| virsbūves remonts | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
sniegs
Number of posts : 1 Join date : 21.02.11
| Tēma: virsbūves remonts 05.03.11 9:39 | |
| sveiki! Vai kāds var ieteik kādu saprātīgu bleķenieku meistaru pa sakarīgu cenu un varbūt ir pieredze ar virsbūves detaļu(spārni,sliekšņi un sānu bleķi)doka sagādi un maiņu | |
|
| |
Imants Admin
Number of posts : 776 Join date : 27.08.10 Age : 61 Dzīvesvieta : jekabpils
| Tēma: Re: virsbūves remonts 05.03.11 9:58 | |
| Man ir no dokas cinkotās durtiņas sānu bagāžniekiem ar slēdzenēm un eņģitēm ir arī aizmugures tās durtiņas kur stiprinās nummurs . t.29219838. | |
|
| |
Zigis
Number of posts : 94 Join date : 26.08.10 Dzīvesvieta : ventspils
| Tēma: virsbūves remonts 11.04.11 18:30 | |
| Nu kā tad sastāv ar tām virsbūves daļām,vai kāds ir atradis kādas adreses kur var pasūtīt?interesē kādas cenas,vai tas vispār ir izdevīgi.vienīgais ko( Renoksā)var dabūt tās ir aizmugurējās arkas(15ls) vairāk viņi neko nepiedāvā.Mani interesē bleķi kur pieskrūvējās aizmugurējā bampera plastmasas gali.nu ja nesanāks ar jauniem jāmeklē lietoti.Varbūt kādam ir? | |
|
| |
uldis
Number of posts : 729 Join date : 27.08.10 Age : 57 Dzīvesvieta : Rīga, Valdlauči
| Tēma: Re: virsbūves remonts 12.04.11 7:37 | |
| jaunas daļas un bleķi www.bus-ok.de ,bet bampera galu stiprinājumus locīju pats no ņeržas,vajag tikai paraugu! | |
|
| |
kunkuls
Number of posts : 71 Join date : 01.03.11
| Tēma: Re: virsbūves remonts 14.04.11 19:29 | |
| - uldis rakstīja:
- jaunas daļas un bleķi www.bus-ok.de ,bet bampera galu stiprinājumus locīju pats no ņeržas,vajag tikai paraugu!
tur tak baigi dārgi. man šķiet lētāk sanāk metin āt pašam no bleķiem un apstrādāt lai nerūsē un kaut ko tādu veidot. | |
|
| |
maris
Number of posts : 404 Join date : 01.10.10 Dzīvesvieta : Valmiera
| Tēma: Re: virsbūves remonts 18.04.11 9:00 | |
| - vulf rakstīja:
- Man ir no dokas cinkotās durtiņas sānu bagāžniekiem ar slēdzenēm un eņģitēm ir arī aizmugures tās durtiņas kur stiprinās nummurs . t.29219838.
Sveiks Imant! Vai Tev sānu durtiņas vel ir? Aizmugurējās durtiņas arī ir slēdzamas? Mani galvenokārt interesētu slēdzenes. | |
|
| |
Imants Admin
| Tēma: Re: virsbūves remonts 18.04.11 16:09 | |
| Aiziešu paskatīšos tad došu konkrētāku atbildi,bet cik zinu par dokām,tad pakaļejaias vāks nebija slēdzams.Precizēšu. | |
|
| |
Imants Admin
| |
| |
Imants Admin
| Tēma: Re: virsbūves remonts 26.04.11 15:55 | |
| Šodien jau slēdzās abas ar vienu atslēdziņu. | |
|
| |
maris
Number of posts : 404 Join date : 01.10.10 Dzīvesvieta : Valmiera
| Tēma: Re: virsbūves remonts 26.04.11 16:28 | |
| - vulf rakstīja:
- Šodien jau slēdzās abas ar vienu atslēdziņu.
Ideāli! Ņemu! Skaties Pr.ziņu. | |
|
| |
kunkuls
| Tēma: Re: virsbūves remonts 26.04.11 19:44 | |
| - vulf rakstīja:
- Šodien jau slēdzās abas ar vienu atslēdziņu.
gadiijuma nesledzas ar jebkuru atslegu?! | |
|
| |
Imants Admin
| Tēma: Re: virsbūves remonts 02.05.11 17:58 | |
| Rakstu publisku ziņu kunkulim.Vispirms gribu pateikt to ka man ļoti patīk Tava profila bilde (tieši tādu Es Tevi arī biju iedomājies).Tā kā Tu man jau uzmin uz varžacīm jau otro reizi (pirmo par kantainajām fārrām otro tagad par slēdzenēm) gribu Tev pateikt ka mūsu forrums nau domāts lai viens otram kakātu virsū,bet lai būtu cilvēkiem ar kopīgam interesēm iespēja dalīties peredzē,informācijā un tā tālāk.Tev par bēdu varu pateikt to ka tās durtiņas slēdzas ar vienu konkrētu atslēgu un citām nē. Es buciņ nevienam nevienu sūdigu detaliņu par naudu neesmu iesmērējis un arī tā nakad ar nedarīšu.Visi kas pie manis ir bijuši aizbrauc kā draugi.Puse no tiem kas pazvanījuši ar tegad ir man labi domu biedri ar ko var sazvanītes.Ja kas vecīt tad es biju tas kas to ideju par kopīgu kopā tusēšanos izštukoju.Publisko Džekiņ savu t N. un no kurines Tu tāds gudrs mums esi. | |
|
| |
kunkuls
| Tēma: Re: virsbūves remonts 02.05.11 19:16 | |
| - vulf rakstīja:
- Rakstu publisku ziņu kunkulim.Vispirms gribu pateikt to ka man ļoti patīk Tava profila bilde (tieši tādu Es Tevi arī biju iedomājies).Tā kā Tu man jau uzmin uz varžacīm jau otro reizi (pirmo par kantainajām fārrām otro tagad par slēdzenēm) gribu Tev pateikt ka mūsu forrums nau domāts lai viens otram kakātu virsū,bet lai būtu cilvēkiem ar kopīgam interesēm iespēja dalīties peredzē,informācijā un tā tālāk.Tev par bēdu varu pateikt to ka tās durtiņas slēdzas ar vienu konkrētu atslēgu un citām nē. Es buciņ nevienam nevienu sūdigu detaliņu par naudu neesmu iesmērējis un arī tā nakad ar nedarīšu.Visi kas pie manis ir bijuši aizbrauc kā draugi.Puse no tiem kas pazvanījuši ar tegad ir man labi domu biedri ar ko var sazvanītes.Ja kas vecīt tad es biju tas kas to ideju par kopīgu kopā tusēšanos izštukoju.Publisko Džekiņ savu t N. un no kurines Tu tāds gudrs mums esi.
es neko sliktu par to atslēgu nebiju domājis pateikt - vienkārši man ir durtiņas kuras slēdzas pat ar istabas atslēgu tādēļ jautāju jo varbūt jāpārbūvē arī savas. un par lukturiem teicu kā ir ka jelgavā piedāvāja 20ls/gb un redele arī bija bet tai cenu neprasiju un neesot problēmas iemontēt tos lukturus dampī kuram no rūpnīcas nākuši apaļie lukturi. un starpcitu - Tu mani informēji par šo vietu un esam jau runājuši pa telefonu | |
|
| |
guunt
Number of posts : 121 Join date : 28.08.10 Age : 67 Dzīvesvieta : Saldus
| Tēma: guunt 03.05.11 12:49 | |
|
Piekrītu Imantam par mūsu foruma būtību. Ceru, ka kunkuls pēc šīs Imanta uzrunas to sapratīs. Par tiem lukturiem tā arī iznāca, ka viena tanta teica, ne telefona ni adreses. Un neticu vai kādu interesē kunkuls patika vai nepatika uz LT spoguļiem un vai spoguļu izmērs neietekmēs mašīnas dinamiku. Zini, sliktam dejotājam traucē pat tas kas ir biksēs, un ar tehniku ir akurāt tāpat. p.s. padomā ko raksti, nevis raksti un atraksties.
| |
|
| |
kunkuls
| Tēma: Re: virsbūves remonts 03.05.11 14:47 | |
| - guunt rakstīja:
Piekrītu Imantam par mūsu foruma būtību. Ceru, ka kunkuls pēc šīs Imanta uzrunas to sapratīs. Par tiem lukturiem tā arī iznāca, ka viena tanta teica, ne telefona ni adreses. Un neticu vai kādu interesē kunkuls patika vai nepatika uz LT spoguļiem un vai spoguļu izmērs neietekmēs mašīnas dinamiku. Zini, sliktam dejotājam traucē pat tas kas ir biksēs, un ar tehniku ir akurāt tāpat. p.s. padomā ko raksti, nevis raksti un atraksties. vispirms izlasi manu atbildi pirms pļūti par mani kaut ko! es jau teicu ka neko sliktu neesmu domājis un par lukturiem neko neteicu jo bij plāns paķert viņus un vienkārši izteicu savas domas ka tā cena šķiet neadekvāta precei! nesapratu ko tu domāji ar patika nepatika lt spoguļi utt bet nu lai tev veicas. | |
|
| |
guunt
Number of posts : 121 Join date : 28.08.10 Age : 67 Dzīvesvieta : Saldus
| Tēma: guunt 04.05.11 4:03 | |
|
kunkuls , izvēlies izteicienus un labāk padomā vai esi izvēlējies īsto forumu, šinī forumā šādiem epitetiem nav vietas.
| |
|
| |
kunkuls
| Tēma: Re: virsbūves remonts 04.05.11 7:47 | |
| - guunt rakstīja:
kunkuls , izvēlies izteicienus un labāk padomā vai esi izvēlējies īsto forumu, šinī forumā šādiem epitetiem nav vietas. atkartošos. - izlasi kas te kašķi meklē un rada pirms pievienojies labam draugam un apcel kadu citu! es te nevienam neko sliktu necenšos ne darīt ne teikt bet man riebjas ka bez iemesla sāk mani apcelt jo redz esmu jauniņais un nepagodinu jūs ar savu bildi! | |
|
| |
Imants Admin
| Tēma: Re: virsbūves remonts 04.05.11 10:16 | |
| Atvainojos ja kādu esmu aizskāris.Beigsim buksēt.Mūsu forums nau domāts nesaskaņu celšanai,be savstarpējas sapratnea uzlabošanai.
Vsi kas nebūs aizņemti un varēs izkustēties 21 un 22 . maiijā uz Bausku. | |
|
| |
kunkuls
| Tēma: Re: virsbūves remonts 04.05.11 11:01 | |
| - vulf rakstīja:
- Atvainojos ja kādu esmu aizskāris.Beigsim buksēt.Mūsu forums nau domāts nesaskaņu celšanai,be savstarpējas sapratnea uzlabošanai.
Vsi kas nebūs aizņemti un varēs izkustēties 21 un 22 . maiijā uz Bausku. nu tad metam mieru kašķiem | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: virsbūves remonts | |
| |
|
| |
| virsbūves remonts | |
|