Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SatursSaturs  Latest imagesLatest images  MeklētMeklēt  ReģistrētiesReģistrēties  IeietIeiet  

jautājums par Hermētiķiem

Go down 
+2
Juris
kristaps
6 posters
AutorsZiņojums
kristaps

kristaps

Number of posts : 98
Dzīvesvieta : jelgava

jautājums par Hermētiķiem Empty
PostTēma: jautājums par Hermētiķiem   jautājums par Hermētiķiem Empty20.11.11 15:22

esmu ticis pie dzīvojamā busa dehler profi Smile interesē ar ko lai aizpilda šuvi kur savienojas mašīna ar stiklašķiedras jumtu ? sanāk kaut kādi 2 cm platumā.
Atpakaļ uz augšu Go down
Juris

Juris

Number of posts : 310
Dzīvesvieta : Valdemārpils

PostTēma: Re: jautājums par Hermētiķiem   jautājums par Hermētiķiem Empty20.11.11 17:53

Ir divu veidu silikoni hermetiķi un līmes... Kas tevi interesē...
Atpakaļ uz augšu Go down
kristaps

kristaps

PostTēma: Re: jautājums par Hermētiķiem   jautājums par Hermētiķiem Empty20.11.11 18:25

silikons točna neder, jo bija jau kāds saspiedis viņu tur iekšā, rezultāts nekāds.
interesē ar ko lai aizpilda!
Atpakaļ uz augšu Go down
Juris

Juris

PostTēma: Re: jautājums par Hermētiķiem   jautājums par Hermētiķiem Empty20.11.11 18:28

Ieliec bildi ar savu spraugu lai saprot par ko iet runa.... Rolling Eyes
Atpakaļ uz augšu Go down
kristaps

kristaps

PostTēma: Re: jautājums par Hermētiķiem   jautājums par Hermētiķiem Empty20.11.11 19:15

tā ir šuve nevis sprauga Laughing
jautājums par Hermētiķiem 000034907519_%23_2_%23_kristapskris
Atpakaļ uz augšu Go down
Juris

Juris

PostTēma: Re: jautājums par Hermētiķiem   jautājums par Hermētiķiem Empty20.11.11 19:43

Tev tač tas jumts nav jāņem nost vai jāvirina..?
Atpakaļ uz augšu Go down
kristaps

kristaps

PostTēma: Re: jautājums par Hermētiķiem   jautājums par Hermētiķiem Empty20.11.11 20:05

nē viņš ir uz cieto piestiprināts. vajag ar kaut ko aizpildīt ciet un aizkrāsot lai nebūtu nekāda sūce kur rasties rūsai. veco jau dabūju ārā, pelēka mastika bija varētu tādu pašu, bet kur lai dabon un kā viņu vispār sauc?
esmu izmantojis kaut kādu šuvotāju salaiduma vietās un krāsojis ,rezultāts labs.
te laikam ka vajag kaut ko savādāku.
zaļais gadījumā ar krāsotāju lietām nenodarbojās? varētu zināt kaut ko.
Atpakaļ uz augšu Go down
RobertsK

RobertsK

Number of posts : 489
Dzīvesvieta : Salacgrīva ir spēks

PostTēma: Re: jautājums par Hermētiķiem   jautājums par Hermētiķiem Empty20.11.11 20:16

Sveiks!! Ir speciāla šuvju līme kuru izmanto auto detaļu pielīmēšanai un savienojuma vietu aizpildīšanai, kā arī spoileru pielīmēšanai! Auto ktrāsu vaikalos , Formula , autokrāsas.lv, dupoint biķernieku ielā. Es parasti izmantoju 34 līmi . Tā ir franču un tur zvērā . Cena ap 4.50. Tiko paņēmu radexa ražojumu, bet neesmu izmēģinājis . Nummur ja nemaldos bija 701. Es parasti ņemu autokrāsas.lv. Rezultāts ir zvērā !!
Atpakaļ uz augšu Go down
http://www.sttechnics.lv
RobertsK

RobertsK

PostTēma: Re: jautājums par Hermētiķiem   jautājums par Hermētiķiem Empty20.11.11 20:20

Atpakaļ uz augšu Go down
kristaps

kristaps

PostTēma: Re: jautājums par Hermētiķiem   jautājums par Hermētiķiem Empty20.11.11 20:24

paldies! vajadzētu kaut ko elastīgu es tā domāju Rolling Eyes
Atpakaļ uz augšu Go down
RobertsK

RobertsK

PostTēma: Re: jautājums par Hermētiķiem   jautājums par Hermētiķiem Empty20.11.11 21:07

Šis ir īstais !! Es jau līmēju kādus trīs gadus! Ar šo esmu pielīmējis busiem finiera klucīšus pie griestiem kad būvē cietos griestus no finiera un vajag piestiprināt lāgas, līmēju salaiduma vietas starp finiera apšuvuma detaļām, ielīmēju arī lūku, uttt. un gau galā sanāca tā ka mājās vanasistabā nebiju atzīmējus kā iet siltās grīdas trubas un pielīmēju arī podu!!! Nu jau vairāk kā gadu mana 5 cilvēku ģimene to explotē katriu dienu!!! Very Happy Very Happy Very Happy . Es arī ielīmēju visas šuves savam t3 sirmajam un apstrādāju visas apakšas metinātās vietas lai viss būtu hermētiski noslēgts. Tas kā katra vieta ir jāsagatavo tas ir garš stāsts un gari būtu jāraksta , bet uzzvani varu pastāstīt savu pieredzēto Very Happy !
Atpakaļ uz augšu Go down
Juris

Juris

PostTēma: Re: jautājums par Hermētiķiem   jautājums par Hermētiķiem Empty20.11.11 22:02

RobertsK rakstīja:
Šis ir īstais !! Es jau līmēju kādus trīs gadus! Ar šo esmu pielīmējis busiem finiera klucīšus pie griestiem kad būvē cietos griestus no finiera un vajag piestiprināt lāgas, līmēju salaiduma vietas starp finiera apšuvuma detaļām, ielīmēju arī lūku, uttt. un gau galā sanāca tā ka mājās vanasistabā nebiju atzīmējus kā iet siltās grīdas trubas un pielīmēju arī podu!!! Nu jau vairāk kā gadu mana 5 cilvēku ģimene to explotē katriu dienu!!! Very Happy Very Happy Very Happy . Es arī ielīmēju visas šuves savam t3 sirmajam un apstrādāju visas apakšas metinātās vietas lai viss būtu hermētiski noslēgts. Tas kā katra vieta ir jāsagatavo tas ir garš stāsts un gari būtu jāraksta , bet uzzvani varu pastāstīt savu pieredzēto Very Happy !
Viņš nav līdzīgs autiņu priekšlogu silikona līmei...?
Atpakaļ uz augšu Go down
RobertsK

RobertsK

PostTēma: Re: jautājums par Hermētiķiem   jautājums par Hermētiķiem Empty21.11.11 4:17

Ir līdzīgs , bet stikla līmi labāk tikai stiklam, jo tur vajadzīga speciāla gruntēšana. Ir izmantots dažādām metāla daļām , bet plastmasas un metāla daļas salīmējot rezultāts ir īslaicīgs. Logu līme arī tā neizvelkas un nesanāk tik labs finišs. Šuvju hermētiķis ir pieejams trijās krāsās, pelēks, balts un melns un tas atvieglo darbu arī pie krāsošanas sagatavošanas un var arī uzbīdīt pie reizes kādu mākslu ar kontrastiem ievelkot skaistu šuvīti citā tonī!!
Atpakaļ uz augšu Go down
uldis

uldis

Number of posts : 729
Dzīvesvieta : Rīga, Valdlauči

PostTēma: Re: jautājums par Hermētiķiem   jautājums par Hermētiķiem Empty21.11.11 7:55

labs kampiens, paradi bildes, kad suvosi noteikti izmanto krasotaju lenti un gumijas lapstinu flizesanas darbiem ! Roberta ieteikums ir labakais.
Atpakaļ uz augšu Go down
JurisZe

JurisZe

Number of posts : 174
Dzīvesvieta : Jelgava

PostTēma: Re: jautājums par Hermētiķiem   jautājums par Hermētiķiem Empty21.11.11 8:16

Apsveicu ar busa iegādi! =)
Tas bildē ir īstais? Ir vēl bildes?

Juris
Atpakaļ uz augšu Go down
kristaps

kristaps

PostTēma: Re: jautājums par Hermētiķiem   jautājums par Hermētiķiem Empty21.11.11 9:57

nav bildē īstais vakar jau bija vakars un negribējās iet fočēt. bildes sametīšu sadaļā mans T3.
Atpakaļ uz augšu Go down
Juris

Juris

PostTēma: Re: jautājums par Hermētiķiem   jautājums par Hermētiķiem Empty21.11.11 16:56

Man tas veikalos nopērkamais šuvju hermētīķis liekas pa cietu ka tik ar laiku neplaisā, jo tomēr orģinālais autiņiem no rūpnīcas mālētais ir krietni gumijotāks/mīkstāks....
Atpakaļ uz augšu Go down
kunkuls

Number of posts : 71

PostTēma: 13   jautājums par Hermētiķiem Empty12.12.11 10:22

Autobusiem logus līmē ar tādu melnu hermētiķim līdzīgu figņu. ja vajag precīzāk nosaukumu vai ko tādu tad dod ziņu paprasīšos čomam kuram tāda ir.
Esmu rāvis logus no autobusa ārā kuram ar tādu pielīmēts - turās jau nu vareni un nekur nekas nebij saplaisājis. Mazliet elastīgs bet tāvisumā stingrs
Atpakaļ uz augšu Go down
Sponsored content

PostTēma: Re: jautājums par Hermētiķiem   jautājums par Hermētiķiem Empty

Atpakaļ uz augšu Go down

jautājums par Hermētiķiem
Atpakaļ uz augšu 
Lapa 1 no 1