Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SatursSaturs  Latest imagesLatest images  MeklētMeklēt  ReģistrētiesReģistrēties  IeietIeiet  

Punki no radiatora

Go down 
4 posters
AutorsZiņojums
V

V

Number of posts : 837

Punki no radiatora Empty
PostTēma: Punki no radiatora   Punki no radiatora Empty03.08.13 8:07

Nonemot visas uzlikas piekrasosanas laika secinaju, ka radiatora pasa leja, kur tadi caurumini apali, iet kautkads gels punkveidigs.

Ta vajag? Vai ari ieprieksejais kautko iemeta radiatora un parkarsesanas iemesls slepjas tur ka visas trubinas ar to gelu pilnas?

Bildes vakara ieliksu.

Ps. cik maksa jauns vai lietots bet labs radiators?
Atpakaļ uz augšu Go down
Ģirts

Ģirts

Number of posts : 323
Dzīvesvieta : latvia,riga

Punki no radiatora Empty
PostTēma: Re: Punki no radiatora   Punki no radiatora Empty03.08.13 13:49

Varu notirgot tev radiatoru,20ls
Atpakaļ uz augšu Go down
V

V

Punki no radiatora Empty
PostTēma: Re: Punki no radiatora   Punki no radiatora Empty03.08.13 19:54

Ģirts rakstīja:
Varu notirgot tev radiatoru,20ls
Jauns vai lietots?

Man ir jasaprot vai mans ir beigts.
Atpakaļ uz augšu Go down
V

V

Punki no radiatora Empty
PostTēma: Re: Punki no radiatora   Punki no radiatora Empty03.08.13 21:05

Atpakaļ uz augšu Go down
Ģirts

Ģirts

Number of posts : 323
Dzīvesvieta : latvia,riga

Punki no radiatora Empty
PostTēma: Re: Punki no radiatora   Punki no radiatora Empty04.08.13 4:15

Tas ir temperaturas raditajs,kurs iesledz ventilatoru.radiators protams ka lietots.
Atpakaļ uz augšu Go down
V

V

Punki no radiatora Empty
PostTēma: Re: Punki no radiatora   Punki no radiatora Empty04.08.13 8:26

Paldies, es paturesu prata, ja nu kas.Smile 
Atpakaļ uz augšu Go down
Reinis 78

Reinis 78

Number of posts : 183

Punki no radiatora Empty
PostTēma: Re: Punki no radiatora   Punki no radiatora Empty06.08.13 11:36

Voldemārs rakstīja:
Nonemot visas uzlikas piekrasosanas laika secinaju, ka radiatora pasa leja, kur tadi caurumini apali, iet kautkads gels punkveidigs.

Ta vajag? Vai ari ieprieksejais kautko iemeta radiatora un parkarsesanas iemesls slepjas tur ka visas trubinas ar to gelu pilnas?

Bildes vakara ieliksu.

Ps. cik maksa jauns vai lietots bet labs radiators?

Ļoti ceru, ka drīz atradīsi to karšanas iemeslu. Kā jau rakstīju, man arī iet pāri pusei. No sākuma domāju, ka tas ir tādēļ, ka ventilatora devējs atkal ir pagalam (kas pārbaudot atbilda patiesībai), tāpēc ievilku vadus pa taisno salonā ar masas slēdzi. Trakums, bet ventilatora ieslēgšana nekādas izmaiņas temperaturas rādījumos neradīja. Vismaz pirmajā, lēnākajā pozīcijā (man atšķirībā no tavējā ir paredzēti divi griešanās ātrumi). Varbūt pamēģināšu pārmest vadus uz otru ātrumu, bet kaut kā nešķiet cerīgi, jo sāvošai, rūcošai mašīnai man arī ar ātrāko ventilatoru neizdevās nodzīt līdz 90 grādiem.
Man nez kāpēc ir doma, ka pie vainas ir ūdens sūknis.
Atpakaļ uz augšu Go down
Juris

Juris

Number of posts : 310
Dzīvesvieta : Valdemārpils

Punki no radiatora Empty
PostTēma: Re: Punki no radiatora   Punki no radiatora Empty06.08.13 12:06

Pamēģini sekojošo, tad kad panelī temperatūru rāda kritiskajā, aizlec pie pak, nummura un atskrūvē beidzamo izpleššanās trauku ja tur tosols gāžas laukā un var redzēt ka saturs ir karsts ne pa jokam(garaiņi, paaugstināts līmenis utt.),-- vaina dzeses sistēmā, bet ja uz aci viss ok un vārošs tosols ārā neveļās, meklē vainu vados visdrīzāk pašā panelī kāds kontakts nosūbējis vai platei kāds celiņš pušu...
Atpakaļ uz augšu Go down
Reinis 78

Reinis 78

Number of posts : 183

Punki no radiatora Empty
PostTēma: Re: Punki no radiatora   Punki no radiatora Empty06.08.13 13:14

Juris rakstīja:
Pamēģini sekojošo, tad kad panelī temperatūru rāda kritiskajā, aizlec pie pak,  nummura un atskrūvē beidzamo izpleššanās trauku ja tur tosols gāžas laukā un var redzēt ka saturs ir karsts ne pa jokam(garaiņi, paaugstināts līmenis utt.),-- vaina dzeses sistēmā, bet ja uz aci viss ok un vārošs tosols ārā neveļās, meklē vainu vados visdrīzāk pašā panelī kāds kontakts nosūbējis vai platei kāds celiņš pušu...

Man viņš vismaz līdz kritiskajam neiet. Turas konstanti bišķi pāri vidum un viss. Tajā izplešanās traukā viss ir kārtībā - esmu skrūvējis vaļā. Normāls līmenis - ārā nekas negāžas. Teorija par paneli varētu būt patiesa, jo tas ne tuvu nav ideālā kārtībā. Esmu viņu lodējis un pārlodējis un kausējis josliņas pa taisno plastmasā, nevis uz tās pļonkas. Priecājos, ka viņš vispār kaut ko rāda un man nepavisam nepatīk viņu kustināt, tomēr laikam tas atkal būs jādara.
Atpakaļ uz augšu Go down
V

V

Punki no radiatora Empty
PostTēma: Re: Punki no radiatora   Punki no radiatora Empty26.08.13 10:36

Biju izbraucis pa pilsetu piektdien. Ara ap +22 bija, bulta negribigi krit pulksten vienos. Izbraucu tur un sur ap pusstundu, nekrit. Paproveju tosolu aiz numura, baidijos, atveru ar cimdu, itka viss klusi, tosols mierigs, nevaras. Paproveju ar pirkstu nu tads, silts ka udens muca kura darza stav, aptuveni +30 varbut. pirksts gandriz nejut to siltumu.

Japaprove uz sosejas lidzigu triku. Bulta pulkstenvienos vienmer krita uz sosejas. Lai ari vienmer tas nelikas logiski, itka vejs vairak atvesina radiatoru.
Atpakaļ uz augšu Go down
Juris

Juris

Number of posts : 310
Dzīvesvieta : Valdemārpils

Punki no radiatora Empty
PostTēma: Re: Punki no radiatora   Punki no radiatora Empty26.08.13 16:33

Voldemārs rakstīja:
Biju izbraucis pa pilsetu piektdien. Ara ap +22 bija, bulta negribigi krit pulksten vienos. Izbraucu tur un sur ap pusstundu, nekrit. Paproveju tosolu aiz numura, baidijos, atveru ar cimdu, itka viss klusi, tosols mierigs, nevaras. Paproveju ar pirkstu nu tads, silts ka udens muca kura darza stav, aptuveni +30 varbut. pirksts gandriz nejut to siltumu.

Japaprove uz sosejas lidzigu triku. Bulta pulkstenvienos vienmer krita uz sosejas. Lai ari vienmer tas nelikas logiski, itka vejs vairak atvesina radiatoru.
90% ka panelis vai vadi gļuko...!!!
Atpakaļ uz augšu Go down
Sponsored content

Punki no radiatora Empty
PostTēma: Re: Punki no radiatora   Punki no radiatora Empty

Atpakaļ uz augšu Go down

Punki no radiatora
Atpakaļ uz augšu 
Lapa 1 no 1