V
Number of posts : 837 Join date : 01.07.12 Age : 39
| Tēma: Prieksejais veijstikls 09.07.12 13:21 | |
| Problema ir tada, ka stikls parklats ar kautko kas neiet nost. Mazgaju ar vodku no abam pusem, un neka. Plankumi paliek, lidz ar to ir doma mainit pavisam, var apmainit, ja kadam deres sis. Bilde Interesanti zinat viedoklus, varbut kadam bija lidzigi. ps. auto pirkts pag. otrdien, tehniski viss itka ok, bet stiklam es kautka palaidu garam apskati, laikam ne pret sauli staveja. | |
|
RobertsK
Number of posts : 489 Join date : 21.04.11 Age : 43 Dzīvesvieta : Salacgrīva ir spēks
| Tēma: Re: Prieksejais veijstikls 09.07.12 14:52 | |
| 646 šķaidītājs, un tad es reizi pa reizei tīrot stiklu izmantoju tādu tehniku . Paņemu stiklu tirāmo līdzekli Optimas )) , tapešu naža asmeni , sapūšu stiklu ar tīrāmo un slīpi ar naža asmeni laižu pa stikla virsu. Rezultātā ar nazi nogriež nost to sakrājušos sūdu slāni kuru nekādīgi nevar notīrīt ar līdzekļiem . Pēc tam stikls ir kā jauns. Šādu tehniku izmanto pirms stiklu tonēšanas lai attīrītu stiklu. Galvenais lai ziepīe ir pietiekoši uz stikla. | |
|
fiksais
Number of posts : 753 Join date : 18.07.11 Age : 53 Dzīvesvieta : Priekule
| Tēma: Re: Prieksejais veijstikls 17.07.12 18:37 | |
| Kur pazudi? stiklu vajag? es atteicu labam čalim, jo tev steidzamāk vajag, uzzvani (26588535) lai zinu ko darīt...? | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: Prieksejais veijstikls | |
| |
|