| Spidometrs | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
Juris
Number of posts : 310 Join date : 28.07.11 Dzīvesvieta : Valdemārpils
| Tēma: Spidometrs 21.03.12 12:00 | |
| Klau varbūt kāds ir ķimerējies un tam izgājis cauri, ideja iemānīt citu spidometru - paneli... Man atradās no Golfa 3 itkā sakarīgs viss vienā izmērs arī līdzīgs bet šim elektriskais spidometrs... Vai kāds nav ko izštukojis kā no mehaniskā dabūt nost vajadzīgo inpulsu priekš elektriskā spidimetra...??? | |
|
| |
Raitis
Number of posts : 190 Join date : 10.09.10 Age : 35 Dzīvesvieta : Zeltiņi
| Tēma: Re: Spidometrs 21.03.12 12:17 | |
| Man ir no ceturtā golfa spidometrs. Impulsus noņemu no pusass pie kārbas, kurā iefrēzēju magnētiņus. Tur pēc spidometra jāatrod cik impulsus viņam vajag uz 1km, un jāizrēķina, cik impulsus vajag uz 1 riepas apgriezienu. Strādā lieliski gan pa dubļiem, gan peļķēm. | |
|
| |
Juris
| Tēma: Re: Spidometrs 21.03.12 12:25 | |
| - Raitis rakstīja:
- Man ir no ceturtā golfa spidometrs. Impulsus noņemu no pusass pie kārbas, kurā iefrēzēju magnētiņus. Tur pēc spidometra jāatrod cik impulsus viņam vajag uz 1km, un jāizrēķina, cik impulsus vajag uz 1 riepas apgriezienu. Strādā lieliski gan pa dubļiem, gan peļķēm.
Bildes nav...? | |
|
| |
Raitis
| Tēma: Re: Spidometrs 21.03.12 12:37 | |
| Ir. Darbā nevar ielikt. Vakarā ielikšu. | |
|
| |
Juris
| Tēma: Re: Spidometrs 22.03.12 17:54 | |
| | |
|
| |
Raitis
| Tēma: Re: Spidometrs 24.03.12 14:42 | |
| Tātad, 1) Sagraizīju mūsu panelu šādi: 2) Sagraizīju golfa paneli šādi: 3) Iestiprināju šādi: 4) Iekausēju sietiņu lai varētu nostiprināt špakteli: 5) Piešpaktelēju: 6) Aplīmēju ar karbona līmplēvi (te vēl nav viss nolīmēts): 7) Ieklikšķināju vietā: Sašķiroju vadus tikai man vajadzīgajos: Izgriezu šādu kronšteinu, un piestiprināju to pie kārbas, un pie tā devēju, kurš lass impulsus no pusasī iestiprinātiem magnētiem. To bilžu nav, bet tikšu pie busa un nofočēšu. Nofočēšu arī kā izskatās panelī. | |
|
| |
ELL
Number of posts : 188 Join date : 25.08.10 Age : 47 Dzīvesvieta : Titurga
| Tēma: Re: Spidometrs 24.03.12 16:53 | |
| Sakariigs skats, kaa pa briinumu, parasti "kolhozs " ir zem katras kritikas, tiessaam gribeetos redzeet kad jau ir uz auto Super. | |
|
| |
fiksais
Number of posts : 753 Join date : 18.07.11 Age : 53 Dzīvesvieta : Priekule
| Tēma: Re: Spidometrs 24.03.12 17:09 | |
| Labs, pat ļoti labs projekts, ja novedīsi visu līdz galam, tad pārņemšu projektu uz savu pelēcīti.... | |
|
| |
Raitis
| Tēma: Re: Spidometrs 25.03.12 0:41 | |
| Es jau gadu braucu ar šādu. tā kā līdz galam viss ir novests Protams, ir daudz ko labot, un stikliņam arī vietu uzreiz neparedzēju. Tas viss jāņem vērā taisot nākamo. Bet tumsā izskatās tiešām labi. | |
|
| |
Raitis
| Tēma: Re: Spidometrs 27.03.12 20:40 | |
| Dzīve lūk šādi (fočēts ar telefonu ): Un te magnēti un devējs: Notika metināšanas darbi, tāpēc aķītis atvienots un nevaru parādīt kā izskatās ar gaismiņām. Tas citai reizei. Te vēl šādas tādas bildes no procesa. http://failiem.lv/u/vcaundk | |
|
| |
Juris
| Tēma: Re: Spidometrs 28.10.12 20:30 | |
| - Raitis rakstīja:
- Es jau gadu braucu ar šādu. tā kā līdz galam viss ir novests
Protams, ir daudz ko labot, un stikliņam arī vietu uzreiz neparedzēju. Tas viss jāņem vērā taisot nākamo. Bet tumsā izskatās tiešām labi. Klau vēl jautājums sakarā ar golfa spidometru. Kā tev saskan degvielas līmenis ar to kas bākā un toko rāda panelī..??? | |
|
| |
Raitis
| Tēma: Re: Spidometrs 31.10.12 11:09 | |
| Signāla vadā jāieliek potenciometrs, tādā veidā var piedzīt lai rāda precīzāk + bultiņa uz bedrēm un līkumiem nešūpojas. Šobrīd man rāda precīzi. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Spidometrs | |
| |
|
| |
| Spidometrs | |
|