2010.g. 10 martaa tika iegaadaats ssaads tr.liidzeklis :yo: iisti nezinu kapeec, bet aizbraucot uz Iecavu un ieraugot vinnu ieputinaatu lauka viduu, gribeejaas man taadu , tikai smuku
Auto ir dzimis 1990.g. Multivan
izpildiijumaa, ar 1.6 td dveeseliiti, kas tagad ir pagruzdeejusi
, No extraam - st.pastiprinaataajs, apsildaami el.spogulli, 5-ce kaarba, biidaamie saanu logi, fortacckas un laikam viss
Cena ssim bij kaut kas ap 1100ls +/- Auto neejoss !!!
Dazzas bildes
salons nav izvarots , sapleests, salikti gan visaadi nevajadziigi aizkari un sliedes, bet taas ir nonnemamas un izmetamas.
P.s. STi brizgaviki ir OKI :reeka:
Vakaraa skatoties T3 bildes, iekrita man aciis ssis skaistulis un sagribeejaas man taadu arii vinnu uztaisiit, bet ar visaam iespeejamamm ekstraam ko piedaavaja taadiem busiem origginaalaa
Un tad saakaas
taas passas dienas vakaraa ieraudziiju ka ss.lv tirgojaas viena no man vajadziigaam ekstraam - miglas lukturi un cena arii piennemama
Pus nakti nevareejie iemigt, jo lloti gribeejaas man arii ssos miglas lukturus
Agri no riita biju pie paardeveeja un 11.martaa miglinieki ir maneejie
cena ssim arii bij 1000 ls
SSiis miglas passas brauc, kaut ar druumi duumo
P.s. Par sso busu buus atsevisskks staasts
Turpinaaju seerfot pa netu un skatiities, kas ssiem ir pieejams un kaadas ir opcijas , kas man ir vajadziigas :
ebay.de uzsuutiiju lukturu komplektu - pr.pagriezienus un auzm.lukturus - kkip tumssos
liidz apriilim likos ar sso mieraa, mekleeju info , kaadu dzineeju likt, ka dariit , kas to paveiks utt liidz iestaajaas apriilis un vienaa saulainaa dienaa piekkeeros , lai sagatavotu prom vessanai uz V-pili , kur tiks savesta kaartiibaa ritossaa, motors 1.9 TDi un plaanaa, salikt virsuu dazzaadas ekstras ko buussu ieguvis savos mekleejumos
dzineejs ieprieksseejam saimniekam aizdedzies un tapeec netika lietots paaris gadus staaveeja ;(
auto tika nogaadaats uz V-pili
Ir arii dazzi foto no V-pils , kuru ssseit ielikssu :
un tagad te vietaa buss 1.9 TDi :
P.s. Sakaraa ar visaadiem faktoriem utt, patreiz pat nezinu kaadaa stadiijaa ir ssis bus, ruuc vai nee, bet driizumaa apnnemos atkal saakt intereseeties par vinnu