| turbinas spiediena regulators | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
axelmaf
Number of posts : 59 Join date : 19.05.11
| Tēma: turbinas spiediena regulators 19.01.13 7:53 | |
| meistari palidziet ludzu sameistarot turbinas spiediena regulatoru, turbina un kolektors ir bez bay-pass un egr, bet iepludes kolektoram ir tehnologiskais caurums tur kaut ko staveja bet tochna nezinu ko. bija doma partaisit un uzstadit bloww-off ka regulatoru. | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: turbinas spiediena regulators 19.01.13 8:25 | |
| |
|
| |
RobertsK
Number of posts : 489 Join date : 21.04.11 Age : 43 Dzīvesvieta : Salacgrīva ir spēks
| Tēma: Re: turbinas spiediena regulators 19.01.13 8:28 | |
| - axelmaf rakstīja:
- meistari palidziet ludzu sameistarot turbinas spiediena regulatoru, turbina un kolektors ir bez bay-pass un egr, bet iepludes kolektoram ir tehnologiskais caurums tur kaut ko staveja bet tochna nezinu ko.
bija doma partaisit un uzstadit bloww-off ka regulatoru. Mani novērojumi no dīzeļlaikiem - To varstu no ieplūdes kolektora parasti amputēja lai nebītu lieki zudumi! Īsti neredzu jēgu blow of , jo dīzelims nav droseļvārsta kurš aizveras un rastos pārspiediens. Vienīgais ko var izdarīt ir izpūs galvas blīvi. Parasti šādām sporta versijām vīri lika matāla galvas blīves un nebija nekādas problēmas. | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: turbinas spiediena regulators 19.01.13 9:27 | |
| Ir dīzeļi kuriem ieplūdes kolektorā ir vārsts. |
|
| |
axelmaf
| Tēma: Re: turbinas spiediena regulators 19.01.13 18:20 | |
| JX ir varsts un ta saucas spiedienu regulators bet ir ideja isdarit to regulejamu. bet ja nebus regulatora dzinejs ne exlodes? | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: turbinas spiediena regulators 19.01.13 19:23 | |
| Saliekti vārsti, pārslodze uz turbīnu, man bija westgate caura membrāna, cēliens nenormāls, bet nekā laba tur nav. Problēma to vārstu dabūt? |
|
| |
axelmaf
| Tēma: Re: turbinas spiediena regulators 20.01.13 18:27 | |
| problema dabut vajadzigo un saprast ka to pareizi uzstadit. ja ir kas ar to darbojas vai zin uz 100 %. | |
|
| |
MK
Number of posts : 96 Join date : 13.09.10
| Tēma: Re: turbinas spiediena regulators 25.01.13 12:57 | |
| Tu traks vai??? Kaads veel blowoff diizelim??? Diiizelim tach nav vakuums. Peec idejas liec tik virsuu, vieniigais gan tad pie reizes ieliec motortelpaa skaljruni ar blowoff vaarsta skanjas ierakstu | |
|
| |
axelmaf
| Tēma: Re: turbinas spiediena regulators 25.01.13 15:23 | |
| es zinu ka tur nav tada vakuuma, un es zinu kapec vins benziniekiem stav, bet man vajag uzstadit kaut kadu turbinas spiediena regulatoru(regulejamo) ta ka turbina stav no audi 2,5 vnt gt 22, baidos lai dzineju sabojat | |
|
| |
MK
| Tēma: Re: turbinas spiediena regulators 25.01.13 17:47 | |
| - axelmaf rakstīja:
- es zinu ka tur nav tada vakuuma, un es zinu kapec vins benziniekiem stav, bet man vajag uzstadit kaut kadu turbinas spiediena regulatoru(regulejamo) ta ka turbina stav no audi 2,5 vnt gt 22, baidos lai dzineju sabojat
Izklausās, ka Tu ķīmiķo. Godīgi teikšu, ka Tu esi iekāpis zonā, kurā ir jābūt diezgan labām zināšanām par to, kā darbojas VNT regulācija. Vismaz Tev ir sapratne par to, vai konkrētās turbīnas VNT bīdīšanas vārsts strādā uz vakuumu vai spiedienu? Atbildi vismaz uz šo jautājumu , tad varēšu palīdzēt tālāk. P.S. 99% VW / BMW GT-XX VNT turbīnām mehānisms vadāms ar vakuumu, līdz ar to pieliekot spiediena trubu turbīna paliks aizvērtā stāvoklī un varēsi atvadīties no viena vai otra - motora vai turbīnas. | |
|
| |
axelmaf
| Tēma: Re: turbinas spiediena regulators 25.01.13 18:11 | |
| es atradu tadu sxemu, man liekas ka vinja darbojas no vakuuma. sen parbaudiju | |
|
| |
axelmaf
| Tēma: Re: turbinas spiediena regulators 25.01.13 18:17 | |
| | |
|
| |
axelmaf
| Tēma: Re: turbinas spiediena regulators 25.01.13 18:18 | |
| | |
|
| |
MK
| Tēma: Re: turbinas spiediena regulators 25.01.13 18:38 | |
| - axelmaf rakstīja:
- es atradu tadu sxemu, man liekas ka vinja darbojas no vakuuma. sen parbaudiju
Ok, shēmu paskatījos, bet tā ir galīgi garām (vismaz priekš VNT noteikti). gāze grīdā: 1. zems turbīnas spiediens - lāpstiņas ir gandrīz ciet 2. spiediens kolektorā ceļas - lāpstiņas lēnām veras vaļā 3. tiek sasniegts maksimāli pieļaujamais spiediens - lāpstiņas ir pilnībā atvērtas ar to bildes shēmu tu vari izpildīt tikai pēdējo - 3. punktu un vairāk neko. Pēc tādas tehnikas Tev tā turbīna pie apakšām vispār nedarbosies, vienīgais varēsi ierobežot spiedienu, lai nekas tur nedetonētu. Turklāt, tā sistēma ir par lēnu, lai kontrolētu turbīnas pārspiedienu, līdz ar to agri vai vēlu turbīnu vai motoru nokausi. Jebšu noregulēsi pie zema spiediena un turbīna darbosies ar pusi no savas jaudas. Pareizi būs šādi 1. 2. 3. 4. http://www.vwdieselparts.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=11042 | |
|
| |
MK
| Tēma: Re: turbinas spiediena regulators 25.01.13 18:54 | |
| Saproti to, ka VNT kontrole ir PAVISAM KAS CITS kā spiediena kontrole parastajām turbīnām. VNT regulācija nav atkarīga tikai no aktuālā spiediena kolektorā, bet vairāk tieši no attiecīgā bagātinājuma degkamerā. Spiediena signāls nepieciešams tikai un vienīgi, lai ierobežotu maksimālo spiedienu, bet lai pilnvērtīgi izmantotu VNT sniegtās priekšrocības, Tev vajag vēl signālu no sūkņa (gāzes pedēļa). Ja nevari nodrošināt abus šos signālus, vari droši VNT atdot kādam citam un ņemt parasto turbīnu.Varu Tev piedāvāt divus risinājumus, viens elektronisks, otrs mehānisks. Pirmais izmanto mikrokontrolieri un solenoīda vārstu, otrais - mehāniskais - degvielas sūkņa signālu + . Priekš Tevis laikam tikai 2. variants derēs. Tad dari šādi un viss būs čiki briki: Šeit vairāk info: http://www.peachparts.com/shopforum/diesel-performance-tuning/304603-mechanical-vnt-control.html | |
|
| |
axelmaf
| Tēma: Re: turbinas spiediena regulators 05.03.13 18:34 | |
| es to sxemu izdariju viss it ka darbojas bet nezinu kur likt turbinas spiediena datchiku, viss kur neliku rada -2bar un vajag viss noregulet. palidzet spechuki. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: turbinas spiediena regulators | |
| |
|
| |
| turbinas spiediena regulators | |
|