Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SatursSaturs  Latest imagesLatest images  MeklētMeklēt  ReģistrētiesReģistrēties  IeietIeiet  

Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi

Go down 
3 posters
AutorsZiņojums
ooozzz

Number of posts : 7
Dzīvesvieta : Alūksne

Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi Empty
PostTēma: Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi   Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi Empty13.05.13 16:28

Pārdodu šitās lietas...tika iegādātas projektam,bet tas izgāzās ar lielu blīkšķi...
Durvis Pr.Labās:30Ls
Pr.Kreisās:30Ls
Sānu: 35Ls
Spoguļi:15Ls/gb
Āķis Westfalia:20Ls
Ja visu kopā: atdošu lētāk...

Nemāku šiten ielādēt foto,bet te ir links:
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare-parts/volkswagen/t3/VXQAFUhrQl4=.html?1368462048
[img][/img]
Atpakaļ uz augšu Go down
Imants
Admin
Imants

Number of posts : 776
Dzīvesvieta : jekabpils

PostTēma: Re: Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi   Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi Empty13.05.13 19:17

Varētu interesēt sānu durvis un vēl interesē kāpēc labs projekts tā izgāzās? alien affraid
Atpakaļ uz augšu Go down
ooozzz

PostTēma: Re: Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi   Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi Empty14.05.13 18:54

Viss atduras pret finansiem,gribas labāku nekā var pacelt...Pēc principa-visu vai neko... Sad
Bet kkad nākotnē,tuvākā vai tālākā,es ar T3 tomēr braukšu!!! Wink
Atpakaļ uz augšu Go down
ooozzz

PostTēma: Re: Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi   Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi Empty15.05.13 6:32

Mīļais draugs!
Pārdomas bija pirms es nolēmu busu pārdot,ne pēc tam...bez tam ir muļķīgi nosaukt cilvēku par mīksto,neko par viņu nezinot...(un vēl ar tik daudz gramatikas kļudām!!!)
Kā jau teicu projekts ir atlikts,nevis atmests, jo dzīvē par prioritāti uzskatu tomēr veselību, ģimeni,bērnus,māju un VW T3 nav pat saraksta augšgalā...

Don`t judge me until you know me,don`t underestimate me until you challange me and don`t talk about me until you`ve talked to me!!!
Atpakaļ uz augšu Go down
fiksais

fiksais

Number of posts : 753
Dzīvesvieta : Priekule

PostTēma: Re: Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi   Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi Empty15.05.13 12:12

Nu ir jāiejaucas arī man.
Turies zzzooo (bet vai tēvs ar māti vārdu neiedeva?), man bija un ir līdzīga situācija -visa vēsture zem "mans pelēcītis".
Es arī biju spiests izpārdot savu bušeli, ir doma šovasar sākt visu no sākuma, protams nepieļaujot iepriekšējās kļūdas.
Man VULFiņš ir labi pazīstams, arī mani viņš līdzīgi audzināja, bet neķer kreņķi, cita ādā neviens nevar ielīst un lai saprastu cita situāciju, ir jānokļūst pašam tādā...
Kas attiecas uz T3, tad arī labs paziņa man teica-"tas ir kā narkotika, ja saslimi, tad uz visu mūžu, var būt pārtraukumi, bet vienalga uz ceļa tu atskaties un pasveicini visus T3".
Imant-beidz sagatavot metāllūžņus, Liepājas metalurgu klapē ciet, labāk atrodi vietu busiņu uzglabāšanai...
Labi, ka vējš no jūras, citādi no Biržiem gāzes noplūde mani nobeigtu affraid
Lai Tev/Jums/Man un visiem Mums veicās.
Atpakaļ uz augšu Go down
fiksais

fiksais

PostTēma: Re: Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi   Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi Empty15.05.13 12:14

Anekdote- tev VULFiņ patīk anekdotes, bet tev ooozzz atbalstam....
Filozofijas profesors lekcijas sākumā paņēma tukšu majonēzes burku un piepildīja ar golfa bumbiņām. Un jautāja studentiem, vai burka ir pilna.
-Viņi piekrītoši atbildēja, ka esot.
Tad profesors paņēma oļus un iebēra tos burkā.... Oļi ieripinājās spraugās starp golfa bumbām. Un viņš atkal jautāja studentiem, vai burka ir pilna.
-Viņi piekrita.
Tad profesors paņēma kasti ar smiltīm un iebēra tās burkā. Protams, smiltis piepildīja visas spraugas. Un viņš jautāja, vai visi piekrīt, ka burka ir pilna.
-Uz ko studenti atbildēja ar vienbalsīgu "JĀ".
Tad profesors paņēma divas alus pudeles, atvēra tās un ielēja pilnajā burkā. Alus iesūcās smiltīs.
-Studenti sāka smieties.
"Un tagad!", teica profesors, "Es gribu, lai jūs atzītu, ka šī burka atspoguļo visu jūsu dzīvi."
Golfa bumbas ir svarīgākās lietas tajā - bērni, veselība, draugi, hobiji. Lietas, kas vienmēr paliek un jūsu dzīve ir piepildīta.
Oļi ir pārējās lietas, kas svarīgas jūsu dzīvē - darbs, māja, mašīna.
Smiltis ir visas pārējās mazās lietiņas, kas piepilda jūsu ikdienu.
Padomājiet! Ja jūs vispirms piepildiet burku ar smiltīm, neatliek vairs vietas nedz oļiem, nedz golfa bumbām. Tieši tā pat notiek, ja jūs tērējat pārāk daudz laika niekiem. Jūs tā ārī nepiepildīsiet dzīvi ar jums patiesi svarīgām lietām. Pievērsiet uzmanību lietām, kas ir vissvarīgākās jūsu laimei ! Rotaļājieties ar bērniem ! Aiciniet vecākus vakariņās ! Dodieties makšķerēt ! Nosviniet vēlreiz 18 gadu jubileju ! Jums vienmēr atradīsies cits laiks, lai iztīrītu māju. Parūpējieties par golfa bumbām vispirms. Viss pārējais ir tikai smiltis. Viens students pecēlis roku jautāja:
-"Profesor, bet kāda ir alus nozīme tajā visā?"
Profesors pasmaidīja un teica:
-"Nav svarīgi, cik piepildīta ir jūsu dzīve, lai tajā vienmēr atrastos vieta kādam aliņam.."
Atpakaļ uz augšu Go down
Imants
Admin
Imants

PostTēma: Re: Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi   Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi Empty15.05.13 12:23

Piedodiet un atvainojiet ,nevienu negribēju aizskart,tik gribēju iekustināt. Embarassed Embarassed
Fiksajam taisnība par tām tenisa bumbām,vēlreiz atvainojos.
Atpakaļ uz augšu Go down
ooozzz

PostTēma: Re: Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi   Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi Empty15.05.13 13:51

Viss kārtībā,man arī ir sanācis ar muti sūdos iebraukt...(šitajā gadījumā ar burtiem). Very Happy Very Happy Very Happy
Par bumbām- tiešām skaisti pateikts!
Vārds ir Oskars un T.26401290,ja kādam ir interese,droši zvaniet visu var sarunāt...(āķis aizrunāts uz piektdienu...)

Atpakaļ uz augšu Go down
fiksais

fiksais

PostTēma: Re: Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi   Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi Empty15.05.13 15:26

vulf rakstīja:

Piedodiet un atvainojiet ,nevienu negribēju aizskart,tik gribēju iekustināt. Embarassed Embarassed
Fiksajam taisnība par tām tenisa bumbām,vēlreiz atvainojos.
viss kārtībā VULFiņ, mēs neļaunojamies...
Vienīgi anekdotes beigās, alus vietā laikam vajadzēja latgalīti liet, tev jau aliņš nesmeķē...
Neķer kreņķi, uzpērc donorus, jo man vajadzēs dažus navarotus jaunam busam, bet to tēmu turpināsim zem pelēcīša-nepiesārņosim čomam failu...
Atpakaļ uz augšu Go down
Imants
Admin
Imants

PostTēma: Re: Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi   Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi Empty15.05.13 18:13

Šogad esmu nopircis četrus busus.Tur sanāks divi labi braucamie abi laikam būs uz pārdošanu,viens kempmeris. bounce bounce
Atpakaļ uz augšu Go down
fiksais

fiksais

PostTēma: Re: Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi   Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi Empty15.05.13 18:36

vulf rakstīja:

Šogad esmu nopircis četrus busus.Tur sanāks divi labi braucamie abi laikam būs uz pārdošanu,viens kempmeris. bounce bounce
par to kemperīti man ir interese..., bet kad būs čaukstošais.
mūsu draugs no Saldus pārdeva detaļās bušeli, bija baigi cool lukturi (apaļie dubultie), gribēju jau zvanīt, bet vēl nav money.
VULFiņ, ejam čatot uz "mans pelēcītis", vai "VULFiņ, kur tu paliki" - nepiesārņosim pārdošanas forumu (uzradīsies dusmīgais admins un abus mūs nobanos...)

Atpakaļ uz augšu Go down
Sponsored content

PostTēma: Re: Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi   Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi Empty

Atpakaļ uz augšu Go down

Pārdodu VW T3 durvis,spoguļus, āķi
Atpakaļ uz augšu 
Lapa 1 no 1