Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SatursSaturs  Latest imagesLatest images  MeklētMeklēt  ReģistrētiesReģistrēties  IeietIeiet  

Visādas problēmas, jeb slimības lapa

Go down 
+9
uldis
RobertsK
Juris
madfox
Johny59
fiksais
Reinis 78
Imants
Nauris
13 posters
Pāriet uz lapu : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorsZiņojums
Imants
Admin
Imants

Number of posts : 776
Dzīvesvieta : jekabpils

Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty
PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty28.01.13 19:29

Runa jau iet ap 1.8Turbo 20 Vārstu dzinēju ko Mk.ielika savā zilajā busā un protams uztjūnēja. bom bom bom
Man būtu liela interese par šo 1.8T,bet tikkai standarta versijā un ar kādu modernāku gāzes iekārtu.
Atpakaļ uz augšu Go down
Nauris

Number of posts : 57

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty29.01.13 8:49

Tātad, ja areizi saprotu, tad šis ir parastais 1.8?
Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 P4pb9151495

Un šis ir nedaudz šerpāks 1.8 ? (Kā šis draudzējās ar T3?)
Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 P4pb9151496

Kāds tam 1.8 kods? Arī 2E?
Ir iespējams pēc VIN koda pateikt kāds dzinējs ir konkrētajam Golf/Vento/Passat (protams, ja nav ticis mainīts)?
Pieļauju, ka lielākā daļa pārdevēju uzzvano nevarēs pateikt, un caur CSDD to arī nevar uzzināt, bet braukt un saprast, ka motors nav īstais sanāk laika un naudas tērēšana.
Atpakaļ uz augšu Go down
Viesis
Viesis

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty29.01.13 9:09

Pirmajā bildē ir monoinžektors.
Atpakaļ uz augšu Go down
Imants
Admin
Imants

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty29.01.13 9:27

Pirmā bilde gandrīz pareizi,tas tiešām ir 1.8,bet ar mono šprici (Pie šāda dzinējauzstāddīšanas nau problēmu ar stiprinājumiem,problēma ir
augstspiediena degvielas sūknis un vadības bloks moņikam) Šo visu sistēmu vienkāršojot liekam karburatoru un parasto gāzes iekārtu.
otrā bildē ir 2.0 (2E) motoriņš iešprice. affraid
Stiprinājumi ok.galvu liekam no 1.8 plus karbuli un vālējam uz velna paraušanu.
Tikko beidzu slimot un sākšu likt kopā 2e priekš viena entuziasta no Ikšķiles. alien
Ja gribi ko uzzināt smalkāk tad 29219838 Imants Sleep Sleep
Atpakaļ uz augšu Go down
Viesis
Viesis

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty29.01.13 10:30

Monošprice ir pateicīgāka gāzei nekā karbūzis. Karbūzis ir daudz sarežģītāks par monošprici.
Atpakaļ uz augšu Go down
Nauris

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty29.01.13 10:42

1. Kas ir "moņiks" ?
2. Gāze šobrīd nav plānā. Negribu bunduli salonā, jo ir doma kravas nodalījumu pārveidot par kemperi.
Atpakaļ uz augšu Go down
Viesis
Viesis

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty29.01.13 10:51

Moņiks ir monoiešprice
http://en.wikipedia.org/wiki/Fuel_injection#Throttle_body_injection
Ja negribi gāzi likt iekšā, tad cik pa gadu nobrauc km? Apmēram?
Atpakaļ uz augšu Go down
Nauris

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty29.01.13 11:34

Nobraucu maz. Šobrīd necik.
Bet nebūs vairāk par 10'000 km gadā, un arī tikai tad, ja izdosies ielikt labu motoru, sataisīt kārbu, lai var droši braukt garākos ceļojumos.
Atpakaļ uz augšu Go down
RobertsK

RobertsK

Number of posts : 489
Dzīvesvieta : Salacgrīva ir spēks

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty29.01.13 11:45

Nauris rakstīja:
Nobraucu maz. Šobrīd necik.
Bet nebūs vairāk par 10'000 km gadā, un arī tikai tad, ja izdosies ielikt labu motoru, sataisīt kārbu, lai var droši braukt garākos ceļojumos.
Ja tu brauksi garākos ceļojumos tad labāk padomā par to balonu!! Es rudenī nogāzēju līdz pat Itālijai un ne gramu nebraucu ar benzīnu. Visur gāzes cena puse no benzīna cenas. Man ceļojums uz 5800km uz pieciem cilvēkiem izmaksāja 340ls . Balons ir jāliek Smile) Es savam mainīšu uz 100 litru tilpumu lai var ritīgi svilināt! Very Happy Very Happy Vari paskatīt arī manu sadaļu. Man ir 2.o ar 24 volgas karburatoru. Neticas bet braucot saudzīgi ar benzīnu (vasarā) patēriņš ir ap 10,5 un ar gāzi sākot no 12 litri. Protams kā brauc Smile)))
Atpakaļ uz augšu Go down
http://www.sttechnics.lv
Nauris

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty29.01.13 12:15

Nu var jau gadīties, ka to gāzi ielieku.
Bet līdz tam jāieliekk normāls dzinējs.
Tā karburatoru padarīšana, gan tagad mani ir sabremzējusi, jo biju sapratis, ka tas 2E dzinējs ir gandrīz plug-and-play, jeb iespraud un spēlējies Laughing .
Lai arī karburators no GAZ izklausās interesanti, man tomēr gribētos ko modernāku, vai vismaz rietumeiropas ražojumu. (Ir, ir man aizpriedumi pret krievu/psrs tehniku un tehnoloģijām).
Nokusīs sniegs, būs jāķerās klāt, pagaidām rakšos pa internetu un kritīšu Jums visiem uz nerviem scratch
Atpakaļ uz augšu Go down
Viesis
Viesis

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty29.01.13 14:19

Nu tad ja 10.000 gadā tad nevajag ne dīzeli ne gāzi. Jo es rēķināju čomam cik viņam izmaksāja gāzes iekārta un cik viņam jānobrauc lai tā sevi atpelnītu, sanāca 80.000km, tā kā viņam ikdienā jābrauc īsie gabali, dzinējs neuzsilst un brauc uz benzīna, no gāzes jēga ne kāda viņam, es zinu ka te visi brauc tikai uz gāzes un ar benzīnu nebrauc, bet tas īsti pareizi nav.
Atpakaļ uz augšu Go down
quattrosyncro

Number of posts : 11
Dzīvesvieta : Baldone

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty29.01.13 14:25

un priekš kam tad ir domāts webasto un tamlīdzīgie sildītāji?
Atpakaļ uz augšu Go down
Nauris

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty29.01.13 14:28

Es jau par to pašu. Lai gan īsajiem gabaliem auto neizmantoju gandrīz nemaz - esmu velo fans Smile
Bet arī ar visu braukšanu no Rīgas uz laukiem pie Madonas nekas daudz nesalasās.
Tāpēc gribu vienkārši uzticamu dzinēju, kuru varētu pats bez lieliem metālapstrādes un metināšanas darbiem ielikt busā.
Atpakaļ uz augšu Go down
Viesis
Viesis

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty29.01.13 14:41

quattrosyncro rakstīja:
Un cik maksā webasto priekš A80 B4 2.3NG ar uzstādīšanu? Un webasto uz gaisa strādā? Jābrauc 15min vai 5min
Atpakaļ uz augšu Go down
Nauris

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty29.01.13 14:44

quattrosyncro rakstīja:

Ja tā padomā, tad labāk gadu pakrāšu naudiņu, zilo mākoni uz tolmetu prom, un nopirkšu kārtīgu BMW.
Ar Webasto jau no rūpnīcas.

Nav te ko daudz ņemties Twisted Evil

Jebkurā gadījumā skaidrs, ka gāze ir idzevīga pie lieliem nobraukumiem.
Es savukārt gāzes sistēmas izmaksas varbūt varētu ieguldīt labākā dzinējā/kārbā.
Atpakaļ uz augšu Go down
RobertsK

RobertsK

Number of posts : 489
Dzīvesvieta : Salacgrīva ir spēks

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty29.01.13 23:53

Ja tā padomā, tad labāk gadu pakrāšu naudiņu, zilo mākoni uz tolmetu prom, un nopirkšu kārtīgu BMW.
Ar Webasto jau no rūpnīcas.

Nav te ko daudz ņemties Twisted Evil

Jebkurā gadījumā skaidrs, ka gāze ir idzevīga pie lieliem nobraukumiem.
Es savukārt gāzes sistēmas izmaksas varbūt varētu ieguldīt labākā dzinējā/kārbā.[/quote]

Very Happy Laughing Tajā Bavārietī pat kārtīgi nokniebties nevar ! Laughing Kopš ielieku gāzi es varu atļauties ieguldīt vairāk! Manā versijā atšķirība vai likt gāzi vai nelikt bija 120 ls sistēmas komplekts + 20 sertifikāts! Pie manas braukšanas precīzi 20 mēneša dienas braucot ar gāzi Smile Laughing Laughing .
Atpakaļ uz augšu Go down
http://www.sttechnics.lv
Nauris

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty30.01.13 9:49

Tas bija joks par to Bavārieti Twisted Evil
Atpakaļ uz augšu Go down
uldis

uldis

Number of posts : 729
Dzīvesvieta : Rīga, Valdlauči

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty30.01.13 14:02

Tā nejoko !!!
Atpakaļ uz augšu Go down
Nauris

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty30.01.13 14:26

Bet ja nopietni, varbūt kāds zina kādu mājaslapu, kur palasīt par 2E ielikšanu?
Vēlams angliski.
Atradu vienu vācu valodā, bet manas zināšanas ļauj tikai nojaust par ko ir stāsts.
Atpakaļ uz augšu Go down
maris

maris

Number of posts : 404
Dzīvesvieta : Valmiera

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty30.01.13 15:47

Nauris rakstīja:
Bet ja nopietni, varbūt kāds zina kādu mājaslapu, kur palasīt par 2E ielikšanu?
Vēlams angliski.
Atradu vienu vācu valodā, bet manas zināšanas ļauj tikai nojaust par ko ir stāsts.

Padalies ar informāciju par to vācu lapu!
Atpakaļ uz augšu Go down
Nauris

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty30.01.13 16:13

Atpakaļ uz augšu Go down
uldis

uldis

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty30.01.13 16:41

ko tu peries pa vācu saitiem tāpat naudas nav , re kur mūsējie vae ielikt par sakarīgu cenu ??? bērnu dārzs !!!
Atpakaļ uz augšu Go down
Nauris

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty30.01.13 16:57

Oho, nu jau zini cik man naudas kabatā!?!
Kārtīgs latvietis!

Atkārtošu vēlreiz - peros, jo gribu pats to lietu izdarīt.

Ja ir padoms, laipni lūdzu!
Ja gribās, kā kārtīgam latvietim, citu latvieti pagraust - laimīgu taciņu!
Atpakaļ uz augšu Go down
uldis

uldis

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty30.01.13 17:44

bez apvainojumiem, sekoju līdzi tev kā pievienojies esi spēcīgs info un apķērīgs meklēšanā, bet nevari nostāties, neuzticies paveiktajā mūsu starpā, cik saprotu pavilkt eu vari tikai fan tāzijā kā es un daudzi no mums ???

Atpakaļ uz augšu Go down
Imants
Admin
Imants

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty30.01.13 18:39

Nu pazvani man esmu ielicis tos 2E un citus iekš mūsu busiem un visu pastāstīšu . Twisted Evil
29219838 Imants . alien
Atpakaļ uz augšu Go down
Sponsored content

PostTēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa   Visādas problēmas, jeb slimības lapa - Page 3 Empty

Atpakaļ uz augšu Go down

Visādas problēmas, jeb slimības lapa
Atpakaļ uz augšu 
Lapa 3 no 4Pāriet uz lapu : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Rudens pasakums 2011
» Problēmas ar gaismām
» joprojām problēmas ar piešķilšanu.
» Problēmas ar stūri, pīpināmo