Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SatursSaturs  Latest imagesLatest images  MeklētMeklēt  ReģistrētiesReģistrēties  IeietIeiet  

Ka cinaties pret durvju gumiju aizsalsanu?

Go down 
3 posters
AutorsZiņojums
V

V

Number of posts : 837

Ka cinaties pret durvju gumiju aizsalsanu? Empty
PostTēma: Ka cinaties pret durvju gumiju aizsalsanu?   Ka cinaties pret durvju gumiju aizsalsanu? Empty10.11.12 9:26

Man laikam stpri nolietotas tas gumijas, vai ari zemak minetais preparats ir *uds.

Nopirku kautkadu lv razoto Kvadro, zila flakona, lidzigu dezodorantam, maksaja 1.5 ls.
Nopusu visas gumijas un vins man par izbrinu beidzas Very Happy

Bet vai nu pust vajag ikdiena, vai ari vins nestrada. Sodien man -3 gradi bija, nakti varbut ari vairak, un viss.
Pakaleja durvis iet vala, sanu ari, lai ari ar grutibam, nobidamu nevar atraut.

Varbut esot kadas metodes nolietotam, vietam sabojatam, caurumi, gumijam? Vai ari nav japerk visadus vietejus darinajumus un janoperk normalu balonu par 5ls?
Atpakaļ uz augšu Go down
RobertsK

RobertsK

Number of posts : 489
Dzīvesvieta : Salacgrīva ir spēks

PostTēma: Re: Ka cinaties pret durvju gumiju aizsalsanu?   Ka cinaties pret durvju gumiju aizsalsanu? Empty10.11.12 15:00

Pūt vai nepūt!! Rudens un pavasara slapjās dienas un naktis ar mīnusiem ir normāla dabas parādība. Parādība pāriet kad sals ir arī pa dienu vai nav vispār!! Es parasti samierinos un ielādēju bērnus pa priekšējām durvīm!Smile))) Reizēm gumijas sapūšu ar to pašu wd40 un tad tās ir nedadz eļainas un atgrūž ūdeni!!
Atpakaļ uz augšu Go down
http://www.sttechnics.lv
V

V

Number of posts : 837

PostTēma: Re: Ka cinaties pret durvju gumiju aizsalsanu?   Ka cinaties pret durvju gumiju aizsalsanu? Empty10.11.12 17:10

RobertsK rakstīja:
Pūt vai nepūt!! Rudens un pavasara slapjās dienas un naktis ar mīnusiem ir normāla dabas parādība. Parādība pāriet kad sals ir arī pa dienu vai nav vispār!! Es parasti samierinos un ielādēju bērnus pa priekšējām durvīm!Smile))) Reizēm gumijas sapūšu ar to pašu wd40 un tad tās ir nedadz eļainas un atgrūž ūdeni!!
Gumijas no wd40 nesairs? Vai ari tadam gumijam tapat muzs nav ilgs? Vienkarsi man ir ar ko salidzinat, tevam masina 3 gadus veca, gumijas laikam idealas, vins lieto kautko kam gala porolona uzgalis un par izbrinu visas durvis veras vala pat no ta. Man jau doma bija kadu solidolu izmantot nobidamai durvij, vienigi efekts nezinams.

Vislabak laikam uzbuvet nojumi un durvis turet pusatvertas. Kautka nepadomaju es par nojumi vasara, tagad jau par velu.
Atpakaļ uz augšu Go down
Viesis
Viesis

PostTēma: Re: Ka cinaties pret durvju gumiju aizsalsanu?   Ka cinaties pret durvju gumiju aizsalsanu? Empty10.11.12 21:20

Ka cinaties pret durvju gumiju aizsalsanu? 750513
Maksā kkādi 5ls, ir vēl silikona zīmuļi utt. Bet tiešām palīdz.
Atpakaļ uz augšu Go down
maris

maris

Number of posts : 404
Dzīvesvieta : Valmiera

PostTēma: Re: Ka cinaties pret durvju gumiju aizsalsanu?   Ka cinaties pret durvju gumiju aizsalsanu? Empty11.11.12 9:08

Es parasti cenšos pirms sala rūpīgi notīrīt gumijas ar sausu lupatiņu (tā lai nav slapjas un netīras) un pēc tam iesmērēju ar silikona zīmuli!
Vienkārši un pietiekoši efektīvi Very Happy
Atpakaļ uz augšu Go down
Sponsored content

PostTēma: Re: Ka cinaties pret durvju gumiju aizsalsanu?   Ka cinaties pret durvju gumiju aizsalsanu? Empty

Atpakaļ uz augšu Go down

Ka cinaties pret durvju gumiju aizsalsanu?
Atpakaļ uz augšu 
Lapa 1 no 1