Šofera sānu logs kratās pa bedrēm, vējš svilpo. Kur varētu meklēt jaunu gumiju komplektu? Varbūt var pielāgot no citas markas?
Reinis 78
Number of posts : 183 Join date : 12.04.11
Tēma: Re: Vējš svilpo 11.07.13 13:03
Ebejā tās gumijas ir, bet nevarētu teikt, ka lēti. Ja atmiņa neviļ - komplekts vienām durvīm bija ap 80 eiro un, ja man būtu tāda lieka naudiņa, es to svilpošanu nudien labāk pieciestu un iegādātos ko citu.
RobertsK
Number of posts : 489 Join date : 21.04.11 Age : 43 Dzīvesvieta : Salacgrīva ir spēks
Tēma: Re: Vējš svilpo 11.07.13 18:25
Citas sievietes meklē savu lielisko - mana dabūja praktisko. Es šo problēmu risināju ar nazi, paklāja atgriezumiem un kontaktlīmi!!! Ar papīra nazi izanektēju visas tās atliekas. Pa''nēmu plānu paklāju un izlociju tādu kā U burtu ar atlocītām malām. Tās atlocītās malas pielīmēju un pēctam ielīmēju vecajā logu gumijā .No sākuma bij tāds ļoti stingrs bet sapūtu ar wd40 un viss aizgāja. Auto kluss un jauks. Tur var paexperimentēt izmantojot plānu filci vai paklāju. Skaists vakars, Alus un līme un viss kārtībā!! Te vel uzskatāms piemērs!
RobertsK
Number of posts : 489 Join date : 21.04.11 Age : 43 Dzīvesvieta : Salacgrīva ir spēks