Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SatursSaturs  Latest imagesLatest images  MeklētMeklēt  ReģistrētiesReģistrēties  IeietIeiet  

Prieksejais veijstikls

Go down 
3 posters
AutorsZiņojums
V

V

Number of posts : 837

Prieksejais veijstikls Empty
PostTēma: Prieksejais veijstikls   Prieksejais veijstikls Empty09.07.12 13:21

Problema ir tada, ka stikls parklats ar kautko kas neiet nost. Mazgaju ar vodku no abam pusem, un neka.
Plankumi paliek, lidz ar to ir doma mainit pavisam, var apmainit, ja kadam deres sis.

Bilde
Prieksejais veijstikls 5a2f532bc853

Interesanti zinat viedoklus, varbut kadam bija lidzigi.

ps. auto pirkts pag. otrdien, tehniski viss itka ok, bet stiklam es kautka palaidu garam apskati, laikam ne pret sauli staveja.
Atpakaļ uz augšu Go down
RobertsK

RobertsK

Number of posts : 489
Dzīvesvieta : Salacgrīva ir spēks

PostTēma: Re: Prieksejais veijstikls   Prieksejais veijstikls Empty09.07.12 14:52

646 šķaidītājs, un tad es reizi pa reizei tīrot stiklu izmantoju tādu tehniku . Paņemu stiklu tirāmo līdzekli Optimas Smile)) , tapešu naža asmeni , sapūšu stiklu ar tīrāmo un slīpi ar naža asmeni laižu pa stikla virsu. Rezultātā ar nazi nogriež nost to sakrājušos sūdu slāni kuru nekādīgi nevar notīrīt ar līdzekļiem . Pēc tam stikls ir kā jauns. Šādu tehniku izmanto pirms stiklu tonēšanas lai attīrītu stiklu. Galvenais lai ziepīe ir pietiekoši uz stikla.
Atpakaļ uz augšu Go down
http://www.sttechnics.lv
fiksais

fiksais

Number of posts : 753
Dzīvesvieta : Priekule

PostTēma: Re: Prieksejais veijstikls   Prieksejais veijstikls Empty17.07.12 18:37

Kur pazudi? stiklu vajag? es atteicu labam čalim, jo tev steidzamāk vajag, uzzvani (26588535) lai zinu ko darīt...?
Atpakaļ uz augšu Go down
Sponsored content

PostTēma: Re: Prieksejais veijstikls   Prieksejais veijstikls Empty

Atpakaļ uz augšu Go down

Prieksejais veijstikls
Atpakaļ uz augšu 
Lapa 1 no 1