Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SatursSaturs  Latest imagesLatest images  MeklētMeklēt  ReģistrētiesReģistrēties  IeietIeiet  

ka pareizi sametinat un cik biezu metalu likt?

Go down 
3 posters
AutorsZiņojums
V

V

Number of posts : 837

ka pareizi sametinat un cik biezu metalu likt? Empty
PostTēma: ka pareizi sametinat un cik biezu metalu likt?   ka pareizi sametinat un cik biezu metalu likt? Empty14.10.12 22:04

izardiju sodien labo arku, ne lidz galam protams, lidz galam tikai kad tiesi metinat.
sobrid izskatas ta.

ar sarkano apzimeju cik domaju laist pa virsu.
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/692/picture189108.jpg/
vel skate no cita lenka
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/685/picture189109.jpg/

Paliek jautajums cik biezu plaksni meklet. jumta skards deres? Es domaju, protams metinatajam laikam bus citas domas, izgriezt puvuso, nonemt krasu un pa virsu plaksni; ja bus erti stradat, un vares, neiznemot degvielas baku, var dubulta no apaksas.

bet jostas caurumu izurbt cita vieta, talak no kautkada bačoka kas apaksa esot, lai dubli nekratos viena vieta un atkal viss neizpuvetu.
Atpakaļ uz augšu Go down
Ģirts

Ģirts

Number of posts : 323
Dzīvesvieta : latvia,riga

PostTēma: Re: ka pareizi sametinat un cik biezu metalu likt?   ka pareizi sametinat un cik biezu metalu likt? Empty15.10.12 6:48

Izgriez puvuso metalu ara,precizi tadu pasu plaksni liec ieksa.Pa virsu nevajadzetu laist.skards noteikti nederes.1mm ka minimums,es iliku 1,2mm biezu,bacoks janem nost ,lai normali sametinatu.Saruna ar Uldi,vins var izgadat tos podkrilnikus.
Atpakaļ uz augšu Go down
V

V

PostTēma: Re: ka pareizi sametinat un cik biezu metalu likt?   ka pareizi sametinat un cik biezu metalu likt? Empty16.10.12 20:44

Ģirts rakstīja:
Izgriez puvuso metalu ara,precizi tadu pasu plaksni liec ieksa.Pa virsu nevajadzetu laist.skards noteikti nederes.1mm ka minimums,es iliku 1,2mm biezu,bacoks janem nost ,lai normali sametinatu.Saruna ar Uldi,vins var izgadat tos podkrilnikus.
Paldies.

Bet taja bacoka esot tikai gaiss? Ja skruvi izgriezt ara nekas neies? Lai zinat. Jo no malas neparredzama konstrukcija. Rolling Eyes
Atpakaļ uz augšu Go down
Ģirts

Ģirts

Number of posts : 323
Dzīvesvieta : latvia,riga

PostTēma: metinasana   ka pareizi sametinat un cik biezu metalu likt? Empty17.10.12 6:00

Nekas tur ara nenaks,ta ir bakas ventilacija.gruti pec tam tas slaucinas salikt.
Atpakaļ uz augšu Go down
V

V

PostTēma: Re: ka pareizi sametinat un cik biezu metalu likt?   ka pareizi sametinat un cik biezu metalu likt? Empty18.10.12 10:40

Ģirts rakstīja:
Nekas tur ara nenaks,ta ir bakas ventilacija.gruti pec tam tas slaucinas salikt.
Es domaju nenemt nost pavisam, tikai skruvi kura turas uz punkiem un maksimali leja novirzit, metinatajs sacija ka tapat vares, ar lupatu aptinot. DD itka nebaidas no dzirkstelem. Rolling Eyes

Sodien nonemu sedekli, lai ertak tam butu darboties.

Pie reizes domaju aizmetinat ari slieksna caurumus nonemot tos paklajinus. Tapat jegas no tiem nekadas, bet rusa veidojas.
Atpakaļ uz augšu Go down
V

V

PostTēma: Re: ka pareizi sametinat un cik biezu metalu likt?   ka pareizi sametinat un cik biezu metalu likt? Empty19.10.12 8:13

Piedodiet, ka jautaju te parak daudz par visadiem niekiem.

Ka nonemt to atgaisosanas ba4oku? Tur viss turas uz vienas skruves, vai kautkur vel viena esot? Skruvi nonemu, domaju ba4oks pats izkritis...bet nekrit.
Vins no plastika esot bail salauzt.
Atpakaļ uz augšu Go down
V

V

PostTēma: Re: ka pareizi sametinat un cik biezu metalu likt?   ka pareizi sametinat un cik biezu metalu likt? Empty19.10.12 10:45

ba4oku nonemu, neka gruta izradijas, vajadzeja vien nedaudz paraut.
tomer interesanta masina, liek pielikt rokas un iemacities ko jaunu.

divas slaucinas uz miskasti, satrudeja Sad

kas bus ja braukt paris km lidz metinasanai ar atvienoto ba4oku? t.i. divas slaucinas no apaksas. viena resna no augsas esot klat, un ba4ok sava vieta, ar drati piestiprinats.

itka neka slikta, ja tas vien atgaisosanai, un baka ap 5-10 litri vien.

vai metinasanai labak sapildit pilnu?

maz pieredzes man saja joma.

es nolemu izjaukt pats metinasanas zonu neka metinatajs vel kautko sabojas uz atro jaucot.
Atpakaļ uz augšu Go down
Imants
Admin
Imants

Number of posts : 776
Dzīvesvieta : jekabpils

PostTēma: Re: ka pareizi sametinat un cik biezu metalu likt?   ka pareizi sametinat un cik biezu metalu likt? Empty19.10.12 14:00

Tos bačokus es atpakaļ vairs nemaz nelieku,savvienoju tās trubiņas pa taisno un to orģinālo bākas kor;ki ar visu to
plastmasu izgriežu ārā un iemetinu no opeļa aizveramu un korķi lieku ar gaisa vārstu.
Vari paskatīties (mans t3.busa ekstrēmās pārvērtības) tur nedaudz var redzēt,bet ja gribi uzzināt ko smalkāk tad uzzvani.
29219838 Imants. alien
Atpakaļ uz augšu Go down
Sponsored content

PostTēma: Re: ka pareizi sametinat un cik biezu metalu likt?   ka pareizi sametinat un cik biezu metalu likt? Empty

Atpakaļ uz augšu Go down

ka pareizi sametinat un cik biezu metalu likt?
Atpakaļ uz augšu 
Lapa 1 no 1