Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SatursSaturs  Latest imagesLatest images  MeklētMeklēt  ReģistrētiesReģistrēties  IeietIeiet  

Vēlos pārbūvēt uz 4x4.

Go down 
4 posters
AutorsZiņojums
Tenis

Tenis

Number of posts : 2

Vēlos pārbūvēt uz 4x4. Empty
PostTēma: Vēlos pārbūvēt uz 4x4.   Vēlos pārbūvēt uz 4x4. Empty27.08.11 5:54

Es gribētu restaurēt un pārbūvēt uz 4x4. šobrīd virsu stāv 1.9 td. Transportieris ar 7 samta sēdvietām. Vai to ir vērts darīt? Vai labāk atrast jau gatavu Restaurējamu Syncro? Ja jau sadala pa reizinātājiem tad varbūt pēc tam var iestādīt ritošo no cita? un kā šādas pārbūves gadījumā ar csdd pārreģistrēšanu?

Cerībā uz morālu atbalstu,

Sarūsējušais transportieris.
Atpakaļ uz augšu Go down
Deels

Deels

Number of posts : 61
Dzīvesvieta : Rīga

PostTēma: Re: Vēlos pārbūvēt uz 4x4.   Vēlos pārbūvēt uz 4x4. Empty27.08.11 6:59

Vai tad vispār var ielikt 4x4 parastajā bundžā?? man jau liekas ka nē. Bet nu lai runā Gudrās galvas , būs intresanti palasīt .
Atpakaļ uz augšu Go down
abez

Number of posts : 753
Dzīvesvieta : Ventspils

PostTēma: Re: Vēlos pārbūvēt uz 4x4.   Vēlos pārbūvēt uz 4x4. Empty27.08.11 7:49

Meklē T3 syncro. Pārbūvēt no parasta T3 uz Syncro gandrīz nav iespējams. Tas ir ļoti dārgi - http://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=349105&highlight=conversion+syncro
Atpakaļ uz augšu Go down
http://www.ventspilsavize.lv
Imants
Admin
Imants

Number of posts : 776
Dzīvesvieta : jekabpils

PostTēma: Re: Vēlos pārbūvēt uz 4x4.   Vēlos pārbūvēt uz 4x4. Empty27.08.11 16:55

Kur Tu biji pavasarī? Pārdevu 1992 g.sinxru leiešiem.Tai bija no rūpnīcas centrālā atslēga abs autonomka
un vēl visādi bloķi un tt. Tur bija 1,6 td bez t.un vēl trūka degvielas sūknis,virsbūve bij laba tikai
jāpārkrāso.Sākumā domāju nu tik čiņīšu un tad vālēšu.Papētot to sinhras uzbūvi rūpīgāk un vēl izrādījās ka tai ir ļoti lēni reduktori kas būtu lielā nesaskaņā ar manis izvēlēto dzinēju 2,0 bendzīns 116 zs.
tad izvērtējot to cik plusus un cik mīnusus sniedz sinxra secināju ka mīnusu salasās daudz vairāk,
nolēmu labāk turēties pie klasiskās piedziņas. cheers cheers cheers
Šis mazais izvērtējums ir tapis vadoties tik pēc manām vjadzībām un kritērijiem.Nodarbojos ar mežizstrādi un ar parasto busu vēl ne reizi neesam meklējuši traktora palīdzību.esmu pārliecināts ja
brauktu ar sinxru tad noteikti to tā nogremdētu ka jāvelk būtu ar tanku.
Tāds ir mans viedoklis,bet ieteikums saved kārtībā savējo un dzīvo zaļi. alien alien alien
Atpakaļ uz augšu Go down
Tenis

Tenis

Number of posts : 2

PostTēma: Re: Vēlos pārbūvēt uz 4x4.   Vēlos pārbūvēt uz 4x4. Empty29.08.11 3:56

Paldies par ieteikumiem! Jūs mani pārliecinājāt.
Atpakaļ uz augšu Go down
Viesis
Viesis

PostTēma: Re: Vēlos pārbūvēt uz 4x4.   Vēlos pārbūvēt uz 4x4. Empty29.08.11 18:00

Tu varētu iemest bildes ar abiem aparātiem, cik sapratu tad vajag labu donoru, labu pusautomātu un brīvo laiku.
Atpakaļ uz augšu Go down
Sponsored content

PostTēma: Re: Vēlos pārbūvēt uz 4x4.   Vēlos pārbūvēt uz 4x4. Empty

Atpakaļ uz augšu Go down

Vēlos pārbūvēt uz 4x4.
Atpakaļ uz augšu 
Lapa 1 no 1