| Visādas problēmas, jeb slimības lapa | |
|
+9uldis RobertsK Juris madfox Johny59 fiksais Reinis 78 Imants Nauris 13 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
Imants Admin
Number of posts : 776 Join date : 27.08.10 Age : 61 Dzīvesvieta : jekabpils
| |
| |
Nauris
Number of posts : 57 Join date : 06.06.12
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 29.01.13 8:49 | |
| Tātad, ja areizi saprotu, tad šis ir parastais 1.8? Un šis ir nedaudz šerpāks 1.8 ? (Kā šis draudzējās ar T3?) Kāds tam 1.8 kods? Arī 2E? Ir iespējams pēc VIN koda pateikt kāds dzinējs ir konkrētajam Golf/Vento/Passat (protams, ja nav ticis mainīts)? Pieļauju, ka lielākā daļa pārdevēju uzzvano nevarēs pateikt, un caur CSDD to arī nevar uzzināt, bet braukt un saprast, ka motors nav īstais sanāk laika un naudas tērēšana. | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 29.01.13 9:09 | |
| Pirmajā bildē ir monoinžektors. |
|
| |
Imants Admin
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 29.01.13 9:27 | |
| Pirmā bilde gandrīz pareizi,tas tiešām ir 1.8,bet ar mono šprici (Pie šāda dzinējauzstāddīšanas nau problēmu ar stiprinājumiem,problēma ir augstspiediena degvielas sūknis un vadības bloks moņikam) Šo visu sistēmu vienkāršojot liekam karburatoru un parasto gāzes iekārtu. otrā bildē ir 2.0 (2E) motoriņš iešprice. Stiprinājumi ok.galvu liekam no 1.8 plus karbuli un vālējam uz velna paraušanu. Tikko beidzu slimot un sākšu likt kopā 2e priekš viena entuziasta no Ikšķiles. Ja gribi ko uzzināt smalkāk tad 29219838 Imants | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 29.01.13 10:30 | |
| Monošprice ir pateicīgāka gāzei nekā karbūzis. Karbūzis ir daudz sarežģītāks par monošprici. |
|
| |
Nauris
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 29.01.13 10:42 | |
| 1. Kas ir "moņiks" ? 2. Gāze šobrīd nav plānā. Negribu bunduli salonā, jo ir doma kravas nodalījumu pārveidot par kemperi.
| |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 29.01.13 10:51 | |
| |
|
| |
Nauris
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 29.01.13 11:34 | |
| Nobraucu maz. Šobrīd necik. Bet nebūs vairāk par 10'000 km gadā, un arī tikai tad, ja izdosies ielikt labu motoru, sataisīt kārbu, lai var droši braukt garākos ceļojumos. | |
|
| |
RobertsK
Number of posts : 489 Join date : 21.04.11 Age : 43 Dzīvesvieta : Salacgrīva ir spēks
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 29.01.13 11:45 | |
| - Nauris rakstīja:
- Nobraucu maz. Šobrīd necik.
Bet nebūs vairāk par 10'000 km gadā, un arī tikai tad, ja izdosies ielikt labu motoru, sataisīt kārbu, lai var droši braukt garākos ceļojumos. Ja tu brauksi garākos ceļojumos tad labāk padomā par to balonu!! Es rudenī nogāzēju līdz pat Itālijai un ne gramu nebraucu ar benzīnu. Visur gāzes cena puse no benzīna cenas. Man ceļojums uz 5800km uz pieciem cilvēkiem izmaksāja 340ls . Balons ir jāliek ) Es savam mainīšu uz 100 litru tilpumu lai var ritīgi svilināt! Vari paskatīt arī manu sadaļu. Man ir 2.o ar 24 volgas karburatoru. Neticas bet braucot saudzīgi ar benzīnu (vasarā) patēriņš ir ap 10,5 un ar gāzi sākot no 12 litri. Protams kā brauc ))) | |
|
| |
Nauris
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 29.01.13 12:15 | |
| Nu var jau gadīties, ka to gāzi ielieku. Bet līdz tam jāieliekk normāls dzinējs. Tā karburatoru padarīšana, gan tagad mani ir sabremzējusi, jo biju sapratis, ka tas 2E dzinējs ir gandrīz plug-and-play, jeb iespraud un spēlējies . Lai arī karburators no GAZ izklausās interesanti, man tomēr gribētos ko modernāku, vai vismaz rietumeiropas ražojumu. (Ir, ir man aizpriedumi pret krievu/psrs tehniku un tehnoloģijām). Nokusīs sniegs, būs jāķerās klāt, pagaidām rakšos pa internetu un kritīšu Jums visiem uz nerviem | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 29.01.13 14:19 | |
| Nu tad ja 10.000 gadā tad nevajag ne dīzeli ne gāzi. Jo es rēķināju čomam cik viņam izmaksāja gāzes iekārta un cik viņam jānobrauc lai tā sevi atpelnītu, sanāca 80.000km, tā kā viņam ikdienā jābrauc īsie gabali, dzinējs neuzsilst un brauc uz benzīna, no gāzes jēga ne kāda viņam, es zinu ka te visi brauc tikai uz gāzes un ar benzīnu nebrauc, bet tas īsti pareizi nav. |
|
| |
quattrosyncro
Number of posts : 11 Join date : 04.09.12 Dzīvesvieta : Baldone
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 29.01.13 14:25 | |
| un priekš kam tad ir domāts webasto un tamlīdzīgie sildītāji? | |
|
| |
Nauris
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 29.01.13 14:28 | |
| Es jau par to pašu. Lai gan īsajiem gabaliem auto neizmantoju gandrīz nemaz - esmu velo fans Bet arī ar visu braukšanu no Rīgas uz laukiem pie Madonas nekas daudz nesalasās. Tāpēc gribu vienkārši uzticamu dzinēju, kuru varētu pats bez lieliem metālapstrādes un metināšanas darbiem ielikt busā. | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 29.01.13 14:41 | |
| - quattrosyncro rakstīja:
- un priekš kam tad ir domāts webasto un tamlīdzīgie sildītāji?
Un cik maksā webasto priekš A80 B4 2.3NG ar uzstādīšanu? Un webasto uz gaisa strādā? Jābrauc 15min vai 5min |
|
| |
Nauris
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 29.01.13 14:44 | |
| - quattrosyncro rakstīja:
- un priekš kam tad ir domāts webasto un tamlīdzīgie sildītāji?
Ja tā padomā, tad labāk gadu pakrāšu naudiņu, zilo mākoni uz tolmetu prom, un nopirkšu kārtīgu BMW. Ar Webasto jau no rūpnīcas. Nav te ko daudz ņemties Jebkurā gadījumā skaidrs, ka gāze ir idzevīga pie lieliem nobraukumiem. Es savukārt gāzes sistēmas izmaksas varbūt varētu ieguldīt labākā dzinējā/kārbā. | |
|
| |
RobertsK
Number of posts : 489 Join date : 21.04.11 Age : 43 Dzīvesvieta : Salacgrīva ir spēks
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 29.01.13 23:53 | |
| Ja tā padomā, tad labāk gadu pakrāšu naudiņu, zilo mākoni uz tolmetu prom, un nopirkšu kārtīgu BMW. Ar Webasto jau no rūpnīcas. Nav te ko daudz ņemties Jebkurā gadījumā skaidrs, ka gāze ir idzevīga pie lieliem nobraukumiem. Es savukārt gāzes sistēmas izmaksas varbūt varētu ieguldīt labākā dzinējā/kārbā.[/quote] Tajā Bavārietī pat kārtīgi nokniebties nevar ! Kopš ielieku gāzi es varu atļauties ieguldīt vairāk! Manā versijā atšķirība vai likt gāzi vai nelikt bija 120 ls sistēmas komplekts + 20 sertifikāts! Pie manas braukšanas precīzi 20 mēneša dienas braucot ar gāzi . | |
|
| |
Nauris
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 30.01.13 9:49 | |
| Tas bija joks par to Bavārieti | |
|
| |
uldis
Number of posts : 729 Join date : 27.08.10 Age : 57 Dzīvesvieta : Rīga, Valdlauči
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 30.01.13 14:02 | |
| | |
|
| |
Nauris
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 30.01.13 14:26 | |
| Bet ja nopietni, varbūt kāds zina kādu mājaslapu, kur palasīt par 2E ielikšanu? Vēlams angliski. Atradu vienu vācu valodā, bet manas zināšanas ļauj tikai nojaust par ko ir stāsts. | |
|
| |
maris
Number of posts : 404 Join date : 01.10.10 Dzīvesvieta : Valmiera
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 30.01.13 15:47 | |
| - Nauris rakstīja:
- Bet ja nopietni, varbūt kāds zina kādu mājaslapu, kur palasīt par 2E ielikšanu?
Vēlams angliski. Atradu vienu vācu valodā, bet manas zināšanas ļauj tikai nojaust par ko ir stāsts. Padalies ar informāciju par to vācu lapu! | |
|
| |
Nauris
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 30.01.13 16:13 | |
| | |
|
| |
uldis
Number of posts : 729 Join date : 27.08.10 Age : 57 Dzīvesvieta : Rīga, Valdlauči
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 30.01.13 16:41 | |
| ko tu peries pa vācu saitiem tāpat naudas nav , re kur mūsējie vae ielikt par sakarīgu cenu ??? bērnu dārzs !!! | |
|
| |
Nauris
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 30.01.13 16:57 | |
| Oho, nu jau zini cik man naudas kabatā!?! Kārtīgs latvietis!
Atkārtošu vēlreiz - peros, jo gribu pats to lietu izdarīt.
Ja ir padoms, laipni lūdzu! Ja gribās, kā kārtīgam latvietim, citu latvieti pagraust - laimīgu taciņu! | |
|
| |
uldis
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 30.01.13 17:44 | |
| bez apvainojumiem, sekoju līdzi tev kā pievienojies esi spēcīgs info un apķērīgs meklēšanā, bet nevari nostāties, neuzticies paveiktajā mūsu starpā, cik saprotu pavilkt eu vari tikai fan tāzijā kā es un daudzi no mums ???
| |
|
| |
Imants Admin
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa 30.01.13 18:39 | |
| Nu pazvani man esmu ielicis tos 2E un citus iekš mūsu busiem un visu pastāstīšu . 29219838 Imants . | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Visādas problēmas, jeb slimības lapa | |
| |
|
| |
| Visādas problēmas, jeb slimības lapa | |
|