Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SatursSaturs  Latest imagesLatest images  MeklētMeklēt  ReģistrētiesReģistrēties  IeietIeiet  

Temperatūra

Go down 
4 posters
AutorsZiņojums
Reinis 78

Reinis 78

Number of posts : 183

Temperatūra Empty
PostTēma: Temperatūra   Temperatūra Empty23.01.13 8:56

Man dačiki regulāri gļukojuši. Gan ventilatoram, gan temperatūrai. Tagad nezinu ticēt termometram vai nē. Tas ir normāli, ka uz šosejas rādītājs iet krietni pāri pusei?
Atpakaļ uz augšu Go down
kashels

Number of posts : 5
Dzīvesvieta : Jelgava

Temperatūra Empty
PostTēma: Re: Temperatūra   Temperatūra Empty23.01.13 9:05

Nezinu vai ziemā tā varētu būt Sad manējo labi dzesē mīnusi rendeer ja vien neesi nopakojis priekšu? karstā vasarā vel būtu iespējams, vismaz man tā ir Wink
Atpakaļ uz augšu Go down
Reinis 78

Reinis 78

Number of posts : 183

Temperatūra Empty
PostTēma: Re: Temperatūra   Temperatūra Empty23.01.13 9:15

kashels rakstīja:
Nezinu vai ziemā tā varētu būt Sad manējo labi dzesē mīnusi rendeer ja vien neesi nopakojis priekšu? karstā vasarā vel būtu iespējams, vismaz man tā ir Wink

Agrāk nebija, bet, kā jau teicu, pilnībā dačikiem neuzticos. Varbūt toč ventilators vai ventilatora dačiks pa pieskari aizgājis? Tad būtu saprotams, ka pilsētā viņam pilnīgi pietiek ar auksto gaisu, lai turētu normālu temperatūru, bet uz štrāses - nē.
Atpakaļ uz augšu Go down
V

V

Number of posts : 837

Temperatūra Empty
PostTēma: Re: Temperatūra   Temperatūra Empty24.01.13 20:49

Man ieprieksejais kolhozu uztaisija ar čoku kurs savienots pa tieso ar ventilatoru, kuru jarauj, ja temperatura iet virs iedomatiem 12 pulkstenim. Sarkana lampina reizem deg, reizem nedeg. Tosols itka normas robezas. Vasara regulari bija jarauj ipasi uz sosejas, kas ari skita nelogiski. Ziema nebraucu un nezinu. Embarassed
Atpakaļ uz augšu Go down
Juris

Juris

Number of posts : 310
Dzīvesvieta : Valdemārpils

Temperatūra Empty
PostTēma: Re: Temperatūra   Temperatūra Empty25.01.13 5:45

Reinis 78 rakstīja:
Man dačiki regulāri gļukojuši. Gan ventilatoram, gan temperatūrai. Tagad nezinu ticēt termometram vai nē. Tas ir normāli, ka uz šosejas rādītājs iet krietni pāri pusei?

Manam ir niķis pazust kontaktam panelī tad dačiks aizlec kreņķu zonā..., un vinlaicīgi pazūd tālās gaismas indikācija.. esmu pie tā pieradis un atstrādājis čeking sistēmu.. ja pamirkšķinu tālos in indikators panelī neuzrodas vaina - kontaktā... sunny ... Protams tas nav nopietni tamdēļ esmu sagatavojis uz pirmo siltumu 3Golfa paneli ielikšu atrādīšu bildēs manuprāt izskatīsies labi...
Bet par pašu vārīšanos jau iepriekš esmu teicis un atkārtošu parastam auto ir dzeses sistēmā +/- 5L tosaols mums +/-15 +vēl garās caurules pa visu auto apakšu kas strādā kā papildus dzesētājs nu nevar viņš fiziski vārīties ja sistāma pareizi savienota(priekšā pie radiatora ieeja/izeja) un viss(termostats,sūknis, galvavai blīve nav caura...) pareizi funicierē...!!!
Atpakaļ uz augšu Go down
Sponsored content

Temperatūra Empty
PostTēma: Re: Temperatūra   Temperatūra Empty

Atpakaļ uz augšu Go down

Temperatūra
Atpakaļ uz augšu 
Lapa 1 no 1