Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SatursSaturs  Latest imagesLatest images  MeklētMeklēt  ReģistrētiesReģistrēties  IeietIeiet  

kas bus ja nokrasot ar Hammerite?

Go down 
5 posters
Pāriet uz lapu : 1, 2  Next
AutorsZiņojums
V

V

Number of posts : 837

kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty
PostTēma: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty28.06.13 9:01

Lidz ar to ka gruntet, tad slipet, un tad krasot man nav pieredzes. Arejais ari sobrid mazsvarigi.
Bet saglabat masiniti gribas. Padomaju, kas bus ja nonemt rusu lidz metalam un ar otu nokrasot ar Hammerite krasu?

Iztures gadinu vismaz? Udens zem tas neveidosies?
Atpakaļ uz augšu Go down
Imants
Admin
Imants

Number of posts : 776
Dzīvesvieta : jekabpils

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty28.06.13 9:07

Rūsu notīra un gruntē ar pretrūsas grunti,pēc ta krāso.affraidstudy
Atpakaļ uz augšu Go down
V

V

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty28.06.13 9:58

Imants rakstīja:
Rūsu notīra un gruntē ar pretrūsas grunti,pēc ta krāso.affraidstudy
nu tas ja. bet es dzive tikai zogu krasoju, logus, velosipedu. masinu nekad vel un ir bail ka rusesana turpinasies. lasiju citos forumos, ka nevisas gruntes ir labas, ja sagatavo rupigi virsmu, citadi viss kritis nost.

es par hammerite un t3 krasosanu iedomajos vakar, jo gatavojos krasot jumtu majai, mekleju skaistako toni un iesavas doma, ka ja var pa rusu krasot jumtu, tad varbut ari masinu var nokrasot. ne visu protams, bet tikai vietas kur rusas plankumi.

jo piemeram ieprieksejais var redzet ka grunteja kautko, krasoja, rezultata visur kur aiztika izveidojas čulas, viss saspregaja, krasa kopa ar grunti pat ar nagu paraujot krit nost. sis visas vietas es gribu ar fleksi un dzelzsuku lidz metalam notirit un ar hammerite nokrasot lidz laikam kad radisies rociba kvalitativi paveikt pie meitara.
Atpakaļ uz augšu Go down
Viesis
Viesis

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty28.06.13 10:06

Meklē brunox

Pēdējo reizi labojis vw26 30.06.13 7:22; labots 1 reizi
Atpakaļ uz augšu Go down
Juris

Juris

Number of posts : 310
Dzīvesvieta : Valdemārpils

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty28.06.13 14:33

Hamerit un brunox var mest vienā misenē...!!!, draņķi ar ko pumpē no cilvēkiem naudu un nekāds labais rezultāts nav..., pārbaudīts!
Runājos ar krāsotājiem pagaidām labākais rezultāts ir dzirdēts; rūsu tīra ar smilšu strūklu, attauko virsū aktīvo grunti, pēc apmēram max 20min, pārkrāso ar parasto auto grunti, tad pēc vajadzības saktelē vai krāso...Protams bleķim jābūt siltam un sausam...

Pilnīgi piekrītu. Imants.
Atpakaļ uz augšu Go down
Viesis
Viesis

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty28.06.13 17:35

Muļķības. Ja nemāk brunox lietot tad tāds viedoklis arī būs.

Pēdējo reizi labojis vw26 28.06.13 22:16; labots 1 reizi
Atpakaļ uz augšu Go down
Juris

Juris

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty28.06.13 20:15

vw26 rakstīja:
Muļķības. Ja nemāk brunox lietot tad tāds viedoklis arī būs.
Nu nu kāds tad i tas pareizais brunox lietošanas princips sper laukā mums neprašām...??? Man visur kur lietoju brunoxsu jau nākošajā gadā zem krāsas ieviesās krabis!!!! Protams ja sasmērē ar brunoxsi sakrāso un brauc tik svēdienās pa sausu vasaru varbūt arī der, bet vismaz man braukt sanāk gadā 360 dienas gadā...
Atpakaļ uz augšu Go down
Viesis
Viesis

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty28.06.13 22:18

Vispirms izstāsti kā tu viņu lietoji un kur? Un kādu brunox?
Atpakaļ uz augšu Go down
Juris

Juris

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty30.06.13 4:30

Visas šuves, logu kantes, durvjuu malas utt. Secība :smilts attaukošana, Brunox, grunts, špaktele, krāsa... ~ pēc 12mēm visur krabis, 24m mēneši krāsa atlekusi smuka rūsa...!!!
Atpakaļ uz augšu Go down
Juris

Juris

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty30.06.13 4:34

Butele melna, smērējams ar pindzeli. Protams bleķis bijas silts un sauss.
Atpakaļ uz augšu Go down
Imants
Admin
Imants

Number of posts : 776
Dzīvesvieta : jekabpils

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty30.06.13 5:49

To sūdu var smērēt tik uz veciem arkliem vai ecēšām,uz busiem nē.Evil or Very Mad 
Atpakaļ uz augšu Go down
Viesis
Viesis

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty30.06.13 7:20

Juris rakstīja:
Visas šuves, logu kantes, durvjuu malas utt. Secība :smilts attaukošana, Brunox, grunts, špaktele, krāsa... ~ pēc 12mēm visur krabis, 24m mēneši krāsa atlekusi smuka rūsa...!!!
Cik traki izrūsējusi bija pārklātā vieta? Cik kārtās uzklāji? Un kāds brunox tas bija, jo viņi ir ļoti daudz veidu un  dažādiem mērķiem. Pats esmu izmantojis brunox, un daudz pazīstamie ir, tikai labākās atsauksmes. Izmantojām brunox kad restaurējām buikus, tur pēc strūklošanas bieži vien bija palika siets, jo mašīnas 60to gadu, izmantojām brunox epoxy.
Un uz skābās grunts špakteli likt nedrīkst!
kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Brunox_Epoxy_5Ltr
Atpakaļ uz augšu Go down
maris

maris

Number of posts : 404
Dzīvesvieta : Valmiera

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty01.07.13 17:08

vw26 rakstīja:
Juris rakstīja:
Cik traki izrūsējusi bija pārklātā vieta? Cik kārtās uzklāji? Un kāds brunox tas bija, jo viņi ir ļoti daudz veidu un  dažādiem mērķiem. Pats esmu izmantojis brunox, un daudz pazīstamie ir, tikai labākās atsauksmes. Izmantojām brunox kad restaurējām buikus, tur pēc strūklošanas bieži vien bija palika siets, jo mašīnas 60to gadu, izmantojām brunox epoxy.

Špakteli uz tīra metāla un tad grunti?
Atpakaļ uz augšu Go down
Viesis
Viesis

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty01.07.13 20:19

maris rakstīja:
vw26 rakstīja:
Juris rakstīja:

Pēc tehnoloģijas skābajai gruntij pa virsu jāklāj parastā grunts
Atpakaļ uz augšu Go down
maris

maris

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty01.07.13 20:37

vw26 rakstīja:
maris rakstīja:
vw26 rakstīja:
Juris rakstīja:

Un tikai tad špaktele?
Atpakaļ uz augšu Go down
Juris

Juris

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty02.07.13 6:03

maris rakstīja:
vw26 rakstīja:
maris rakstīja:
vw26 rakstīja:
Juris rakstīja:

Un tikai tad špaktele?
Kur jūs redzat ka esmu rakstījis ka uz skābās grunts liku špakteli, vai krāsu,... vai uz plika metāla, špakteli... te kautkāds murgs veidojas neko nevar saprast kas ko komentē...???!!!
Atpakaļ uz augšu Go down
Juris

Juris

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty02.07.13 6:30

vw26 rakstīja ....Izmantojām brunox kad restaurējām buikus, tur pēc strūklošanas bieži vien bija palika siets, jo mašīnas 60to gadu, izmantojām brunox epoxy.

Cik tad draugs mīļais tas tavs buiks gadā reizes izbrauc no siltas un sausas garažas...??? Kā jau rakstīju braucu ikdienā!!! un neko labu par Brunoxsu nevaru pastāstīt tik pat labi var likt veco krievu Bovanolu... Man starp citu ir aizķērušies divi stikla lielie baloni ja nu kādam vajag...
Atpakaļ uz augšu Go down
V

V

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty06.07.13 8:27

Varbut eksiste kada grunte skidra veida, lai ar otu uzklat? Un butu gatavs nosaukums, lai nemeklet un atkal nezilet kas labaks. Jo ieprieksejais lika grunti masas veida un skiet ka par biezu, sorit no rita padomaju nosist puvumus. Gaja viegli, kur tapat ar skruvgriezni paberzejot kur ar amuriti palidzejot. Krita gabali 2latnieka lieluma.

Negribu vairs saskarties ar masasveidigiem gruntem, labak skidru, vai nokrasosu bez grunts. Gan jau gadu iztures. Majai jumts tikai pec 10 gadiem saka ruset un tur grunti nekad nelikam. flower 

Citadi zel ka aiziet zuduma. Kautka visas idejas negrib piepildities. A pardot ir zel.I love you  Paturesu vel gadinu.sunny 
Atpakaļ uz augšu Go down
madfox

madfox

Number of posts : 88
Dzīvesvieta : Madona

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty06.07.13 12:23

Ja auto ir sācis rūsēt,tad mūsu platuma gŗādos un ceļu kopšanas tradīcijās,līdz tikai strūklošana,citādi to brūno vēzīti nav iespējams aizkavēt. Kas par to jumta krāsošanu un desmitgadīgu krāsas noturību,tad pamēģini vienai loksnei regulāri ziemas ceļa šļuru uzlikt virsū,vietām vēl uzsit ar akmentiņiem un no iekšpuses vēl pasildi!
Atpakaļ uz augšu Go down
V

V

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty07.07.13 9:11

madfox rakstīja:
Ja auto ir sācis rūsēt,tad mūsu platuma gŗādos un ceļu kopšanas tradīcijās,līdz tikai strūklošana,citādi to brūno vēzīti nav iespējams aizkavēt. Kas par to jumta krāsošanu un desmitgadīgu krāsas noturību,tad pamēģini vienai loksnei regulāri ziemas ceļa šļuru uzlikt virsū,vietām vēl uzsit ar akmentiņiem un no iekšpuses vēl pasildi!
Nu es to saprotu. Ka jumts un masina ir atskirigas lietas. Vienigi ziema tapat nebrauksu. Nav kur un ir zel. Ziema ar kajam vai sabiedrisko ir parocigak.
Atpakaļ uz augšu Go down
V

V

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty10.07.13 17:09

uztaisisu eksperimentu. nokrasosu ar RIAKOR SOLID grunti, sola ka bus balta, un tad redzesim cik balta. radas man pinkeriga ideja konturus nokrasot kada sarkana krasa, ja iznaks un roka bus drosa bus ok, ja ne tad pa virsu ar baltu krasu.

es ta padomaju ja t2 bija hippie masina, kapec t3 nevar ar otu krasot flower
Atpakaļ uz augšu Go down
maris

maris

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty10.07.13 17:18

Voldemārs rakstīja:
uztaisisu eksperimentu. nokrasosu ar RIAKOR SOLID grunti, sola ka bus balta, un tad redzesim cik balta. radas man pinkeriga ideja konturus nokrasot kada sarkana krasa, ja iznaks un roka bus drosa bus ok, ja ne tad pa virsu ar baltu krasu.

es ta padomaju ja t2 bija hippie masina, kapec t3 nevar ar otu krasot  flower

Kurš teicis, ka nevar ar otu krāsot? Ar rullīti gan būtu ātrāk Very Happy 
Atpakaļ uz augšu Go down
maris

maris

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty10.07.13 17:28

Kaut kur, kaut kādā forumā jau bija par krāsošanu ar rullīti Very Happy 
Reku video:
https://www.youtube.com/watch?v=IZL-F9Zf02Q
Atpakaļ uz augšu Go down
V

V

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty10.07.13 18:38

maris rakstīja:
Voldemārs rakstīja:

man ne visu. man tikai puves, kur spaktelis nokrita. visu nokrasot vel drosme jaiekraj.king 
Atpakaļ uz augšu Go down
maris

maris

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty10.07.13 20:18

Voldemārs rakstīja:
maris rakstīja:
Voldemārs rakstīja:

man ne visu. man tikai puves, kur spaktelis nokrita. visu nokrasot vel drosme jaiekraj.king 

Kas tur ko iekrāt?
Atved man cukuru, iedošu Tev burvju šķidrumu drosmei What a Face 
Atpakaļ uz augšu Go down
Sponsored content

PostTēma: Re: kas bus ja nokrasot ar Hammerite?   kas bus ja nokrasot ar Hammerite? Empty

Atpakaļ uz augšu Go down

kas bus ja nokrasot ar Hammerite?
Atpakaļ uz augšu 
Lapa 1 no 2Pāriet uz lapu : 1, 2  Next