Reinis 78
Number of posts : 183 Join date : 12.04.11
| Tēma: Temperatūra 23.01.13 8:56 | |
| Man dačiki regulāri gļukojuši. Gan ventilatoram, gan temperatūrai. Tagad nezinu ticēt termometram vai nē. Tas ir normāli, ka uz šosejas rādītājs iet krietni pāri pusei? | |
|
kashels
Number of posts : 5 Join date : 30.11.12 Age : 41 Dzīvesvieta : Jelgava
| Tēma: Re: Temperatūra 23.01.13 9:05 | |
| Nezinu vai ziemā tā varētu būt manējo labi dzesē mīnusi ja vien neesi nopakojis priekšu? karstā vasarā vel būtu iespējams, vismaz man tā ir | |
|
Reinis 78
Number of posts : 183 Join date : 12.04.11
| Tēma: Re: Temperatūra 23.01.13 9:15 | |
| | |
|
V
Number of posts : 837 Join date : 01.07.12 Age : 39
| Tēma: Re: Temperatūra 24.01.13 20:49 | |
| Man ieprieksejais kolhozu uztaisija ar čoku kurs savienots pa tieso ar ventilatoru, kuru jarauj, ja temperatura iet virs iedomatiem 12 pulkstenim. Sarkana lampina reizem deg, reizem nedeg. Tosols itka normas robezas. Vasara regulari bija jarauj ipasi uz sosejas, kas ari skita nelogiski. Ziema nebraucu un nezinu. | |
|
Juris
Number of posts : 310 Join date : 28.07.11 Dzīvesvieta : Valdemārpils
| Tēma: Re: Temperatūra 25.01.13 5:45 | |
| - Reinis 78 rakstīja:
- Man dačiki regulāri gļukojuši. Gan ventilatoram, gan temperatūrai. Tagad nezinu ticēt termometram vai nē. Tas ir normāli, ka uz šosejas rādītājs iet krietni pāri pusei?
Manam ir niķis pazust kontaktam panelī tad dačiks aizlec kreņķu zonā..., un vinlaicīgi pazūd tālās gaismas indikācija.. esmu pie tā pieradis un atstrādājis čeking sistēmu.. ja pamirkšķinu tālos in indikators panelī neuzrodas vaina - kontaktā... ... Protams tas nav nopietni tamdēļ esmu sagatavojis uz pirmo siltumu 3Golfa paneli ielikšu atrādīšu bildēs manuprāt izskatīsies labi... Bet par pašu vārīšanos jau iepriekš esmu teicis un atkārtošu parastam auto ir dzeses sistēmā +/- 5L tosaols mums +/-15 +vēl garās caurules pa visu auto apakšu kas strādā kā papildus dzesētājs nu nevar viņš fiziski vārīties ja sistāma pareizi savienota(priekšā pie radiatora ieeja/izeja) un viss(termostats,sūknis, galvavai blīve nav caura...) pareizi funicierē...!!! | |
|