešu apskatīties. | |
|
| |
Raitis
| Tēma: Re: stūres pastiprinātājs... 07.04.11 10:22 | |
| nu tā, esmu atpakaļ no mehāniķa un viss bumbās. dabūja vaļā visu, paņēmiens - siltums un maigi pieskārieni. | |
|
| |
Imants Admin
Number of posts : 776 Join date : 27.08.10 Age : 61 Dzīvesvieta : jekabpils
| Tēma: Re: stūres pastiprinātājs... 07.04.11 12:17 | |
| Ja kāds zin kur dabūt hidro reikas kardāniņu un vai kāds nevarētu pateikt kurš curms reikai ir ieplūde '(spiediena) un kurš ir izplūde.Viens ir resnāks otrs tievāks? | |
|
| |
Zigis
| Tēma: Re: stūres pastiprinātājs... 07.04.11 17:34 | |
| - Raitis rakstīja:
- nu tā, esmu atpakaļ no mehāniķa un viss bumbās. dabūja vaļā visu, paņēmiens - siltums un maigi pieskārieni.
ja tās lietas nonāk īstu meistaru rokās tad jau viss sanāk,tad tagad jāķeras pie restaurācijas darbiem,nav vēl nācies jaukt tādu reiku,pašam paveicās dabūt labu reiku kura tikko bija atvesta no Vācijas izskatījās tikpat kā jauna.. | |
|
| |
Zigis
| Tēma: Re: stūres pastiprinātājs... 07.04.11 18:04 | |
| - vulf rakstīja:
- Ja kāds zin kur dabūt hidro reikas kardāniņu un vai kāds nevarētu pateikt kurš curms reikai ir ieplūde '(spiediena) un kurš ir izplūde.pat īsti vairs Viens ir resnāks otrs tievāks?
Jā Imant man arī tā bija problēma,orģinālo atrast būs grūti jāķimiķo pašam,Man bija kaut kas līdzīgs orģinālajam,tad to arī piekombinēju.par tiem caurumiem vienkārši,pieskrūvē galus pie reikas piedarbini un pagrozi stūri uz vienu un otru pusi ,tikai uzmanīgi pats atsitu pirkstu,ja nebūs pareizi griežot pa labi stūri var izraut no rokām viņa pati aizgriežas līdz galam, tad samaini galus.nu tad jābūt riktīgi.nu man tā vizmaz sanāca. | |
|
| |
Raitis
| Tēma: Re: stūres pastiprinātājs... 07.04.11 23:36 | |
| - vulf rakstīja:
- Ja kāds zin kur dabūt hidro reikas kardāniņu un vai kāds nevarētu pateikt kurš curms reikai ir ieplūde '(spiediena) un kurš ir izplūde.Viens ir resnāks otrs tievāks?
Resnākais atplūde. | |
|
| |
Imants Admin
| Tēma: Re: stūres pastiprinātājs... 09.04.11 16:49 | |
| | |
|
| |
Imants Admin
| Tēma: Re: stūres pastiprinātājs... 12.04.11 17:55 | |
| | |
|
| |
Raitis
| Tēma: Re: stūres pastiprinātājs... 08.05.11 17:18 | |
| reika atremontēta + iedeva 12 mēn garantiju, un teica, ja kaut kas notiekot 2-3 mēn. pēc garantijas, lai droši vedot, sataisīšot. Izņemot to, ka paši negribēja jāties lai dabūtu vaļā, tad pozitīvs vērtējums tik tālu šim servisam.
Tagad jāuztaisa trubiņas un jāliek klāt. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: stūres pastiprinātājs... | |
| |
|
| |
| stūres pastiprinātājs... | |
|