Duksis
Number of posts : 2 Join date : 20.05.18 Age : 57 Dzīvesvieta : Jūrmala
| Tēma: Apkārt Baltijas jūrai 20.05.18 19:14 | |
| Sveiki! Vai kādam ir interese jūlijā apbraukt apkārt Baltijas jūrai, uzbraucot līdz Norvēģijas ziemeļiem? Pasākums velk uz 8000 km.
| |
|
festers
Number of posts : 336 Join date : 25.08.10 Age : 45 Dzīvesvieta : vecāķi
| Tēma: Re: Apkārt Baltijas jūrai 21.05.18 17:06 | |
| Pagaidám biŝku pa daudz, apkàrt latvijai varètu! | |
|
Ahims
Number of posts : 47 Join date : 06.03.11 Age : 41 Dzīvesvieta : Sigulda
| Tēma: Re: Apkārt Baltijas jūrai 22.05.18 7:25 | |
| | |
|
tempra
Number of posts : 141 Join date : 26.07.11 Dzīvesvieta : Latvija
| Tēma: Re: Apkārt Baltijas jūrai 22.05.18 9:19 | |
| Mans zaļais opis ar diezvai uzreiz tik daudz sapratīs:)Es gaidu kādu īso , vai vnk T3 saietu - beidzot tak varu pieslieties! | |
|
Duksis
Number of posts : 2 Join date : 20.05.18 Age : 57 Dzīvesvieta : Jūrmala
| Tēma: Re: Apkārt Baltijas jūrai 22.05.18 15:28 | |
| No pieredzes zinu, ka tauta ir ļoti kūtra. Varu saorganizēt braucienu divām dienām, kādai no nedēļas nogalēm. Piemēram: Gaujas nac. parks - Cēsis - Valmiera. Tad rodas jautājums kur gulēt - viesnīcā, teltīs, mašīnās? Kur ēst? Cik ekipāžas piedalās? Kuros datumos? Man patīk drusku pabraukt, tad drusku pastaigāt kājām, tad atkal pabraukt. Apskatīties kaut ko skaistu, uzzināt kaut ko jaunu, interesantu. No tēriņiem dārgās viesnīcās un restorānos cenšos izvairīties. Jautājums - cik ir tādu domu biedru, kuriem tas varētu interesēt. Ir arī citi maršrutu varianti. Es pa Latviju daudz esmu pavazājies, tāpēc arī ir vēlēšanās aizbraukt tālāk. Bet varam mēģināt iekustināt tradīciju arī tepat. | |
|
motoplate
Number of posts : 262 Join date : 17.06.16
| Tēma: Re: Apkārt Baltijas jūrai 22.05.18 15:33 | |
| - Duksis rakstīja:
- No pieredzes zinu, ka tauta ir ļoti kūtra. Varu saorganizēt braucienu divām dienām, kādai no nedēļas nogalēm. Piemēram: Gaujas nac. parks - Cēsis - Valmiera. Tad rodas jautājums kur gulēt - viesnīcā, teltīs, mašīnās? Kur ēst? Cik ekipāžas piedalās? Kuros datumos? Man patīk drusku pabraukt, tad drusku pastaigāt kājām, tad atkal pabraukt. Apskatīties kaut ko skaistu, uzzināt kaut ko jaunu, interesantu. No tēriņiem dārgās viesnīcās un restorānos cenšos izvairīties. Jautājums - cik ir tādu domu biedru, kuriem tas varētu interesēt. Ir arī citi maršrutu varianti. Es pa Latviju daudz esmu pavazājies, tāpēc arī ir vēlēšanās aizbraukt tālāk. Bet varam mēģināt iekustināt tradīciju arī tepat.
Es par!!!! Pagājušo vasar braucu apkārt Latvijai, bija atvēlētas 5 dienas, tiku no Olaines līdz Ludzai, braucot caur Saulkrastiem utt., šogad došos uz to vietu kur beidzu braucienu tikai citā virzienā Jūrmala, Kolka utt. pagaidām datumi nav nosprausti bet esmu atvērts piedāvājumiem. | |
|
aigars21
Number of posts : 5 Join date : 25.06.13 Age : 44 Dzīvesvieta : Valmiera
| Tēma: Re: Apkārt Baltijas jūrai 22.06.18 6:47 | |
| Es arī par, ja tik kāds var palīdzēt ar ātrumkārbu | |
|
Imants Admin
Number of posts : 776 Join date : 27.08.10 Age : 61 Dzīvesvieta : jekabpils
| Tēma: Re: Apkārt Baltijas jūrai 01.07.18 18:10 | |
| kas par problēmu ar kārbu? | |
|
aigars21
Number of posts : 5 Join date : 25.06.13 Age : 44 Dzīvesvieta : Valmiera
| Tēma: Re: Apkārt Baltijas jūrai 02.07.18 5:51 | |
| Leca ārā no pirmā, samainīja zobratus pabrauca un izbeidzās atkal, bat Paldies vairāk nav aktuāli tikko dabūju citu kārbu un jau veiksmīgs brauciens uztaisīts Par to braucienu - iesaku pievienoties vabolēm 27-29jūlijs Burtniekos, man ir arī vabole esmu bijis pāris braucienos un tiešām iesaku - forši cilvēki un interesanti pasākumi. Sīkāk šeit: https://www.facebook.com/events/198476004096869/ | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: Apkārt Baltijas jūrai | |
| |
|